Yurt dışında yaşayanlar neden oy kullanıyor acaba ? Bilmediğim için soruyorum. Yaşayacak onlar değil ki bizizBunlar g.tünün rahatı bozulmasın diye Allah bilir taaa nerelerden kalkıp gidip oy kullanıyorlar. Siz hala mahallenizdeki okula gidip oy kullanmayacak mısınız KK seçmeni?
Yahu adamlar anayasaya karşı geliyor. Chp belediyesi istemedi diye kentsel dönüşüm yapmamışlar öyle mi? Evet karşı gelinmiş ama o kadar yetkiyle CHP’den korktukları için mi yapmamışlar sizce?Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.
Bir de Hatay için riskli bölge diye kentsel dönüşüm projesi olmuş, karşı çıkılmış.
Bunlar da neden olabilir mi?
Genel olarak halk memnun muydu kendisinden, o yüzden tepki de koymuş olabilirler mi? Sen daha iyi tanırsın orada yaşayan biri olarak.
Geçen gün de 4 kişi hakime saldırmış. İnsanlar hakimden, savcıdan vs. korkar normalde. İş oraya geldiyse bu gidişle kendileri de baş edemiycek bu güruhla.O ve onun gibi cok olay var malesef.Ulkede doktorun,ogretmenin itibari diye bir sey kalmadi ki...
İşlerine geliyor Euro’nun yükselmesi. Buraya gelip paşalar gibi tatil yapıyorlar. Ha yurtdışında olup da muhalefete oy verenler de var. Onlara ayrıca teşekkür etmek lazım.Yurt dışında yaşayanlar neden oy kullanıyor acaba ? Bilmediğim için soruyorum. Yaşayacak onlar değil ki biziz
Onlara hak verildiyse tabii çoğu işlerine gelecek şekilde kullanırlar ama niye böyle bi sistem var ben anlamıyorum.İşlerine geliyor Euro’nun yükselmesi. Buraya gelip paşalar gibi tatil yapıyorlar. Ha yurtdışında olup da muhalefete oy verenler de var. Onlara ayrıca teşekkür etmek lazım.
Vatandaşlık görevi olduğu için vatandaşı oldukları ülkeye oy kullanıyorlar. Bence de saçma. Oy kullanmamaları lazım. Oradan memnunsa “düzenini” bozmak istemiyorsa vatandaşlık alsın orada oy kullansın. Yok efendim buranın iktidarından memnunsa gelsin bi zahmet burada yasasın.Onlara hak verildiyse tabii çoğu işlerine gelecek şekilde kullanırlar ama niye böyle bi sistem var ben anlamıyorum.
Her zamanki hallerikendilerini öve öve bi hal oldu kadın belki 10 kez para politikasını sordu cevap alamadan program bitti ya. Sunucu bi şey soruyor sürekli togg u anlatıyor vs.
Açmasam daha iyi şu kadar söyleyeyim oyların yine çalındığı ve yargılanma konusunda pazarlık karşılığında rahat bırakılacakları söyleniyor. Ama bunlar söylenti benim gözümde. Ekranda açıklama yapılmadığı sürece ciddiye alıp buraya yansıtmamak lazım.Yüzde elli iki ne?
Biraz açar mısın?
Bu görüntüler oradan mıymış, izlemiştim daha öncehttps://www.facebook.com/ Mevlüd Çavuşoğlunun kızı İremin nişanından
Hamisi; koruyucusu demek değil mi?
Ben baktığım zaman, birkaç haber kaynağında;
" Barzani ordusu ve PKK'nın günümüze kadar birçok kere birbirlerine karşı savaşmış olduklarını" okudum.
Barzani ırak kürt bölgesinin şu anki yöneticisi ama zamanında pkknın ırak kolunun başıydı. 2003te çıkan ırak savaşından sonra amerika kürtlere özerklik sağlayıp başına da bu adamı getirdi. 20 yıldan önceki kaynaklara bakmak lazım. Vikipedi şu anki duruma uygun bir profil çizmiş bu konuda, sonuçta 20 yıl uzun zaman.Evet netten bakınca tamda terör elebası diye yazmalıydı haklısınız, ama gelin görün ki herkes ne oldugunu gizlemeye calısıyor ya da göz boyayarak istediklerini yaptırtıyorlar mesela hükümet calıyor diye bir haberde duyamazsınız siz haklısınız.. Saygılar
Açmasam daha iyi şu kadar söyleyeyim oyların yine çalındığı ve yargılanma konusunda pazarlık karşılığında rahat bırakılacakları söyleniyor. Ama bunlar söylenti benim gözümde. Ekranda açıklama yapılmadığı sürece ciddiye alıp buraya yansıtmamak lazım.
