Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yani? Ekonomik durum nasıl sizce türk gözüyle?

Benim sosyal medyamda da derdimiz aday değil adayda zuhur eden dava yazmış birsürü kişi. Ben de merak ediyorum açıklasınlar davayı
Ona bir yanıt yok, alınmış sorduğum kişi oysa aynı ülkede yaşadığım insanların benim göremediğim davalarını anlamayı gerçekten istedim neyse öyle olsun bakalım

Ben kendi görüşümü yazdım. Kimseyi görüşlerime inandırmak gibi bir çabam yok kimseninde inanmak için çabası yok zaten. Yorum yazdınız diye cevapsız bırakmak istemedim. Vesselam:)

Dediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?
Daha ne kadar kötü olabilir.
Ekonomi zaten bitmiş kim gelse sittin (60) sene düzeltmez ama bir umudum olur.
İktidarla olan problemim yıllardır multecleri besledi bu ülke baktı değil mi onların rahatı yüzünden benim vatandaşım rahatsız oldu.
Aldattilar beni dedi feto yüzünden benim vatandaşım mağdur oldu dimi.
Daha ne kadar saysam az isterseniz sayarım da.
İktidarla olan problemim kişisel değildir.

2 tarafı birbirine düşman eden de yine bu iktidar. Halkın Cumhurbaşkanı çıkıp da kendisine oy vermeyen insanlara çürük s.rtk derse insanlardan ne beklersiniz ki? İmam-cemat hesabı.
Kürt kardeslerimizede terôrist diyenler vardi onlar diyince öyleym oluyor keske hoc secim derdimiz olmasa hic birini savunmamamk en güzeliymiş daha mühim sorunlarim var Rabbim selamete cıkarsin insallah hepimizi ülkemizi bioz birbirimize düsürenlere de fırsat vermesin kimse kimseye hakaret etmesin cok sey istiyorum galiba

Yakında evdeki kasıkları atıp avuc içiyle pilav yemeye başlayıp Arap evrimini tamamlıcaz ülkecek cemos.
Heh o zaman bana bişey olmaz boş eminim.
Zaten evdeyim kızımı da alır evden çıkmam.
Ama savunan kadınlar var ya onları göreceğim neler yapacaklar bakalım.

Ben kendi görüşümü yazdım. Kimseyi görüşlerime inandırmak gibi bir çabam yok kimseninde inanmak için çabası yok zaten. Yorum yazdınız diye cevapsız bırakmak istemedim. Vesselam:)
Nerede yaşadığınızı sormuştum?Zira ,yazdıklarınızla bizim yaşadığımız ülke örtüşmüyor.

Kolay gelsin bacım...Biz bu yollardan geçtik.
Siyaset topiğine çok gelmemeye çalışmam bu yüzden aslında. Siyaset benim için vatandaşa fayda aracıdır, kişisel kin tutmam ya da kimseye hakaret etmem ama sorarım anlamadığımı anlamak isterim Sorunca yeriyormuşum gibi geliyor insanlara

Dediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?
Yaaahuuuuuuu değişim istiyoruz deeeğişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne probleeemiii ablaaammmmmmmmmmmmmmm?????????????? Türkiye cennet türkiye mükemmel deyip susalım mı sen ne istiyooonnn?????? Yeni bir kişi gelse bile hemen toparlanmaz zaten çünkü o derece yaniiii sen düşünn!!!!! Ama dahaaa kötü olmak yerineee bir değişim görelim bir şey görelimmm beeeeee. Hüdaparın yönettiği bi ülkede rahatla mı dolaşacaksın seeennnnnnnnnn

Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)

Niloyatospikk

Bak sana güveniyorum güzel ablam, zaten mecliste çoğunluğu aldınız, bence yeniliği değişimi seç. Olmadı meclisteki oy çoğunluğu ile gönderirsiniz.

Verecek mantıklı cevabı yok. Hep aynı şeyleri yazıyor. Sağlıklı bir şekilde tartışamıyoruz maalesef.

Tehlikeli sularda mi?Hudapar meclise girdi mecliseeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…