Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Abla bu kadari kör cahillik ama ya, ben kendimi bildim bileli 18 oy verme yaşı. Şimdi baktım tarihe 95ten beri böyleymiş, selena benden büyük değildir diye düşünüyorum
Maalesef araştırmadan sorgulamadan inanıyoruz, bu yalnızca siyaset için geçerli değil birçok konuda böyleyiz Hemsirecik.
Nasıl yazarsam kimseyi kırmadan anlatabilirim bilmiyorum bunun eğitim seviyemizle de alakası yok, bunu bana sitede açılan konular birçok kere gösterdi maalesef.
Okuma yazma biliyoruz ama okuduğumuzu anlama ve doğruluğunu sorgulama, araştırma kısmında eksiğiz.

Düşünün ki bu konuda neden yalan söyleme gereği duyayım, ufacık bir Google araştırması yeterliyken, yazarken sözlerimin doğruluğunu teyit etmelerini istiyorum.

Burada bir mesajımda inançtan bahsetmiştim, parantez içinde inancı açarak inancın dine inançtan ibaret olmadığını, liderine inanç vaatlere inancı da kapsadığını yazmıştım, karşımızdakine inanıyorsak sorgulamıyoruz, araştırmıyoruz.

Dediğim gibi gençlere kızamıyorum araştırmalılar ama araştırmıyorlar ama izlediğim sokak röportajlarında benim yaşımdaki insanların dahi geçmişi inkar etmesini çok garipsiyorum, buzdolabı yoktu diyebiliyor mesela, o zaman bu reklamları ne yapacağız?

Teşekkürler ederim...

Kadındı, sahiplenmeydi deyince aklıma o dizi geldi de benim. İzlerken ruhumu daraltmıştı. :/

Evet ya
Kadın çocuk yapmaları için sahibi tarafından tecavüze uğrarken çok kötü olmuştum.
Sanki hayvan şeediolar

Bir de kadınların isimleri bile yoktu, jeffreys ( cefrininki ) vs. gibi sahipleri olan erkekler ile isimlendiriliyorlar

Onu derdi sizle değil ki,muhalif olan herkesle.
Yanlış anlaşılmış, ben B bana Diyor Nau ceza almasını sormuştum.. selenada buraları birbirine katmış gitmiş
Herkesin fikri belli bu mecrada ,şu başlığa girip oy bile vermiyor olan bir sürü üye var ,herkes kafasına göre takılıyor ama bir huzursuzluk ortamı var...

Of Fred, Fred için, Fred'inki anlamına geliyordu mesela.
Beni derinden etkilemişti. İzlemeyeniniz varsa birinci sezonu izleyin derim hanımlar.

Of Fred, Fred için, Fred'inki anlamına geliyordu mesela.
Beni derinden etkilemişti. İzlemeyeniniz varsa birinci sezonu izleyin derim hanımlar.

Ay evet yanlış hatırladım, of Fred, Of Jeffrey v.s şeklindeydi isimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…