- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Anladım, muhabir yönlendirmeli soru soruyor.Bir muhabir Sinan ogana soruyor Ekrem beyle görüşecek misiniz diye?
Oganda benim İstanbul buyuksehir belediyesiyle bir işim yok neden görüşeyim diyor.
Sinan oğan konusunda kafam çok karışık bilemiyorum biraz daha tanımalıyız benceKazanılacak nerede oy varsa oraya gider Kemal Bey, geç bile kaldı.
Sosyal medyada bir şey okudum, umarım doğru değildir.
Sinan Oğan’ı Ekrem ağırlayacakmış, o da buna sert çıkmış, umarım doğru bilgi değildir.
Kürdistanı kurmak isteyenlerin gercektende kürt asıllık olduklarını zannedenler var ne yazık,Anneme izlettim anne bu adamın kim olduğunu biliyor musun dedim biliyorum dedi. Meclise soktuğunuz adam dedim. Hüdapar meclise girdiyse girmiş bir şey olmazmış. Kadınları sahiplendireceğiz diyen adam dedim. Olsun iyi ki oyumu verdim dedi. 28 Mayıs'ta oy verirken bunu bir kez daha düşün dedim. Kararı kesinmiş Kk da PKK ile iş birliği yapıyormuş. Annem bir öğretmen. Söyleyeceklerim bu kadar.
Ben Recep bi gözüm toprakta bi ayağım çukurda ben gidiyorumBen Kemal, gelemiyorum
Ne kurdistani ne kurmasi ülke birbirine karışmış çocuklar doğmuş kuraklık hat safhada is imkanı sıfır insanlar geçinemiyorum hata artık Türkiye tekedenler var hala aynı senaryo yok öyle bişey.kolaydı inanmayın böyle şeylere.Kürdistanı kurmak isteyenlerin gercektende kürt asıllık olduklarını zannedenler var ne yazık,
Oysa ki tarihe bakılsa kürdistan kurmak isteyen ingilizler rumlardır, rumların bunu istemesi megali idea sevdalarından vazcememelerindendir, bunu basarırlarsa etnik temizlik o gün baslar keske birileri gercekleri görse de bunlara inanmasa..
Çok teşekkür ederim izledim. Güzel bir yayın olmuş ama sunucunun tavrı sert geldi bana bazı yerlerde. Genel tavrı mi bu şekilde Sinan Ogana mi bu şekilde kendisini daha önce izllemedigim için bilemedim.TV 100de konustu
Benim hiç karışık değil.Sinan oğan konusunda kafam çok karışık bilemiyorum biraz daha tanımalıyız bence
Ağırlama konusunda hiçbir fikrim yok
Bence değer olarak ekrem başkanda sinan oğandan fazlası var eksisi yok
18 milyonluk bir şehrin yöneticisi başkan yardımcısı adayı
Ağırlık olarak hiçte eksik değil yani
Pazarlığını onulada yapabilir
Kemal beye pravakasyon yapılabilir bu programda anlayabiliyordum neden katılmadığını
Demekki artık gemileri yakmış
Merakla bekliyorum
Bekleyelim görelim sinan oğanıBenim hiç karışık değil.
Çocuklarımın gençliğinde olacak cb a baktığıma eminim.
Çok sağlam adımlarla yavaş yavaş geliyormuş, gelmiş.
Bizler sadece yeni duyduk.
Birçok açıdan beğenimi kazanmış durumda, daha önce de söylemiştim, ülke yüzü olarak çok yakıştırdığım bir aday.
İmamoğlu bana göre hafif kalır, kendisinib şişirildiğini düşünüyorum.
Sempatik evet, doğru evet derken ıhh, beni çekemiyor mesela.
Kk ya provakasyon yapılsın zaten bütün katılan konuklara yapıldı, onun neden korkusu olsun ki?
Kendisini biri gibi başka yere konumlandırmamalı, en yalın ve net haliyle orada olmalı.
Bu işler böyledir, takkeyi kenara koyup kel görünecek diye endişe edecekseniz, böyle bir liderliğe girişmeyeceksiniz.
Giydiyseniz de aldığınız her soruda delik deşik olmaya hazır olup, sinir kuvvetinizi, sağduyunuzu ülkeye göstereceksiniz.
Ekrem imamoğlu zeki hırslı ticareten anlıyor.yönetimin amaci üretim, şuan için iyi elindeki kısıtlı imkanlara göre baskılar dayanıyor mükemmel olmak zorunda değil.iletişimi iyi imkan verilse görmek lazım.Benim hiç karışık değil.
Birçok açıdan beğenimi kazanmış durumda, daha önce de söylemiştim, ülke yüzü olarak çok yakıştırdığım bir aday.
Kk ya provakasyon yapılsın zaten bütün katılan konuklara yapıldı, onun neden korkusu olsun ki?
Kendisini biri gibi başka yere konumlandırmamalı, en yalın ve net haliyle orada olmalı.
Bu işler böyledir, takkeyi kenara koyup kel görünecek diye endişe edecekseniz, böyle bir liderliğe girişmeyeceksiniz.
Giydiyseniz de aldığınız her soruda delik deşik olmaya hazır olup, sinir kuvvetinizi, sağduyunuzu ülkeye göstereceksiniz.
