Hızlıca sadece bunu indirdim telefonuma.Gülünecek bir durum yok; pkk elebaşı demişsiniz, ben pkk elebaşı olduğuna dair bir haber bulamadım.
Varsa paylaşır mısınız merak ettim?
Ayrıca hüda-pari savunmuyorum, sizin yorumunuzu görünce ben mi yanlış biliyorum diye düşündüm, dediğim gibi bir haber bir kaynak varsa bakmak isterim
Hızlıca sadece bunu indirdim telefonuma.
Ama haber kaynaklarını yarın paylaşırım.
Gençlikteki icraatlarından bir goruntu.
Eki Görüntüle 3249737
Zamansız bir vakitte yorum yaptim kabul ediyorumKürdistan diye bir ülke yoktur.
Dünya üzerinde Kürdistan diye bir şehir de yoktur.
Bölgesel yönetimi başkanı olması mümkün değildir.
Kürdistan Türkiye'de PKK tarafindan kurmak istenen düzenin adıdır.
Size apo ve Kürdistan yönetim başkanı hakkında haber kaynak fotoğraf atabilirim ama bu saatte gerçekten kaynak bulma vaktim yok.
Öğleden sonra paylaşırım buradan sizinle.
Hamisi; koruyucusu demek değil mi?Cumhur İttifakı'nın ortağı HÜDAPAR PKK hamisi Barzani ile görüştü
Cumhur İttifakı’nın ortağı HÜDA PAR, terör örgütü PKK’nın hamisi Barzani ile görüştü.www.yenicaggazetesi.com.tr
Su haber de de PKK hamisi Barzani diye geçmiş ?
Evet netten bakınca tamda terör elebası diye yazmalıydı haklısınız, ama gelin görün ki herkes ne oldugunu gizlemeye calısıyor ya da göz boyayarak istediklerini yaptırtıyorlar mesela hükümet calıyor diye bir haberde duyamazsınız siz haklısınız.. SaygılarGülünecek bir durum yok; pkk elebaşı demişsiniz, ben pkk elebaşı olduğuna dair bir haber bulamadım.
Varsa paylaşır mısınız merak ettim?
Ayrıca hüda-pari savunmuyorum, sizin yorumunuzu görünce ben mi yanlış biliyorum diye düşündüm, dediğim gibi bir haber bir kaynak varsa bakmak isterim
3 gün gelmeyen afad..Kendi imkanlarımızla çıkardık ailemizi..babam vefat etti..ilk gündem gelselerdi kurtarırdım babamı..devlet yok kızılay yok afad yok..ölüme terk ettiler bizi..Kızılau çadırları satarken için sızlamadı mı?şuan yardımlar durdu..hani devlet çadırda kalıyoruz bu sıcakta…yollar yapmış köprüler yapmış..Deprem için birşeyler yapmış mı..bir önlem bir hazırlık yapılmış mı hayır..herşekilde sıfır..Hakkımı helal etmiyorum..bizi böylece bıraktılar..Ahh ah çok üzgünüm çok, biliyorum durumu. İçim öyle yandı ki. Dümdüz oldu güzelim şehir.
Kızımın babası yeğenini kaybetti, ablasını ve eniştesini 26 saat sonra kendi çabaları ile kurtardı enkazdan. Ayrılmış olsakta kayıtsız kalamadim. Aramız iyi olmadığı halde ablasını gittim hastanede ziyaret ettim. Olsun dedim insanlık bende kalsın..
Elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım bana kötülükleri dokunmuş olsa da..
İki sene önce Dubai'de katıldığım fuarda arapça İngilizce çevirmen bir abla vardi Antakyalı. Seviyorum diye evden bana oruk ( içli köfte) getirmişti. Kızıma hediyeler aldı oralardan. Parasını da istemedi çok zorlasam da. O kadar iyi bir insandı ki...
