Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
Eee? Hüda-Par normal bir ittifak mı? ''gerekirse pkk ile ittifak yaparız'' açıklamasına ne diyorsun? ya da küçük kız çocukları evlenebilir açıklaması? ve bir önce ki yorumumda sana iyi ve kötü yanlarını söylemeni istemiştim ama söylemedin sanırım bu konularda pek bir bilgin yok.

Bi sn ben muhacirim. Muhacirleri ağzına almadan önce ağzını temiz suyla çalkala. Mültecilerle beni nasıl aynı kefeye koyabilirsin. Ben Türk oğlu Türk üm. Arada böyle büyük bir fark var. Büyüklerim Balkan topraklarına Konya dan göçmüş, Balkanlar Türk topraklarından çıkınca orada kalmışlar. Sana bu açıklama bile fazla. İki kavramı aynı kefeye koyan birine bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için ben utanıyorum.

Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!

Eskiden siyaset sadece kahvehanelerde konuşulurdu ve oy verdiğimiz partiler de gizli olurdu. Malesef şuan sen o partili ben o partili diye birbirimize giriyoruz.
Neden mi?
Düşünelim..
20 yıl aynı iktidar partisi için çok fazla ve çok uzun. Enflasyondan bahsedilmiş, biz G20 Ülkeleri arasında Enflasyon şampiyonu olduk.
Ekonomi ortada, söylenecek söz, yapılacak yorum, savunulacak hiçbir tarafı yok.

Ülkeye 13 milyon sığınmacı alındı.
Dikkatle okuyun 13 MİLYON!
Üzgünüm ama kedi gibi de yavruluyorlar. Bunlar yanlış anlaşılmasın gelişmiş ülke sığınmacıları da değil, topluma renk katsın.
Bu 13 ml sığınmacı Pakistan, Afganistan ve Suriye ağırlıklı.

HüdaPar meclise girdiği için ne kadar minnettarız oysa ki... Sadece tek başına HüdaPar konusu ile bile tartışmaya kapalı olmalı.

Biz hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz. Artık 20 sene fazlasıyla yeterli, hizmetleri için teşekkür edip, ayrılma vakti geldi.

Ben bundan 3-5 sene önce "Vatan Haini" gibi hakaretlerin namus sebebi olduğu ülkeden, bugün insanların birbirine işine gelmeyince bu hakareti ağızlarında sakız yapmalarından sıkıldım.

Ben artık bu ülkede kıymanın kgsu ne kadarz peynirin kgsu ne kadar, eyvah kiralar ne halde, çocuklarım sırf ing öğrensin diye yılda 100, 200, 300 bin tl lerin ödendiği bir ülkenin bu yönetimle devam etmesini istemiyorum.

Zaten 26 ml oy almış bir partinin min. 5 ml göçmen seçmeni olduğunu da gözönünde bulundurursak, vakit tamam demektir.

Ben 3. dünya ülkeleri gibi Sarayların milli simge olup yüz milyonlarca lira masraftan ve gösterişten ibaret yapılarda kimsenin keyif çatmasını istemiyorum.

Artık birbirimizi yemek ve sırf haklı çıkmak için yorum yapmaktan, fanatiklik yapmaktan ziyade biraz olsun durup karşılıklı düşünmemiz gerekiyor.

Bir MV, bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde bu sanki ülke üstlerine zimmetlenmişte, bir daha asla geri dönüşü yokmuş gibi düşünülmesini anlamıyorum
Denenir, bakılır, olmazsa bir sonra ki seçimde şans verilmez, bu kadar basit. Bu kadar net.
Kimse babamın oğlu değil, kimsenin de fanatiği değilim. kimse kimsenin de fanatiği olmamalı.

Ülkemiz için hayırlısı olsun

Sizin derdiniz ne ?

