Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Sordum rutınlerınden vazgeçemiyorlar. İyi kötü biliyoruz diyorlar daha kötüsü olursa diye korkuyorlarmış 🥲

Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Evet canım, çözüm süreci adı altında verilen şehitlere gösteriyorsunuz ne olduğunuzu. Sayın Apo diyen, yattığı hücreye tv koydurana destek vererek gösteriyorsunuz. Pkknın saldırdığı tek parti liderine Pkk ile iş birliği yapıyor diyerek gösteriyorsunuz. Zinanın suç sayılmasını yasalaştırmayı vaadedenleri meclise sokarak gösteriyorsunuz. Kız çocuğu kime göre çocuk, o olgunluğa eriştiyse evlenebilir diyenlere destek vererek gösteriyorsunuz. Bundan 20 25 sene önce doğuda insanları ekmek gibi doğrayan, domuz bağıyla öldüren, Gaffar Okan ı haince pusuyla şehit edenleri terör örgütü olarak görmeyerek gösteriyorsunuz. Sizin tarafınız çok belli aslında da neyse.

Ozgurluk isteyen insanlara bak ya. Insanlarin konuşma ozgurlugune de karişiyorlar. Ne istediginizle ne dediginizin farkini anliyor musunuz acaba? Yorum yapacagim yeri size mi sorucam? Ben bir kadin olarak asla her hangi bir ozgurlugum kisitlanmadi. Sizlerin ozgurlugu avrupayi geçti. Hala ne diyorsunuz

Maşallah azeri türkçesi baya istanbul türkçesine dönmüş. 😄 Allah bilir kimsin.

Sordum rutınlerınden vazgeçemiyorlar. İyi kötü biliyoruz diyorlar daha kötüsü olursa diye korkuyorlarmış 🥲
Bunun daha kötüsü ülkeye şeriat gelmesi. Onu da aynı grup vaadediyo dkskfksk sabır ver Allah'ım 🤣

Başörtü yasağı gelir diyen arkadaşlar bu kadar bilinçsiz misiniz? Hani sene olmuş 2023. Kim bu riski alabilir?
Başörtü ile alakalı değil Siyaset kokuyor:)kusura bakmayın ama Türkiyede inancımıza göre kapanan % 20, geri kalan modern tesettür Başörtü altına dar kot pantolon. lütfen Başörtü konusunu açmayın geriliyorum:)

Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Sen kimin ülkesini kime yetirtmiyorsun,yavaş ol biraz istersen.Bu ülke kimsenin tapulu malı değil!

Bu kadın bir ara ülkenize yerleşeceğim diye konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Orada da tüm bdv sakın gelme, bize Suriyeliler yetiyor demişti. Onun öfkesini çıkarıyor galiba. :KK54:
IMG_6161.webp

Şimdi biraz sosyal medyada dolandım aman yarabbi Azerbaycana acayip bi Kılıçdaroğlu düşmanlıgı pompalanmış.Ve önü sonu kesilen montaj videolarla resmen adam düşman belletilmiş.Türkiyeden Çine uzanan uluslararası bir yol yapılacakmış sayın Kılıçdaroğlu tek tek anlatıyor Azerbaycan sınırından gecmeden daha kısa maliyeti daha düşük diye.Bunu öyle bi cevirmişler ki düşmanlıga getirmişler ay hayretler içindeyim.

Back
X