Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
Est. Aynen her yazdığına katılıyorum. O kısmı bize umarım kk açıklar

Dün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
Çok açık değil mi aslında.
Yazıklar olsun

haklısın demek istediğim şu ki,adamlaın dünyası hayvanları,bağı bahçesi.ne oluyor,ne bitiyor farkında değil ki.bas benim yerime diyor.erkeği de öyle,kadını da,babam rahmetli zaten akp ye oy verirdi.annem şaşırmışve itiraz etmiş.muhtar da annemin yeğeni.hala ne karıştırıyorsun işleri demiş annem de susmuş,500 küsürlük oydan tek ,farklı oy anneme ait,düşünün.
bu olay 15 sene önceki,şimdi birşey değişmiş midir hiç sanmıyorum

Yaşam şekilleri öyle kadının adı yok ki dünyalarında,ancak doğursun bana hizmet etsin diye beklerler.
Kadını bir birey olarak görmüyorlar ki, damızlık ve hizmetçi konumunda kadınlar; Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te oy hakkı verdiği kadınlara oy bile kullandırmıyorlar. Urfalı komşum vardı, okutulmamış hemen kocaya verilmiş. O da aynılarını anlatırdı. Urfa’da çat çat çat oy bastılar. Şaşırmadım. Ne dönüyorsa taşrada dönüyor.

neyini anlamadin cnm caldilarya iste her secimde oldugu gibi yine caldilar iste ne var bunda anlamayacak adamlar %1 oy acilmis sonuc rte kazandi varmi boyle bisey %60dan %50nin altina indi sonrasinda iste ne hikmetse

Kadını bir birey olarak görmüyorlar ki, damızlık ve hizmetçi konumunda kadınlar; Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te oy hakkı verdiği kadınlara oy bile kullandırmıyorlar. Urfalı komşum vardı, okutulmamış hemen kocaya verilmiş. O da aynılarını anlatırdı. Urfa’da çat çat çat oy bastılar. Şaşırmadım. Ne dönüyorsa taşrada dönüyor.
Coğrafya kaderdir denmiyor boşuna,özelliklede o bölgelerde hala aynı sistem varmı bilmiyorum gerçide devam ediyord olabilir.

benim sandıkta da 141 erdoğan,184 kılıçdaroğlu.eee nasıl oluyor bu arkadaşlar.hemen herkesin sandığında kılıçdaroğlu önde.ama toplamda erdoğan önde.şaşılacak şey
Konuştuğum herkesin de öyle en az 20 kişiyle konuştum gruplarda herkes paylaştı hep kk önde

Ben şu açıdan bakıyorum. Kılıçdaroğlu ya direkt kazandı ya da ilk turu Erdoğanın önünde bitirdi.
Adam kazandı ve kanıtlayamıyorsa sinirden her türlü hastalık gelebilir ben sıradan vatandaş olarak çok fazla sinirlendim haksızlığa gelemiyorum

Back
X