Heeerr şeyiii geçtimmm ama yabancı uyruklu insanları lütfenn savunmayın! Kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı, torunlarınızı düşünün gözünüzü seveyim. Destek veriyorsanız bile bu konuda haksız olduğunu vurgulayın bunun savunulacak bir yanı yok ya!

Şu videoyu izleyin lütfen az bi bilinçlenin ya.

Azerbeycanlıysanız bizim konularımıza bu seviye ve üslupta katılmayın rica ederim. Siz bir ötede durun. Yazdıklarınızı ilk cümlenizden dolayı okumadım belli ki zaman kaybı olacak.

Ablacım sen git türkiye siyasi tarihine dair kitaplar oku. Youtube'da 32. Gün izle. Daha doğru bilgiye nasıl ulaşılır bilmiyorsun kulaktan dolma ufak şeylerle kimseyi böyle suçlayamazsın haddini bil.

Kendi ülkenizle alakadar olun :)

Ay Balkan Türklerini çok seviyorum, Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendir

Derdim turk kardeşlerimizin cahilliyi
Biz bu ülkede yaşıyoruz ve ne yaşadığımızı biliyoruz.
Suriyeliler senin ülkende değil benim ülkemde.
Senin çocuğunu ananı taciz etmiyorlar benimkileri ediyorlar.
Soğan demişsin bu ülke de ne yiğitler soğana muhtaç oldu da namerde muhtaç olmadı.
Bizim ülkemiz tarım cennetiydi şimdi kimse tarım yapamiyor neden bu ekonomi yüzünden.
Benim dedem bu ülke için kanını döktü kocam askerde kaç arkadaşını şehit verdi neden Suriyeliler kaçti geldi onların yerine savaştı.
Benim vatandaşım çöp başında bekliyor çocuklarının karnını doyurmak için.
O savundugun Putin çok met ettiğin senin başında olmayan başkani saatlerce kapısında bekletti hemde 36 şehit verdikten hemen sonra.
O Putin bizim 36 canımızı aldı.
Daha sayayım mi türk kardeslerinin neler yaşadığını.

Yok ne havalimanı, tekerlek bile yoktu(!) Daha dün büyükşehirlere gelmiş, dünyadan bihaber insan uydurmaları bunlar. Benim babam geç baba oldu, yaşı ileri bir adamdı. Ellilerin altmışların İstanbul’unu bilir, o zamanlardan beri de İstanbul’da yaşadı. Eskiden bir ay kazan aylarca otur ye, para çok değerliydi derdi. Bu saatten sonra okumuş çalışan adamın temel yoksa ev alması imkânsız, eskidendi o derdi. Sıfırdı, ev aldı, araba aldı, arsa aldı, yatırım yaptı. Kendi ailesine, anasına babasına, üvey kardeşlerine bile baktı. Üç çocuk büyüttü, okuttu, hepsini ev etti. Her şeyi de yiyip içerdik, evimize her şey kasa kasa koli koli çuval çuval gelirdi. Bunları çocukken kendini köyünden dışarı atıp çalışarak yaptı, yani dümdüz bir köylü çocuğuydu. Şimdi iki eğitimli çalışan kirasını faturasını ödeyip, ayı çıkarınca kendini şanslı sayıyor. Maaş yatacak olan geceyi dar bekliyorlar, esnek hesap eksi şekilde. Eskiden öğretmenler mülk alırdı be ikramiyeleriyle, şimdi maaşları yoksulluk sınırı altında, kirayı anca verir.

Hep aynı ezber cümleler. Teknoloji çağında Afrika aborjinleri gibi oramıza buramıza yaprak geçirip dağda bayırda ot yemiyoruz diye mi şükredelim?

Siz de yıllardır Aliyev'i seçip duruyorsunuz,sizi daha güzel sömürsun diye değil mi?Bizimkiler bize yetiyor,bir de siz mi salca oluyorsunuz Azerbaycan'dan?

Onlar savaştan kaçan mazlumda onlar için savaşan askerimiz ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…