Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hızlıca sadece bunu indirdim telefonuma.
Ama haber kaynaklarını yarın paylaşırım.
Gençlikteki icraatlarından bir goruntu.

Zamansız bir vakitte yorum yaptim kabul ediyorum
Bende uyuyacağım, gündüz uğrarım.
Teşekkür ediyorum,hayırlı geceler.

Hamisi; koruyucusu demek değil mi?
Ben baktığım zaman, birkaç haber kaynağında;
" Barzani ordusu ve PKK'nın günümüze kadar birçok kere birbirlerine karşı savaşmış olduklarını" okudum.

Evet netten bakınca tamda terör elebası diye yazmalıydı haklısınız, ama gelin görün ki herkes ne oldugunu gizlemeye calısıyor ya da göz boyayarak istediklerini yaptırtıyorlar mesela hükümet calıyor diye bir haberde duyamazsınız siz haklısınız.. Saygılar

3 gün gelmeyen afad..Kendi imkanlarımızla çıkardık ailemizi..babam vefat etti..ilk gündem gelselerdi kurtarırdım babamı..devlet yok kızılay yok afad yok..ölüme terk ettiler bizi..Kızılau çadırları satarken için sızlamadı mı?şuan yardımlar durdu..hani devlet çadırda kalıyoruz bu sıcakta…yollar yapmış köprüler yapmış..Deprem için birşeyler yapmış mı..bir önlem bir hazırlık yapılmış mı hayır..herşekilde sıfır..Hakkımı helal etmiyorum..bizi böylece bıraktılar..

Deprem bölgesi neden mevcut yönetimden çok memnun çıktı o zaman gerçekten aklım almıyor
Bu sıkıntılar yaşanmadı mı yada sadece siz mi yaşadınız
Bazı şeyler bilmeden sorguluyorsunuz..defalarca nedenini yazdım..deprem bölgesi Antakyada suriyeli çok ve en çok ölen solcu taraftı..bilmeden yargılamayın..ben Antakya adına yazıyorum diger iller ben bilemem..Ama sonucları aize atacagım..

Deprem bölgesi neden mevcut yönetimden çok memnun çıktı o zaman gerçekten aklım almıyor
Bu sıkıntılar yaşanmadı mı yada sadece siz mi yaşadınız
Caresizlik neler yaptirabilir insanlara gormus olduk.Bilemiyoruz hangi psikolojik sartlarda oy verdi bu insanlar.Gerci sokaga cikip konvoy olusturacak kadar sevinildiyse karsiliginda saglam vaatler verilmistir.Insallah o vaatler yerine gelir.Bir kez daha yikilmasin insanlar.En en en son ofkelenilecek insanlar onlar.Onlara asla kizmadim.

Daha insanlar ölülerini bulamadı..neyin kafasını yaşadılar bilmiyorum konvoylara çıkıldı..sabahın 3.17 si dışarısı buz gibi nasıl çıktığını unutmasın..bizi çaresiz bırakamları unutmadın kimse..lütfen oy verirken herkes empati yapsın bu durumda sizde olabilirdiniz..o depremi yaşayan biri olarak..bu şekilde yalnız bırakanlara hakkımk helal etmiyorum..

Siz üzülmeyin provakatif söylemlerle depremzedeleri kullanan o kesim amacına ulaşamayacak Allah'ın izniyle. Her sene seçim yaklaştığı zaman ya patlama oldu, ya toplu şehitimiz oldu. Bu sene de acı nerdeyse yine orası hedefte. Biz yemiyoruz artık bunları.

Ailem 2020 Izmir depremini yasadi hemde tam merkezinde.Evimiz oturulamayacak hale geldi.Kendilerini zor attilar apartmanin disina.Onlara ulasip haber alasiya kadar gecen o 15 dk bana bir omur gelmisti.Acimiz mukayese edilemez ama yine de sizi o kadar iyi anliyorum ki...

Evet öyle yazmalıydı arkadaşım, haber sayfalarında yazmıyorsa (en azından birinde) pkk terör elebaşı olduğunu nereden bilicem ben? Kezâ YouTube'de aynı şekilde; barzani yazdığım da ilk gördüğüm şey meclisi ziyaret ettiğinin videosuydu.
İşinize gelince netten çarşaf çarşaf alıntılar paylaşırsınız, o zaman nette yazan hiç birşeye güvenmemeli mi?

Ayrıca konunun hükümet ile alakası yok, benim sorduğum şey tamamen farklı birşey.
Barzani hakkındaki bildiklerim yanlış ise; arkadaş düzeltsin, bildiklerini benimle de paylaşsın istedim.
Sanırım siz benim hükümet yanlısı olduğumu düşünerek yorum yaptınız, ondan bu gerginliğiniz.

Beni dehşete düşürdü o görüntüler.
Elbette ki hayat devam ediyor.
Ama o konvoy o eğlence .
Kime oy vereceğini kimse sorgulayamaz ben sadece görüntülere üzüldüm.
Acaba çaresiz insanlara ne vaatler verildi?
Neyin korkusunu yasadilar?
Nüfus çoğunluğu kime ait?
Hatay için endişeliyim.
Hatay için başka planların olduğunu düşünüyorum.

Hep mağdurlar hep. Bunlara cahil demek bile iltifat kalır. Lugatımda kelime kalmadı artık

Burda bence eksik bilgi var ve hemen hastayi suclamam.Doktorun vefati ne zaman olmus ? Ani bir olumse tabi yapacak bir sey yok dunyanin binbir turlu hali ama tersi durumsa is degisir.Poliklinik cocuk nefrolojisi.Her yerde yok ve muhtemelen sehir disindan geliyor bu hasta.Evet bu durumda arastirilmasi degil fakat hastanin bilgilendirilmesi gerekir ve bu da hakkı.Buna benzer degil de farkli bir durum sehir hastanesinde basima geldi.Calistigim yerden izin aldim doktora gidecegim diye.Zaten sehir hast resmen sehirlerarasi yolculukmus gibi uzak.Hastaneye 2 vesaitle geldim randevudan 20 dk once doktor hanimin semineri var,erteleyebiliriz isterseniz dendi.Yasadigim siniri tahmin edersiniz.

Hamisi; koruyucusu demek değil mi?
Ben baktığım zaman, birkaç haber kaynağında;
" Barzani ordusu ve PKK'nın günümüze kadar birçok kere birbirlerine karşı savaşmış olduklarını" okudum.
Peki "hamisi" olması neyi değiştirir?kabul edilebilir yani sizin acınızdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…