- 23 Aralık 2012
- 7.663
- 50.994
- 748
Yani? Ekonomik durum nasıl sizce türk gözüyle?Bunun İngiltere’den nasıl göründüğümüzle alakası yok , ben Türk gözüyle görüyorum , ben iki çocuk bir kocayla yurt dışında yaşıyorsam benim 10 bin aile soyum Türkiye de yaşıyor . O yüzden bana İngiltere’den sana nasıl görünüyoruz diye saçma yazılar yazmayınız .
Kolay gelsin bacım...Biz bu yollardan geçtik.Cumhuriyet benim gözbebeğim ama konumuz bu değil, bana davanızı anlatır mısınız
Ben aslında bu topiğe girmememek için çok direndimKeşke demeseydin ya ben aynısını dedim diye banlandım.
Ona bir yanıt yok, alınmış sorduğum kişi oysa aynı ülkede yaşadığım insanların benim göremediğim davalarını anlamayı gerçekten istedim neyse öyle olsun bakalımBenim sosyal medyamda da derdimiz aday değil adayda zuhur eden dava yazmış birsürü kişi. Ben de merak ediyorum açıklasınlar davayı
Ben kendi görüşümü yazdım. Kimseyi görüşlerime inandırmak gibi bir çabam yok kimseninde inanmak için çabası yok zaten. Yorum yazdınız diye cevapsız bırakmak istemedim. Vesselam:)Benim babanem öyle ac kalmış öyle aç kalmış ki aclıktan taş kaynatmış, salçalı taş çorbası yapmış.Sonra hasta olmuş aclıktan, hastane yokmuş varmıs ama chp hepsini kapamış kumarhane yapmıs rus ruleti oynatmıslar. Sonra hastane olmayınca babanemi bi akp kadın kılları teyze almış bakmış ama iyi olmamıs demiş ki ankaraya gitmen lazım ama gel gör ki ucak yokmuş hemen başka akp adam kılları amca ucak yapmıs babanemi ankaraya saraya götürmüşler. Öyle bi saraymış ki keklik görse çalmayı bırakır.Sonra nur cemaliyle sarayın sahibi emine diye bi akp kadın kullarının sahibi bu kadına hem ekmek hem pattis hem ucak hem örtü hem kömür vermiş cay da vermiş beyaz cay. Demem o ki ahh ne günler yaşadık be.
O zaman , ben yanlış anladım .. iyiki uyardınız teşekkürler ..bunda kizilacak bisey yoktu bence . sizin yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak ulkeyi nasil gordugunuzu sormus arkadas
Daha ne kadar kötü olabilir.Dediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?
Kıyamam sana hdhdh bile bile girmişsin dhhdjjBen aslında bu topiğe girmememek için çok direndim
Kürt kardeslerimizede terôrist diyenler vardi onlar diyince öyleym oluyor keske hoc secim derdimiz olmasa hic birini savunmamamk en güzeliymiş daha mühim sorunlarim var Rabbim selamete cıkarsin insallah hepimizi ülkemizi bioz birbirimize düsürenlere de fırsat vermesin kimse kimseye hakaret etmesin cok sey istiyorum galiba2 tarafı birbirine düşman eden de yine bu iktidar. Halkın Cumhurbaşkanı çıkıp da kendisine oy vermeyen insanlara çürük s.rtk derse insanlardan ne beklersiniz ki? İmam-cemat hesabı.
Heh o zaman bana bişey olmaz boş eminim.Yakında evdeki kasıkları atıp avuc içiyle pilav yemeye başlayıp Arap evrimini tamamlıcaz ülkecek cemos.
Nerede yaşadığınızı sormuştum?Zira ,yazdıklarınızla bizim yaşadığımız ülke örtüşmüyor.Ben kendi görüşümü yazdım. Kimseyi görüşlerime inandırmak gibi bir çabam yok kimseninde inanmak için çabası yok zaten. Yorum yazdınız diye cevapsız bırakmak istemedim. Vesselam:)
Yapmayın bu ülkede kaç Suriyeli kaç çocuğa tecavüz etmiş bir bakın.Valla ben o söylediğiniz kısa kollu çocuğun peşinden dolaşanlari hiç görmedim. Muhalefetin bunları değiştireceğine kalbinizle inanıyor musunuz:)
Siyaset topiğine çok gelmemeye çalışmam bu yüzden aslında. Siyaset benim için vatandaşa fayda aracıdır, kişisel kin tutmam ya da kimseye hakaret etmem ama sorarım anlamadığımı anlamak isterim Sorunca yeriyormuşum gibi geliyor insanlaraKolay gelsin bacım...Biz bu yollardan geçtik.
Yaaahuuuuuuu değişim istiyoruz deeeğişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne probleeemiii ablaaammmmmmmmmmmmmmm?????????????? Türkiye cennet türkiye mükemmel deyip susalım mı sen ne istiyooonnn?????? Yeni bir kişi gelse bile hemen toparlanmaz zaten çünkü o derece yaniiii sen düşünn!!!!! Ama dahaaa kötü olmak yerineee bir değişim görelim bir şey görelimmm beeeeee. Hüdaparın yönettiği bi ülkede rahatla mı dolaşacaksın seeennnnnnnnnnDediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?
SelametleBen kendi görüşümü yazdım. Kimseyi görüşlerime inandırmak gibi bir çabam yok kimseninde inanmak için çabası yok zaten. Yorum yazdınız diye cevapsız bırakmak istemedim. Vesselam:)
Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)Daha ne kadar kötü olabilir.
Ekonomi zaten bitmiş kim gelse sittin (60) sene düzeltmez ama bir umudum olur.
İktidarla olan problemim yıllardır multecleri besledi bu ülke baktı değil mi onların rahatı yüzünden benim vatandaşım rahatsız oldu.
Aldattilar beni dedi feto yüzünden benim vatandaşım mağdur oldu dimi.
Daha ne kadar saysam az isterseniz sayarım da.
İktidarla olan problemim kişisel değildir.
Verecek mantıklı cevabı yok. Hep aynı şeyleri yazıyor. Sağlıklı bir şekilde tartışamıyoruz maalesef.Siyaset topiğine çok gelmemeye çalışmam bu yüzden aslında. Siyaset benim için vatandaşa fayda aracıdır, kişisel kin tutmam ya da kimseye hakaret etmem ama sorarım anlamadığımı anlamak isterim Sorunca yeriyormuşum gibi geliyor insanlara
Tehlikeli sularda mi?Hudapar meclise girdi mecliseeee!Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?