Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Evet o yüzden Ysk dan aldığını söylediği dedim zaten. Ysk itirazlar sonucu ne açıklayacak çok merak ediyorum.
Ben de öyle yazdım üstte, YSK verileri partilere açık, itirazlar sonrası YSK üzerinden biz de görebileceğiz. Bazıları da onlar YSK verisi değil, CHP’nin kendine ait verileri diyor. Biz de olan sistem üzerinden karşılaştırıyoruz.

Chp nin içinde de çok hain var
Akp nin köztebeği var
Atatürkçü görünüp sadece menfaatini düşünenler var
Bunlardan biride ersan şendir bence
Ersan Şen le ilgili aklım çok karışık maalesef
Valla ben forumdaki fake konuları bile ayıramıyorum çoğu zaman, duygusalım hemen inanırım🙈 ilk zamanlar keyifle takip ediyordum adamı sonra çıkan haberlerden içim bulandı

Bu tamamen chp nin yaptığı bir manipülasyon
Bu videodan nasıl yaptıklarını izleyebilirsiniz.

"Şüphesiz Allah hile yapanların en hayırlısıdır.."

🤣🤣🤣🤣

Kafa buluyor her halde, kendi kimlik numaramla partinin sitesine gireceğim, sandık sonucunu değiştirebileceğim öyle mi 🤣🤣🤣🤣 sırf spekülasyon yapmak için siteyi kopyalamışlar video çekmişler.

Bu sayfa zaten chpnin eldeki verilerle yaptığı site ysknın sayfası değil. Ancak kodlama yazılım konusunda ilgisi olmayan biri yutar bu numarayı. Keklik avlamaya çıkmış bu şahıs

🤣🤣🤣🤣

Kafa buluyor her halde, kendi kimlik numaramla partinin sitesine gireceğim, sandık sonucunu değiştirebileceğim öyle mi 🤣🤣🤣🤣 sırf spekülasyon yapmak için siteyi kopyalamışlar video çekmişler.

Bu sayfa zaten chpnin eldeki verilerle yaptığı site ysknın sayfası değil. Ancak kodlama yazılım konusunda ilgisi olmayan biri yutar bu numarayı. Keklik avlamaya çıkmış bu şahıs
Yutan gördü bu gözler

Ya arkadaşlar benim oy verdiğim sandığın imzalı kağıdını verdiğiniz linkten ulaşamıyorum. Basılmıyor üstüne teyit edemiyorum chp nin linkiyle

Ben de öyle yazdım üstte, YSK verileri partilere açık, itirazlar sonrası YSK üzerinden biz de görebileceğiz. Bazıları da onlar YSK verisi değil, CHP’nin kendine ait verileri diyor. Biz de olan sistem üzerinden karşılaştırıyoruz.
Chp nin kendine ait verileriyle nasıl mv düşürüldü peki?
Kendisi ysk dan alıyor, halka açık değil sistem, biliyoruz bunu.
Neresinden tutsalar ellerinde kalıyor.

Ersan Şen le ilgili aklım çok karışık maalesef
Valla ben forumdaki fake konuları bile ayıramıyorum çoğu zaman, duygusalım hemen inanırım🙈 ilk zamanlar keyifle takip ediyordum adamı sonra çıkan haberlerden içim bulandı
Adam mafya avukatı resmen
Ben hiç güvenmiyorum

Bende daha da ikna olmak adına sorayım
Dis politika da çok eksik kalacağımızi düşünüyorum içime en sinmeyen pişman olacağımı düşündüğüm nokta bu.
Şu an öncelik çoğulcu demokrasi ama dış politikanın iyiye gideceği o geceki borsa hareketlerinden belli, kazanıyoruz açıklaması geldiğinde borsa yükseldi, işler karışmaya başlayınca yeniden düştü. Dış politikanın önceliği ekonomidir. Ekonomide güven ortamı ve istikrar oluşunca dış politika yoluna girecek hatta çok daha iyi olacak

Ya arkadaşlar benim oy verdiğim sandığın imzalı kağıdını verdiğiniz linkten ulaşamıyorum. Basılmıyor üstüne teyit edemiyorum chp nin linkiyle
Oy ve Ötesi’nde mi yok tutanak? Bazı sandıklarda evet öyle bir durum var.

Ankette istedigim şık yoktu kk ya oy vermistim ama bu sefer ya gitmeyecegim gidersem de gecersiz oy kullanacagim anket de secenegim olmadigi icin boyle yazayim .
Sakın böyle düşünmeyin amaç bu zaten oy çaldıkları o kadar belli ki 49.4 te bırakan 50.2 i yapıp alamazmiydi yapardı ama amaç ikinci turda ezici üstünlükle almak ilk turda 50.2 ile alsa oy çaldıkları bariz belli olacaktı ikinci turda alarak bakın işte hemde yüksek farkla aldık demek için yaptılar bunu da işte insanların şevkini kırıp sandığa gitmemelerini sağlayarak yapmak istiyorlar

Bu haber gerçek değil, dikkat ederseniz kredi kartı da var içlerinde, muhtemelen eski bir fotoğraf. Kayıp bürosunun artıkları olabilir; ortalığı yalan haberlerle bulandırmaya gerek yok. Oylarda hata görürseniz bildirin, infiale gerek yok.

Nüfus müdürlüğünden çalınmış her halde, dede ve nineler dışında kimsede kalmadı bu kimliklerden bu kadar çok bir arada olması imkansız, mükerrer oy yada ölüye oy kullandırmam mı ispatlamaya çalışıyorlar.

Nüfus müdürlüğünden çalınmış her halde, dede ve nineler dışında kimsede kalmadı bu kimliklerden bu kadar çok bir arada olması imkansız, mükerrer oy yada ölüye oy kullandırmam mı ispatlamaya çalışıyorlar.
Bunlar yasal işlemlerde geçerli değil ki?
Noter bile defol gir başımdan diyor bu kimliğe😂

Hain olan biz miyiz siz misiniz şu yaptıkları oyuna bak ekran resmi alıp insanları galeyana getiriyorlar madem öyle açık delillerle ysk ya başvursun lar ama amaç farklı

Başaramayacaklar yine yeniden zafer bizim olacak inşallah 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
Yaa umarım seçim gününü sabırsızlıkla bekliyorum... Ama bunu anlatmak imkansız...

Back
X