Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sinan Ogan tam bir alfa ya
Sayın İmamoğlu ile gorusecekmisiniz dedi
Ben İstanbul belediyesinde görev istemiyorum anlamadim ne görüşecegim dedi :KK70:
Ay onunda havasından geçilmiyor
Ne sanıyor kendini acaba?
Şu tarafı seçiyorum dediğinde yüzde 5 hurraaaa koşarak ona mı oy verecek 😀

afedersiniz ama kac secimdir kazanamamış, ne konuştuğunu bilmiyor devlet bahçeli eşit kk iki dede de alsın gitsin emekli olsun hatta Erdoğanı da alsınlar bizim

MUHARREM INCE , SINAN OĞANLARA ihtiyacımız var.

Ben toplum yapısını erdoganin neden kazandığını ataerkil yüzünden olduğunu özetlemeye calistim. yoksa insanı yaşamak herkes ister.
Belli yaş üstü hepsi emekli olsun dersen onu anlarım
Bence de hepsi gitmeli. Ama şuan iki seçenek üstünden konuşuyoruz.
İlerde şeriatın gelmesini isteyen çok üye yazdı buraya. Onların da oy vermesini anlıyorum. Ama bataklıkta olduğumuzu söylediğiniz halde kendinize yakın hissetmeniz şaşırttı.
Ülkeme bayrağıma zeval gelmesin 🙏

Amacına fazlasıyla ulaşıyor bence. Ben güvenceyim amacım belli hedefim bir sonraki seçim dedi
Zor sorulara anında viraj donuyor
Bu ismi ilk kripto dünyasında biri anlattı, seçimden aylar önce. Aslinda arkasında maddi destek var ama bir sonraki seçime hersey.

Belli yaş üstü hepsi emekli olsun dersen onu anlarım
Bence de hepsi gitmeli. Ama şuan iki seçenek üstünden konuşuyoruz.
İlerde şeriatın gelmesini isteyen çok üye yazdı buraya. Onların da oy vermesini anlıyorum. Ama bataklıkta olduğumuzu söylediğiniz halde kendinize yakın hissetmeniz şaşırttı.
Ülkeme bayrağıma zeval gelmesin 🙏
yok yok kesinlikle inanın alakam yok. inşallah hayırlısı olsun❤

Öyle de olmayacak. Sinan oğan kadar hatta daha önemli oy kullanmayan 8 milyon kişi ve geçersiz sayılan 1 milyon oy bence.
1 milyon oy protesto içerir ama böyle protesto olmaz. Herşey iyice açıklanmalı son 10 günde artık

Öyle de olmayacak. Sinan oğan kadar hatta daha önemli oy kullanmayan 8 milyon kişi ve geçersiz sayılan 1 milyon oy bence.
1 milyon oy protesto içerir ama böyle protesto olmaz. Herşey iyice açıklanmalı son 10 günde artık

Cumhur ittifakı tarafından da Millet ittifakına da oyu karşıya kaçıracak ben net matematik yapamıyorum. Şartlarını 2 taraftan da benimsemeyen olacaktır

Eklentiler

• 62E60764-B692-40A7-A88A-D45EBD8CBA9C.webp
    62E60764-B692-40A7-A88A-D45EBD8CBA9C.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 85
  • AADED331-0E13-4325-88A1-B06F752E4CED.webp
    AADED331-0E13-4325-88A1-B06F752E4CED.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
Valla görmedim ya çok iyi

Yalniz o oy kullanmayan kesimde askeri ogrenciler,er,erbaslar,hukumluler,akil sagligi yerinde olmayanlar falan var,yani ikinci turda da benzer bir durum olacak.gecersiz oylarda bir cogu yine akp'nindir cunku malum cogu yaslinin oyu belli,eeee kullanirkende hata yapmalari daha olasi.

Sinan ogan'in da bir tabani oldugunu dusunmuyorum sahsen,bence tepki oylari ona gitti.İnce'nin, mhp ve akp nin oylari cogunlukla.Millet ittifakiyla anlassa bile 5.2 lik oyun tamami kk gitmez diye dusunuyorum.

Back
X