- 23 Aralık 2012
- 7.663
- 50.993
- 748
Lütfen bunu yapın. Kimse umutsuzluğa kapılmasın daha sıkı sarılalım demokrasimize, sistemimize. Değişim şart.Ben ken adıma , daha önce oy verip pes edenleri , oy verdireceğim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bunu yapın. Kimse umutsuzluğa kapılmasın daha sıkı sarılalım demokrasimize, sistemimize. Değişim şart.Ben ken adıma , daha önce oy verip pes edenleri , oy verdireceğim .
Adam atmayı beceremiyor ne yapalım:))dürüst olmakta suç arkadaş:))Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
İçinde bulunduğumuz şartlardan dolayı stresli arkadaşlarız, tokanmayın bize.Linçsever tayfalar tarafindan mi yi birleşik yazdin, onu yanliş yazdin, git yazmayi ogren diye diye geliştirdim sayenizde turkcemi de. Bir kere hoşlukla uyarmadi kimse. Hep linç hep linç. Dogru yazinca da kimligim sorgulaniyor. Yaranilmaz size arkadaş))
Mesela kendi adıma , arkadaşlarımın kollarından tuttuğum gibi seçime götürebilirim ama kaç kişiyi 4 -6 sizde birşeyler yapınLütfen bunu yapın. Kimse umutsuzluğa kapılmasın daha sıkı sarılalım demokrasimize, sistemimize. Değişim şart.
Siz okuyorsunuz izliyorsunuz biz yaşıyoruz bunun bı farkına varır mısınız?Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Evet Azerbaycanda yaşıyor olmanız da biseyi değiştirmiyor anlasılan söz öbekleri bile aynı. Belli 50 video izlediğniz, izlediğniz videoların da nasıl yapıldıgı nasıl medyaya yön verilerek sizlerin kandırıldığı aşıkar. Kemal Kılıçdaroğlu henüz yönetim aşamasına gelemedi hanımefendi vaadlerini nasıl yerine getirmiş olsun? Bunu yapabilmesi için seçilmesi lazım. Sizde yönetim babadan ogula gectı diye biz de öyle mi yapalım hayırdır?Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Şeriatın ne demek olduğunu gerçekten biliyor musunuz ?Bunun daha kötüsü ülkeye şeriat gelmesi. Onu da aynı grup vaadediyo dkskfksk sabır ver Allah'ım![]()
İnanın bir kat bile inip çıkamayan anneannemi ben bizzat kendim götüreceğim oy kullanmaya.Mesela kendi adıma , arkadaşlarımın kollarından tuttuğum gibi seçime götürebilirim ama kaç kişiyi 4 -6 sizde birşeyler yapın
Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Ben orda yaşamiyorum ve bildiklerim guvenli kaynaklardan izlediklerimle sınırlı. Izledigim kadariyla onlar hiçbir şey yapmamişlar. Izlediklerim de guvenli kaynaklar. Yani instagram sayfalari degil. Bilemiyorum. Ne olacaksa hakkinizda hayirlisi olsun. Tabiki herkes guzel rahat yaşasin isteriz. Erdogana sevgimiz çok fazla bizim. O ayri ama daha iyisi olacaksa da o olsun. Kk hiç guven veren bir aday degil. Yine de hayirlisi ne diyelimAdam atmayı beceremiyor ne yapalım:))dürüst olmakta suç arkadaş:))
Siz haddinizi aşmaya başladınız.. Türkiye ile ilgili ahkâm kesmek size mi kaldi? Hadi Naşş.. yaşadığın Ülkeyle ilgilen!Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Gerilmenize neden olabilecek bir şey söylemek istemedim yanlış anlaşıldıysam affola kusura bakmayınBaşörtü ile alakalı değil Siyaset kokuyor:)kusura bakmayın ama Türkiyede inancımıza göre kapanan % 20, geri kalan modern tesettür Başörtü altına dar kot pantolon. lütfen Başörtü konusunu açmayın geriliyorum:)
Şu anki yönetimden önce en son Germiyanoğulları yönetiyordu ülkeyi Kılıçdaroğlu'ndan nasıl bir icraat beklediniz?Okumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Ogani ben bu seçimlerde duydum. Belki şimdi degil ama ilerde aday olursa en azindan daha iyi bir aday olurSen neden sinan oğan ı desteklemiyorsun? Sizin ülkede erdoğan dan çok oğan tanınıyor. Bankamatik misin.
At bakalım bize de o kaynakları bizde görelimBen orda yaşamiyorum ve bildiklerim guvenli kaynaklardan izlediklerimle sınırlı. Izledigim kadariyla onlar hiçbir şey yapmamişlar. Izlediklerim de guvenli kaynaklar. Yani instagram sayfalari degil. Bilemiyorum. Ne olacaksa hakkinizda hayirlisi olsun. Tabiki herkes guzel rahat yaşasin isteriz. Erdogana sevgimiz çok fazla bizim. O ayri ama daha iyisi olacaksa da o olsun. Kk hiç guven veren bir aday degil. Yine de hayirlisi ne diyelim
Ablam hayırlısı olsun dedi ve oturumu kapattı. Beklenen son buydu zaten. Dönmek bedava zaten.Ben orda yaşamiyorum ve bildiklerim guvenli kaynaklardan izlediklerimle sınırlı. Izledigim kadariyla onlar hiçbir şey yapmamişlar. Izlediklerim de guvenli kaynaklar. Yani instagram sayfalari degil. Bilemiyorum. Ne olacaksa hakkinizda hayirlisi olsun. Tabiki herkes guzel rahat yaşasin isteriz. Erdogana sevgimiz çok fazla bizim. O ayri ama daha iyisi olacaksa da o olsun. Kk hiç guven veren bir aday degil. Yine de hayirlisi ne diyelim
Gunlerdir izliyorum tekrardan bakarim zamanim olursa atarim. Siyasetle işim olmaz 1 aydir Turkiyeye taktim kafayi. Secimlerde sabaha kadar izlemişligim varAt bakalım bize de o kaynakları bizde görelim
Hâlâ izlediklerim diyor yahu yaşıyoruz biz bunları yaşıyoruz anlatabildim mi?Ben orda yaşamiyorum ve bildiklerim guvenli kaynaklardan izlediklerimle sınırlı. Izledigim kadariyla onlar hiçbir şey yapmamişlar. Izlediklerim de guvenli kaynaklar. Yani instagram sayfalari degil. Bilemiyorum. Ne olacaksa hakkinizda hayirlisi olsun. Tabiki herkes guzel rahat yaşasin isteriz. Erdogana sevgimiz çok fazla bizim. O ayri ama daha iyisi olacaksa da o olsun. Kk hiç guven veren bir aday degil. Yine de hayirlisi ne diyelim
Bölüşmek yok, kendilerine şatafatlı yaşam, bize soğan ekmek edebiyatı. Utanmadan algı yapmaya çalışmaları. Cumaları da hiç kaçırmazlar bu arada.Tühh demeseniz iyiydi şimdi gelir sogan ekmek yiyin vatanınızı satmayıncılar![]()
Ne soylemeliyim? Neden donmek? Konuyu sakiz gibi uzatayim mi?Ablam hayırlısı olsun dedi ve oturumu kapattı. Beklenen son buydu zaten. Dönmek bedava zaten.