- 13 Mart 2019
- 16.003
- 61.884
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle yazdım üstte, YSK verileri partilere açık, itirazlar sonrası YSK üzerinden biz de görebileceğiz. Bazıları da onlar YSK verisi değil, CHP’nin kendine ait verileri diyor. Biz de olan sistem üzerinden karşılaştırıyoruz.Evet o yüzden Ysk dan aldığını söylediği dedim zaten. Ysk itirazlar sonucu ne açıklayacak çok merak ediyorum.
Ersan Şen le ilgili aklım çok karışık maalesefChp nin içinde de çok hain var
Akp nin köztebeği var
Atatürkçü görünüp sadece menfaatini düşünenler var
Bunlardan biride ersan şendir bence
Nerede gördünuz bunu merak ettim bende izleyeyimSinan Ogan tam bir alfa ya
Sayın İmamoğlu ile gorusecekmisiniz dedi
Ben İstanbul belediyesinde görev istemiyorum anlamadim ne görüşecegim dedi![]()
Bu tamamen chp nin yaptığı bir manipülasyon
Bu videodan nasıl yaptıklarını izleyebilirsiniz.
"Şüphesiz Allah hile yapanların en hayırlısıdır.."
Yutan gördü bu gözler
Kafa buluyor her halde, kendi kimlik numaramla partinin sitesine gireceğim, sandık sonucunu değiştirebileceğim öyle misırf spekülasyon yapmak için siteyi kopyalamışlar video çekmişler.
Bu sayfa zaten chpnin eldeki verilerle yaptığı site ysknın sayfası değil. Ancak kodlama yazılım konusunda ilgisi olmayan biri yutar bu numarayı. Keklik avlamaya çıkmış bu şahıs
Arama motoruna 'taksirli suçtan hüküm giyenler oy kullabilir mi' diye tekrar bir sorar mısınız?Taksirli suclardan hukum giyenler kullanamaz diye duzelteyim.
Chp nin kendine ait verileriyle nasıl mv düşürüldü peki?Ben de öyle yazdım üstte, YSK verileri partilere açık, itirazlar sonrası YSK üzerinden biz de görebileceğiz. Bazıları da onlar YSK verisi değil, CHP’nin kendine ait verileri diyor. Biz de olan sistem üzerinden karşılaştırıyoruz.
Yüklenmemiş olabilir.Ya arkadaşlar benim oy verdiğim sandığın imzalı kağıdını verdiğiniz linkten ulaşamıyorum. Basılmıyor üstüne teyit edemiyorum chp nin linkiyle
Adam mafya avukatı resmenErsan Şen le ilgili aklım çok karışık maalesef
Valla ben forumdaki fake konuları bile ayıramıyorum çoğu zaman, duygusalım hemen inanırımilk zamanlar keyifle takip ediyordum adamı sonra çıkan haberlerden içim bulandı
Taksirli suçtan hüküm giyenler hariç diğer hükümlüler kullanabiliyor.Arama motoruna 'taksirli suçtan hüküm giyenler oy kullabilir mi' diye tekrar bir sorar mısınız?
Şu an öncelik çoğulcu demokrasi ama dış politikanın iyiye gideceği o geceki borsa hareketlerinden belli, kazanıyoruz açıklaması geldiğinde borsa yükseldi, işler karışmaya başlayınca yeniden düştü. Dış politikanın önceliği ekonomidir. Ekonomide güven ortamı ve istikrar oluşunca dış politika yoluna girecek hatta çok daha iyi olacakBende daha da ikna olmak adına sorayım
Dis politika da çok eksik kalacağımızi düşünüyorum içime en sinmeyen pişman olacağımı düşündüğüm nokta bu.
Oy ve Ötesi’nde mi yok tutanak? Bazı sandıklarda evet öyle bir durum var.Ya arkadaşlar benim oy verdiğim sandığın imzalı kağıdını verdiğiniz linkten ulaşamıyorum. Basılmıyor üstüne teyit edemiyorum chp nin linkiyle
Milletimizin başı sağ olsun, ailelerine sabır dilerim.
Sakın böyle düşünmeyin amaç bu zaten oy çaldıkları o kadar belli ki 49.4 te bırakan 50.2 i yapıp alamazmiydi yapardı ama amaç ikinci turda ezici üstünlükle almak ilk turda 50.2 ile alsa oy çaldıkları bariz belli olacaktı ikinci turda alarak bakın işte hemde yüksek farkla aldık demek için yaptılar bunu da işte insanların şevkini kırıp sandığa gitmemelerini sağlayarak yapmak istiyorlarAnkette istedigim şık yoktu kk ya oy vermistim ama bu sefer ya gitmeyecegim gidersem de gecersiz oy kullanacagim anket de secenegim olmadigi icin boyle yazayim .
Bu haber gerçek değil, dikkat ederseniz kredi kartı da var içlerinde, muhtemelen eski bir fotoğraf. Kayıp bürosunun artıkları olabilir; ortalığı yalan haberlerle bulandırmaya gerek yok. Oylarda hata görürseniz bildirin, infiale gerek yok.
Bunlar yasal işlemlerde geçerli değil ki?Nüfus müdürlüğünden çalınmış her halde, dede ve nineler dışında kimsede kalmadı bu kimliklerden bu kadar çok bir arada olması imkansız, mükerrer oy yada ölüye oy kullandırmam mı ispatlamaya çalışıyorlar.
Evet, noterler eski kimlik kabul etmiyorlar.Bunlar yasal işlemlerde geçerli değil ki?
Noter bile defol gir başımdan diyor bu kimliğe![]()
Yaa umarım seçim gününü sabırsızlıkla bekliyorum... Ama bunu anlatmak imkansız...Hain olan biz miyiz siz misiniz şu yaptıkları oyuna bak ekran resmi alıp insanları galeyana getiriyorlar madem öyle açık delillerle ysk ya başvursun lar ama amaç farklı
Başaramayacaklar yine yeniden zafer bizim olacak inşallah![]()