- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.841
- 408
Bu milletvekiliBenim sorguladiğimda bu sonucu veriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu milletvekiliBenim sorguladiğimda bu sonucu veriyor.
Est. Aynen her yazdığına katılıyorum. O kısmı bize umarım kk açıklarDün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
Çok açık değil mi aslında.Dün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
Açıklamayabilir. Şuan için açıklamaması belki de daha doğru olur.Est. Aynen her yazdığına katılıyorum. O kısmı bize umarım kk açıklar
NedenAçıklamayabilir. Şuan için açıklamaması belki de daha doğru olur.
Kadını bir birey olarak görmüyorlar ki, damızlık ve hizmetçi konumunda kadınlar; Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te oy hakkı verdiği kadınlara oy bile kullandırmıyorlar. Urfalı komşum vardı, okutulmamış hemen kocaya verilmiş. O da aynılarını anlatırdı. Urfa’da çat çat çat oy bastılar. Şaşırmadım. Ne dönüyorsa taşrada dönüyor.Yaşam şekilleri öyle kadının adı yok ki dünyalarında,ancak doğursun bana hizmet etsin diye beklerler.
Elinde kanıt yok büyük ihtimalle. Sadece Ysk yı suçlamış ama kanıtlayamamış olur.
neyini anlamadin cnm caldilarya iste her secimde oldugu gibi yine caldilar iste ne var bunda anlamayacak adamlar %1 oy acilmis sonuc rte kazandi varmi boyle bisey %60dan %50nin altina indi sonrasinda iste ne hikmetseDün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
Ysk y takip eden herkes bu kısma takılmış zaten. Bir de şu var açılan her sandıkta Erdoğanın oyu düşüyor. Kılıçadaroğlu yükseliyor. Ama ne hikmetse Sinan Oğan ve Muharrem İnce hep sabit.Çok açık değil mi aslında.
Yazıklar olsun
İşi ysk da bitirdiler, en büyük dümen orda döndü. Araştırılsın desek devlet sırrı derler. Biz bu kadere mahkum muyuzAçıklamayabilir. Şuan için açıklamaması belki de daha doğru olur.
Ben şu açıdan bakıyorum. Kılıçdaroğlu ya direkt kazandı ya da ilk turu Erdoğanın önünde bitirdi.İşi ysk da bitirdiler, en büyük dümen orda döndü. Araştırılsın desek devlet sırrı derler. Biz bu kadere mahkum muyuz
Coğrafya kaderdir denmiyor boşuna,özelliklede o bölgelerde hala aynı sistem varmı bilmiyorum gerçide devam ediyord olabilir.Kadını bir birey olarak görmüyorlar ki, damızlık ve hizmetçi konumunda kadınlar; Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te oy hakkı verdiği kadınlara oy bile kullandırmıyorlar. Urfalı komşum vardı, okutulmamış hemen kocaya verilmiş. O da aynılarını anlatırdı. Urfa’da çat çat çat oy bastılar. Şaşırmadım. Ne dönüyorsa taşrada dönüyor.
Azrail bile ders alır ekürimmNoktayı koyacak olan Azrail başka da bir şey bilmiyorum.
Konuştuğum herkesin de öyle en az 20 kişiyle konuştum gruplarda herkes paylaştı hep kk öndebenim sandıkta da 141 erdoğan,184 kılıçdaroğlu.eee nasıl oluyor bu arkadaşlar.hemen herkesin sandığında kılıçdaroğlu önde.ama toplamda erdoğan önde.şaşılacak şey
Adam kazandı ve kanıtlayamıyorsa sinirden her türlü hastalık gelebilir ben sıradan vatandaş olarak çok fazla sinirlendim haksızlığa gelemiyorumBen şu açıdan bakıyorum. Kılıçdaroğlu ya direkt kazandı ya da ilk turu Erdoğanın önünde bitirdi.
Bilmiyorum ama bakayım. Sondaki 1-1 leri diyorsunuz sanırım.
Canım emir büyük yerden olursa işini yaparAzrail bile ders alır ekürimm