Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bunlar g.tünün rahatı bozulmasın diye Allah bilir taaa nerelerden kalkıp gidip oy kullanıyorlar. Siz hala mahallenizdeki okula gidip oy kullanmayacak mısınız KK seçmeni?
Yurt dışında yaşayanlar neden oy kullanıyor acaba ? Bilmediğim için soruyorum. Yaşayacak onlar değil ki biziz

Yahu adamlar anayasaya karşı geliyor. Chp belediyesi istemedi diye kentsel dönüşüm yapmamışlar öyle mi? Evet karşı gelinmiş ama o kadar yetkiyle CHP’den korktukları için mi yapmamışlar sizce?

O ve onun gibi cok olay var malesef.Ulkede doktorun,ogretmenin itibari diye bir sey kalmadi ki...
Geçen gün de 4 kişi hakime saldırmış. İnsanlar hakimden, savcıdan vs. korkar normalde. İş oraya geldiyse bu gidişle kendileri de baş edemiycek bu güruhla.

Yurt dışında yaşayanlar neden oy kullanıyor acaba ? Bilmediğim için soruyorum. Yaşayacak onlar değil ki biziz
İşlerine geliyor Euro’nun yükselmesi. Buraya gelip paşalar gibi tatil yapıyorlar. Ha yurtdışında olup da muhalefete oy verenler de var. Onlara ayrıca teşekkür etmek lazım.

İşlerine geliyor Euro’nun yükselmesi. Buraya gelip paşalar gibi tatil yapıyorlar. Ha yurtdışında olup da muhalefete oy verenler de var. Onlara ayrıca teşekkür etmek lazım.
Onlara hak verildiyse tabii çoğu işlerine gelecek şekilde kullanırlar ama niye böyle bi sistem var ben anlamıyorum.

Onlara hak verildiyse tabii çoğu işlerine gelecek şekilde kullanırlar ama niye böyle bi sistem var ben anlamıyorum.
Vatandaşlık görevi olduğu için vatandaşı oldukları ülkeye oy kullanıyorlar. Bence de saçma. Oy kullanmamaları lazım. Oradan memnunsa “düzenini” bozmak istemiyorsa vatandaşlık alsın orada oy kullansın. Yok efendim buranın iktidarından memnunsa gelsin bi zahmet burada yasasın.

Yüzde elli iki ne?
Biraz açar mısın?
Açmasam daha iyi şu kadar söyleyeyim oyların yine çalındığı ve yargılanma konusunda pazarlık karşılığında rahat bırakılacakları söyleniyor. Ama bunlar söylenti benim gözümde. Ekranda açıklama yapılmadığı sürece ciddiye alıp buraya yansıtmamak lazım.

Hamisi; koruyucusu demek değil mi?
Ben baktığım zaman, birkaç haber kaynağında;
" Barzani ordusu ve PKK'nın günümüze kadar birçok kere birbirlerine karşı savaşmış olduklarını" okudum.

Barzani ırak kürt bölgesinin şu anki yöneticisi ama zamanında pkknın ırak kolunun başıydı. 2003te çıkan ırak savaşından sonra amerika kürtlere özerklik sağlayıp başına da bu adamı getirdi. 20 yıldan önceki kaynaklara bakmak lazım. Vikipedi şu anki duruma uygun bir profil çizmiş bu konuda, sonuçta 20 yıl uzun zaman.

Ben çalındığına açıkçası eminim ama ispatı yok, muhalefette onun için çıkıp birşey diyemediler.
Biz oy veriyoruz ona bile sahip çıkamıyorlar.

Bu konuda çok kızgınım gerçekten ..

Bu da suriyeden festival görüntüsü imiş.
Bizdekilerle alakası yok
Ben savaştan önce suriyenin türkiye sınırındaki bir ilçesine gitmiştim. Bayranlardaki pasaportsuz geçişlerden faydalanmıştım. Bizden farkları yoktu, açığı kapalısı herkes bir arada gayet mutlu mesut yaşıyordu. Kendi içlerinde sorunları vardı tabi ki ama öyle savaş çıkacak durumda değillerdi.

Aklı başında olanlar ülke toparlanınca döndüler ya da avrupaya geçtiler çünkü kalifiye ve kültürlü insanlardı. Burada vasıfsızlar kaldı maalesef.

Onu erkan can açıkladı. Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak yapmıyorlarmış. Rant olan bölgelerdeki insanları şehrin öte ucuna taşıyıp dönüştürülen evinin olduğu yeri istedikleri gibi kullanıyorlarmış. Karşı çıkılan buymuş. İstanbulda da aynısını yapmışlar hep. Düşünsene hatayda denize 10dakika mesafedeki evini kentsel dönüşüme vereceksin sana dağ başında daire verecekler. Adil değil ki bu. O yüzden kabul etmemişler.

Bu konuyu araştıracağım,
Ben şehit yakınıyım; pkk ve hdp ile dirsek dirseğe olan hiç bir partiye-ittifaka oy vermek istemiyorum.
Sanırım oy kullanmayacağım.
Teşekkür ediyorum.

Çifte vatandaşlık tümüyle kaldırılmalı bence, kaldıramıyorlarsa sadece ikamet bölgesi için oy kullanabilmeli kişiler

İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
Evet bende senin gibi düşünenlerdenim canım sayın oğanin pek katkı sağlayacagini dusunmeyenlerdenim bende bence oğana verilen oyların çoğu sayın muharrem öncenin ortada bırakmasıyla kırılan seçmenin tepki oyları Sinan oğana gitti bazısı boş oy atmamak icin verdi

Whatsupp mesajlar gitmedi çünkü bilerek İnterneti kesmişler ,
Çoğu bundan haberdar değil

İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
Kesinlikle, benim yakınlarımdan birçok kişi cumhur ittifakında hüdaparın olmasından ötürü oyunu sinan oğana verdi.
"Sinan oğan oyunuzu millet ittifakına vermenizi isterse verir misiniz?" diye sorulduğunda; hepsinden "hayır" cevabı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…