- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
Ne davası?İsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Önce tapinacak, sonra yiycekler seni o zamanOğlakların karşısında güzellik müzellik kalmıyor suratım İslamiyetten önce yapılan putlara benziyor rosaaaaammm :ddddddd
Davanız açlıktan kırılarak yok olmamız mı?İsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Niloş,soğan fiyatlarını düşüren hökümet kira fiyatlarına ne zaman el atacak kızSonuna kadar Erdoğan
Doğadan ot topladığınız belli oluyor birazcıkİsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Girikirse simit yiyiciğiz diyen Hülya Avşar geldi aklımaİsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Ömrü yeterse daha sonraki seçimlerde vaatleri arasına alsınlarNiloş,soğan fiyatlarını düşüren hökümet kira fiyatlarına ne zaman el atacak kız?
Yıkamadan ye cınımİsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Tomiler joniler silkelesin bu yalan haberleri yapanları. Amin.
İşte tuzu kuru olunca böyle hava atmak nasil kolay geliyor yokluk nedir bilmeyene hava hoş yok yoktur az değil hiç yokturGirikirse simit yiyiciğiz diyen Hülya Avşar geldi aklıma
Simit bile lükse kaçıyor artıkGirikirse simit yiyiciğiz diyen Hülya Avşar geldi aklıma
Ama bi simit 8 lira oda zorGirikirse simit yiyiciğiz diyen Hülya Avşar geldi aklıma
Proteinin ve özellikle et yemenin önemi adlı çalışma. Hep diyorum, halkı fakir ve aç bırakmak, sürekli basit karbonhidratla beslenmeleri de bir politika.Doğadan ot topladığınız belli oluyor birazcık
Sadece chpliler herseyi biliyo dimiDönüşte okur içimde kalacağına banlanayim valla yetti bunların cahilliği insana kafa yedirtiyor
yag fiyati da dustu şok dan 129 a aldim dunden onceNiloş,soğan fiyatlarını düşüren hökümet kira fiyatlarına ne zaman el atacak kız?
Bugün bi simit aldım şöyle büyükçe istanbul simiti gibi birşey dedim kaç para 14 dedi bi kaldım şöyleSimit bile lükse kaçıyor artık
Uçkur DavasıNe davası?
Parkları gezerken 3-5 ot toplamış çok mu ablasıProteinin ve özellikle et yemenin önemi adlı çalışma. Hep diyorum, halkı fakir ve aç bırakmak, sürekli basit karbonhidratla beslenmeleri de bir politika.
Şalvar davasıUçkur Davası
Şu 28 Mayıs bir geçsin bakalımyag fiyati da dustu şok dan 129 a aldim dunden oncepatates,yumurta, sogan hepsi dususe gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?