Umarım siz de yoktur çok kayıp
Bazı şeyler bilmeden sorguluyorsunuz..defalarca nedenini yazdım..deprem bölgesi Antakyada suriyeli çok ve en çok ölen solcu taraftı..bilmeden yargılamayın..ben Antakya adına yazıyorum diger iller ben bilemem..Ama sonucları aize atacagım..Deprem bölgesi neden mevcut yönetimden çok memnun çıktı o zaman gerçekten aklım almıyor
Bu sıkıntılar yaşanmadı mı yada sadece siz mi yaşadınız
Caresizlik neler yaptirabilir insanlara gormus olduk.Bilemiyoruz hangi psikolojik sartlarda oy verdi bu insanlar.Gerci sokaga cikip konvoy olusturacak kadar sevinildiyse karsiliginda saglam vaatler verilmistir.Insallah o vaatler yerine gelir.Bir kez daha yikilmasin insanlar.En en en son ofkelenilecek insanlar onlar.Onlara asla kizmadim.Deprem bölgesi neden mevcut yönetimden çok memnun çıktı o zaman gerçekten aklım almıyor
Bu sıkıntılar yaşanmadı mı yada sadece siz mi yaşadınız
Daha insanlar ölülerini bulamadı..neyin kafasını yaşadılar bilmiyorum konvoylara çıkıldı..sabahın 3.17 si dışarısı buz gibi nasıl çıktığını unutmasın..bizi çaresiz bırakamları unutmadın kimse..lütfen oy verirken herkes empati yapsın bu durumda sizde olabilirdiniz..o depremi yaşayan biri olarak..bu şekilde yalnız bırakanlara hakkımk helal etmiyorum..Caresizlik neler yaptirabilir insanlara gormus olduk.Bilemiyoruz hangi psikolojik sartlarda oy verdi bu insanlar.Gerci sokaga cikip konvoy olusturacak kadar sevinildiyse karsiliginda saglam vaatler verilmistir.Insallah o vaatler yerine gelir.Bir kez daha yikilmasin insanlar.En en en son ofkelenilecek insanlar onlar.Onlara asla kizmadim.
Siz üzülmeyin provakatif söylemlerle depremzedeleri kullanan o kesim amacına ulaşamayacak Allah'ın izniyle. Her sene seçim yaklaştığı zaman ya patlama oldu, ya toplu şehitimiz oldu. Bu sene de acı nerdeyse yine orası hedefte. Biz yemiyoruz artık bunları.Bazı şeyler bilmeden sorguluyorsunuz..defalarca nedenini yazdım..deprem bölgesi Antakyada suriyeli çok ve en çok ölen solcu taraftı..bilmeden yargılamayın..ben Antakya adına yazıyorum diger iller ben bilemem..Ama sonucları aize atacagım..
Daha insanlar ölülerini bulamadı..neyin kafasını yaşadılar bilmiyorum konvoylara çıkıldı..sabahın 3.17 si dışarısı buz gibi nasıl çıktığını unutmasın..bizi çaresiz bırakamları unutmadın kimse..lütfen oy verirken herkes empati yapsın bu durumda sizde olabilirdiniz..o depremi yaşayan biri olarak..bu şekilde yalnız bırakanlara hakkımk helal etmiyorum..
Evet öyle yazmalıydı arkadaşım, haber sayfalarında yazmıyorsa (en azından birinde) pkk terör elebaşı olduğunu nereden bilicem ben? Kezâ YouTube'de aynı şekilde; barzani yazdığım da ilk gördüğüm şey meclisi ziyaret ettiğinin videosuydu.Evet netten bakınca tamda terör elebası diye yazmalıydı haklısınız, ama gelin görün ki herkes ne oldugunu gizlemeye calısıyor ya da göz boyayarak istediklerini yaptırtıyorlar mesela hükümet calıyor diye bir haberde duyamazsınız siz haklısınız.. Saygılar
Beni dehşete düşürdü o görüntüler.Daha insanlar ölülerini bulamadı..neyin kafasını yaşadılar bilmiyorum konvoylara çıkıldı..sabahın 3.17 si dışarısı buz gibi nasıl çıktığını unutmasın..bizi çaresiz bırakamları unutmadın kimse..lütfen oy verirken herkes empati yapsın bu durumda sizde olabilirdiniz..o depremi yaşayan biri olarak..bu şekilde yalnız bırakanlara hakkımk helal etmiyorum..
Hep mağdurlar hep. Bunlara cahil demek bile iltifat kalır. Lugatımda kelime kalmadı artık
Peki "hamisi" olması neyi değiştirir?kabul edilebilir yani sizin acınızdan?Hamisi; koruyucusu demek değil mi?
Ben baktığım zaman, birkaç haber kaynağında;
" Barzani ordusu ve PKK'nın günümüze kadar birçok kere birbirlerine karşı savaşmış olduklarını" okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?