Eee? Hüda-Par normal bir ittifak mı? ''gerekirse pkk ile ittifak yaparız'' açıklamasına ne diyorsun? ya da küçük kız çocukları evlenebilir açıklaması? ve bir önce ki yorumumda sana iyi ve kötü yanlarını söylemeni istemiştim ama söylemedin sanırım bu konularda pek bir bilgin yok.Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
Bi sn ben muhacirim. Muhacirleri ağzına almadan önce ağzını temiz suyla çalkala. Mültecilerle beni nasıl aynı kefeye koyabilirsin. Ben Türk oğlu Türk üm. Arada böyle büyük bir fark var. Büyüklerim Balkan topraklarına Konya dan göçmüş, Balkanlar Türk topraklarından çıkınca orada kalmışlar. Sana bu açıklama bile fazla. İki kavramı aynı kefeye koyan birine bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için ben utanıyorum.Suriyeliler konusunda bir şey demedim.Misafirlikleri fazla uzadı katılıyorum fakat savaştan kaçan mazlumları ülkeden kovacak kadar insafsız değilim. Gidecekler herkes memleketini özler ve gider. Biraz muhacir gözüyle baksak belki her şey daha anlamlı olur
Sizin derdiniz ne ?Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Azerbeycanlıysanız bizim konularımıza bu seviye ve üslupta katılmayın rica ederim. Siz bir ötede durun. Yazdıklarınızı ilk cümlenizden dolayı okumadım belli ki zaman kaybı olacak.Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Evet İngiltere’de sizi kıskanıyordur . Sizin ve bizim için yüzde 75 oy vermiştir Türkiye için, Bu hafta gene oy verecektir . Sizlerde oturduğunuz yerde oy vermek gerine ingiltere bizi kıskanıyor mu ? diye kıymet yapın arkadaşlar oy vermeyin olur mu ?ingiltere de bizi kiskaniyormudur
Derdim turk kardeşlerimizin cahilliyiSizin derdiniz ne ?
yalvaririm okuyun))Azerbeycanlıysanız bizim konularımıza bu seviye ve üslupta katılmayın rica ederim. Siz bir ötede durun. Yazdıklarınızı ilk cümlenizden dolayı okumadım belli ki zaman kaybı olacak.
Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Suriyelilere gelince bizim vatandaşlarimizi ermeniler canice öldurdu ama bizde ermeni mahellesi var biliyor musunuz? Bizler onlari kovmadik. 2ci Karabağ savaşinda bizim serhedlerimizi geçenlere vatandaşlik vaad ettik. Siz suriyeli tutturmuşsunuz. Dunyadan haberiniz yok cennet istiyorsunuz.
Dediğim gibi sizlik birşey yok. Azerbeycanla ilgili konulara dönün siz. Bizim ülkemizin derdi bizi ilgilendirir. Ordan konuşup, fikir beyan etmek çok kolay.yalvaririm okuyun))
Kardeş, burası bizim ülkemiz. "Bizim", yani senin değil. Sen kendi ülkenin siyasetiyle mi ilgilensen acaba?yalvaririm okuyun))
Kendi ülkenizle alakadar olun :)Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Suriyelilere gelince bizim vatandaşlarimizi ermeniler canice öldurdu ama bizde ermeni mahellesi var biliyor musunuz? Bizler onlari kovmadik. 2ci Karabağ savaşinda bizim serhedlerimizi geçenlere vatandaşlik vaad ettik. Siz suriyeli tutturmuşsunuz. Dunyadan haberiniz yok cennet istiyorsunuz.
Ay Balkan Türklerini çok seviyorum, Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendirBi sn ben muhacirim. Muhacirleri ağzına almadan önce ağzını temiz suyla çalkala. Mültecilerle beni nasıl aynı kefeye koyabilirsin. Ben Türk oğlu Türk üm. Arada böyle büyük bir fark var. Büyüklerim Balkan topraklarına Konya dan göçmüş, Balkanlar Türk topraklarından çıkınca orada kalmışlar. Sana bu açıklama bile fazla. İki kavramı aynı kefeye koyan birine bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için ben utanıyorum.
Biz bu ülkede yaşıyoruz ve ne yaşadığımızı biliyoruz.Derdim turk kardeşlerimizin cahilliyi
Yok ne havalimanı, tekerlek bile yoktu(!) Daha dün büyükşehirlere gelmiş, dünyadan bihaber insan uydurmaları bunlar. Benim babam geç baba oldu, yaşı ileri bir adamdı. Ellilerin altmışların İstanbul’unu bilir, o zamanlardan beri de İstanbul’da yaşadı. Eskiden bir ay kazan aylarca otur ye, para çok değerliydi derdi. Bu saatten sonra okumuş çalışan adamın temel yoksa ev alması imkânsız, eskidendi o derdi. Sıfırdı, ev aldı, araba aldı, arsa aldı, yatırım yaptı. Kendi ailesine, anasına babasına, üvey kardeşlerine bile baktı. Üç çocuk büyüttü, okuttu, hepsini ev etti. Her şeyi de yiyip içerdik, evimize her şey kasa kasa koli koli çuval çuval gelirdi. Bunları çocukken kendini köyünden dışarı atıp çalışarak yaptı, yani dümdüz bir köylü çocuğuydu. Şimdi iki eğitimli çalışan kirasını faturasını ödeyip, ayı çıkarınca kendini şanslı sayıyor. Maaş yatacak olan geceyi dar bekliyorlar, esnek hesap eksi şekilde. Eskiden öğretmenler mülk alırdı be ikramiyeleriyle, şimdi maaşları yoksulluk sınırı altında, kirayı anca verir.Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Siz de yıllardır Aliyev'i seçip duruyorsunuz,sizi daha güzel sömürsun diye değil mi?Bizimkiler bize yetiyor,bir de siz mi salca oluyorsunuz Azerbaycan'dan?Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
EH hani ozgurluk istiyordunuz? Birinin yorumuna bile kisitlama getirecek zihniyetdesinjz. Ozgurluk anlayişiniz bu mu?Kendi ülkenizle alakadar olun :)
Onlar savaştan kaçan mazlumda onlar için savaşan askerimiz ne peki?Suriyeliler konusunda bir şey demedim.Misafirlikleri fazla uzadı katılıyorum fakat savaştan kaçan mazlumları ülkeden kovacak kadar insafsız değilim. Gidecekler herkes memleketini özler ve gider. Biraz muhacir gözüyle baksak belki her şey daha anlamlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?