Suriye’de kalanlar toplumun rafine kesimi sanıyorum. Eski Fransız flörtüm, Suriyeli Hıristiyan bir kızla evlendi. Hepsi çok eğitimli ve modernler. Esad kaba iş gücünü büyük ölçüde kaybetti. Bu açığı kapatmak istemesi normal. Bizim ekonomi için giderlerse çöker diye bu yüzden çığırıyorlar. Düşük maliyet yoğun emek herkesin işine geliyor. Modern köle sistemi. Esenyurt’ta her yerdeler, her eczacıda her markette her inşaatta her iş yerinde bunlar çalışıyor. Hepsi çok ucuza ve sigortasız çalışıyor.
Süleyman Soylu:
“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”
Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."
Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”
Ben savaştan önce suriyenin türkiye sınırındaki bir ilçesine gitmiştim. Bayranlardaki pasaportsuz geçişlerden faydalanmıştım. Bizden farkları yoktu, açığı kapalısı herkes bir arada gayet mutlu mesut yaşıyordu. Kendi içlerinde sorunları vardı tabi ki ama öyle savaş çıkacak durumda değillerdi.Bu da suriyeden festival görüntüsü imiş.
Bizdekilerle alakası yok
Onu erkan can açıkladı. Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak yapmıyorlarmış. Rant olan bölgelerdeki insanları şehrin öte ucuna taşıyıp dönüştürülen evinin olduğu yeri istedikleri gibi kullanıyorlarmış. Karşı çıkılan buymuş. İstanbulda da aynısını yapmışlar hep. Düşünsene hatayda denize 10dakika mesafedeki evini kentsel dönüşüme vereceksin sana dağ başında daire verecekler. Adil değil ki bu. O yüzden kabul etmemişler.Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.
Bir de Hatay için riskli bölge diye kentsel dönüşüm projesi olmuş, karşı çıkılmış.
Bunlar da neden olabilir mi?
Genel olarak halk memnun muydu kendisinden, o yüzden tepki de koymuş olabilirler mi? Sen daha iyi tanırsın orada yaşayan biri olarak.
Bu konuyu araştıracağım,Barzani ırak kürt bölgesinin şu anki yöneticisi ama zamanında pkknın ırak kolunun başıydı. 2003te çıkan ırak savaşından sonra amerika kürtlere özerklik sağlayıp başına da bu adamı getirdi. 20 yıldan önceki kaynaklara bakmak lazım. Vikipedi şu anki duruma uygun bir profil çizmiş bu konuda, sonuçta 20 yıl uzun zaman.
Çifte vatandaşlık tümüyle kaldırılmalı bence, kaldıramıyorlarsa sadece ikamet bölgesi için oy kullanabilmeli kişilerVatandaşlık görevi olduğu için vatandaşı oldukları ülkeye oy kullanıyorlar. Bence de saçma. Oy kullanmamaları lazım. Oradan memnunsa “düzenini” bozmak istemiyorsa vatandaşlık alsın orada oy kullansın. Yok efendim buranın iktidarından memnunsa gelsin bi zahmet burada yasasın.
Evet bende senin gibi düşünenlerdenim canım sayın oğanin pek katkı sağlayacagini dusunmeyenlerdenim bende bence oğana verilen oyların çoğu sayın muharrem öncenin ortada bırakmasıyla kırılan seçmenin tepki oyları Sinan oğana gitti bazısı boş oy atmamak icin verdiİsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
Whatsupp mesajlar gitmedi çünkü bilerek İnterneti kesmişler ,3 gün gelmeyen afad..Kendi imkanlarımızla çıkardık ailemizi..babam vefat etti..ilk gündem gelselerdi kurtarırdım babamı..devlet yok kızılay yok afad yok..ölüme terk ettiler bizi..Kızılau çadırları satarken için sızlamadı mı?şuan yardımlar durdu..hani devlet çadırda kalıyoruz bu sıcakta…yollar yapmış köprüler yapmış..Deprem için birşeyler yapmış mı..bir önlem bir hazırlık yapılmış mı hayır..herşekilde sıfır..Hakkımı helal etmiyorum..bizi böylece bıraktılar..
Kesinlikle, benim yakınlarımdan birçok kişi cumhur ittifakında hüdaparın olmasından ötürü oyunu sinan oğana verdi.İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?