- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahh ayy delisin
Sordum rutınlerınden vazgeçemiyorlar. İyi kötü biliyoruz diyorlar daha kötüsü olursa diye korkuyorlarmışArkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Evet canım, çözüm süreci adı altında verilen şehitlere gösteriyorsunuz ne olduğunuzu. Sayın Apo diyen, yattığı hücreye tv koydurana destek vererek gösteriyorsunuz. Pkknın saldırdığı tek parti liderine Pkk ile iş birliği yapıyor diyerek gösteriyorsunuz. Zinanın suç sayılmasını yasalaştırmayı vaadedenleri meclise sokarak gösteriyorsunuz. Kız çocuğu kime göre çocuk, o olgunluğa eriştiyse evlenebilir diyenlere destek vererek gösteriyorsunuz. Bundan 20 25 sene önce doğuda insanları ekmek gibi doğrayan, domuz bağıyla öldüren, Gaffar Okan ı haince pusuyla şehit edenleri terör örgütü olarak görmeyerek gösteriyorsunuz. Sizin tarafınız çok belli aslında da neyse.Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Şiir gibi olduNeyse ,ben işte dediğiniz gibi gurbet ellerde .. ne gerek var oy vermemegene cumartesi gidip vereceğim oyumu CHP ye ,umarım sizde verirsiniz oylarınızı istediğiniz kişilere ..
Teşekkür ederizNeyse ,ben işte dediğiniz gibi gurbet ellerde .. ne gerek var oy vermemegene cumartesi gidip vereceğim oyumu CHP ye ,umarım sizde verirsiniz oylarınızı istediğiniz kişilere ..
Ozgurluk isteyen insanlara bak ya. Insanlarin konuşma ozgurlugune de karişiyorlar. Ne istediginizle ne dediginizin farkini anliyor musunuz acaba? Yorum yapacagim yeri size mi sorucam? Ben bir kadin olarak asla her hangi bir ozgurlugum kisitlanmadi. Sizlerin ozgurlugu avrupayi geçti. Hala ne diyorsunuz
Bunun daha kötüsü ülkeye şeriat gelmesi. Onu da aynı grup vaadediyo dkskfksk sabır ver Allah'ımSordum rutınlerınden vazgeçemiyorlar. İyi kötü biliyoruz diyorlar daha kötüsü olursa diye korkuyorlarmış![]()
Başörtü ile alakalı değil Siyaset kokuyor:)kusura bakmayın ama Türkiyede inancımıza göre kapanan % 20, geri kalan modern tesettür Başörtü altına dar kot pantolon. lütfen Başörtü konusunu açmayın geriliyorum:)Başörtü yasağı gelir diyen arkadaşlar bu kadar bilinçsiz misiniz? Hani sene olmuş 2023. Kim bu riski alabilir?
Sen kimin ülkesini kime yetirtmiyorsun,yavaş ol biraz istersen.Bu ülke kimsenin tapulu malı değil!Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Bu kadın bir ara ülkenize yerleşeceğim diye konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Orada da tüm bdv sakın gelme, bize Suriyeliler yetiyor demişti. Onun öfkesini çıkarıyor galiba.![]()
Al işte bir tane de burada varAma Kılıçdaroğlunun hep heykel yaptırdığını biliyor.off off napcaz arkadaşlar bunlarla ya.
Kararsız seçmen olmaya utanmıyormusunÖlümüme Reis
Yaşasın Kemal dedem
hadi linçleyin de göreyim![]()
kararsız seçmenim ciddenKararsız seçmen olmaya utanmıyormusunAl bu linçle ikinci tura kadar kararını ver
Yanlış sayılarla toplama işlemi yapıyorsunuz:)sonuç yanlış çıkar:)şuan size yardım edecek kimseyi bulamazsınız:)kendiniz çözün:))Ölümüme Reis!
Yaşasın Kemal dedem!
hadi linçleyin de göreyim![]()