+++Benim hiç karışık değil.
Aynı seyleri demeye calıstım.Ne kurdistani ne kurmasi ülke birbirine karışmış çocuklar doğmuş kuraklık hat safhada is imkanı sıfır insanlar geçinemiyorum hata artık Türkiye tekedenler var hala aynı senaryo yok öyle bişey.kolaydı inanmayın böyle şeylere.
kursa kursa Suriyeliler kurar emin olun.Kürtlerin işletmelerinin isimlerine bakın bide Suriyelilerin hepsi Arapça.hastahanede kürtçe tercüman yok ama Suriyelilerin var. okulda özel Suriye sınıfları ücretsiz üniversite imkanı kim vatandaş kim sığınmacı beli değil
Kemal bey babala tv ye mi çıkacak
Herkes kendi araştırmasını yapsın, değerlendirsin tabii.Bekleyelim görelim sinan oğanı
Daha bu kadar iddalı konuşmak için erken diyorum
Kimler kimler parladı ve söndü
Ekrem imamoğlu için başkan
Mansur başkan zaten
Şimdi de sinan başkan
Sakin olmak lazım bilmiyoruz
Ya muhharem incecilerin hayranlığı vardı birde
Asla popilist bir lidere güvenmiyorum erdoğandan sonra
Beni sistem yönetsin
Başkanlarda memur gibi gelsin gitsin
Normal bir seçim olsa çıksın hakkıyla kazansın derim lakin bu normal bir seçim değil
Sizde biliyorsunuz
GEne diyorum hayırlısı
Ben hiçbir zaman sağ sol olayına girmedim, girmem.Ekrem imamoğlu zeki hırslı ticareten anlıyor.yönetimin amaci üretim, şuan için iyi elindeki kısıtlı imkanlara göre baskılar dayanıyor mükemmel olmak zorunda değil.iletişimi iyi imkan verilse görmek lazım.
Sinan oğandan MHP zihniyeti milliyetçilikle oy topluyor asiri miyetcilk zararlı insanları ayrıştıran düşünce. herkes ülkesini seviyorum şuan cidi sorunlar var ekonomik kiriz çözüm sıfır bu ülkede miyetcilk ve muhafazakar siyaset iş görüyor malesef.
Öncelikle son bölüme cevap vereyim, ben tip’e oy verenlere de veya hdp’ye oy verenlere de böyle yakıştırmalar yapamam haddim değil + hepsi kanunen parti, bir sorun görülse bu ülkenin hakimleri savcıları var, işlem başlatır gerekeni yaparlar bu sebeple sözlerim yanlış anlaşılsın istemem, saydığım partiler benim tercih edebileceğim partiler değil ama kimseye de niye o partiye oy verdin diyemem lakin chp’nin stratejik hatasıdır bence, sebebini de yazarım yorumumda.İzninizle son iki seçimde CHP seçmeni olan ve bu seçimde TİP'e oy veren bendeniz bir ekleme yapmak istiyorum.
TiP'e oy vermemin sebebi, mv adaylarını halkın değil bir takım sözü geçenler mi en çok parayı veren mi artık bilmiyorum, tanımadığım desteklemediğim adamı / kadını değil, aslanlar gibi muhalefet ettiğine inandığım aday kazansın diye TİP'e verdim.
CHP seçmeni olarak çantada keklik görülmekten, nasıl olsa bize oy vericekler kafasında olmalarından, parti içindeki çürük adamları yollamayıp bir de utanmadan iktidarın liyakat konusundaki hatalarından bahsetmeleri beni yıldırdı.
KK bence de doğru aday değildi ama RTE nin tek adamlık sistemi bitsin diye bir ödev gördüm ve onu destekledim. Lakin oylarımıza yine sahip çıkamadılar. 2018 seçimlerinde sistemi çöküp başarısız olan Onursal yine aynı görevindeydi, üstüne adamı bir de vekillikle ödüllendirmişler.
Bunca saçmalık göz önünde iken aynı şeyleri iktidar yapınca ağzımızı açmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.
Not: Tip'e oy vermek beni terörist destekçisi, koyu komunist vs. yapmıyor, ben kişilere oy veriyorum. 45 yıllık yaşamım boyunca en sağ partilerden en sola kadar, içime sinen bir çok farklı partiye oy verdim. Parti tutar gibi, " biz yedi göbekten chpliyiz / mhp liyiz, sonuna kadar ölümüne rte v.s " diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum
Öyle deme şimdi sana saldırırlarTabi ki Cumhur ittifakına veririm
Her zaman ki davranış şekilleri alıştık biz dimi...Öyle deme şimdi sana saldırırlar
Durmak yok yola devam....Tabi ki Cumhur ittifakına veririm
Depremzedelerin kapı dışarı edilmek istenmesi vicdansızlık, gerçekten çok ayıp ve utanç duydum.
Çok teşekkür ederim izledim. Güzel bir yayın olmuş ama sunucunun tavrı sert geldi bana bazı yerlerde. Genel tavrı mi bu şekilde Sinan Ogana mi bu şekilde kendisini daha önce izllemedigim için bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?