- 17 Ocak 2023
- 142
- 511
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kararını açıklayacak özdağ,saat 6'da kk ile görüşecek.Benim fikrimce Ozdag milleti destekleyecek, bakalim neler olacak gorecegiz yakinda..
Ne zaman aciklama yapacakmis Ozdag?
Ben de böyle düşünüyorum Hanım abla çünkü bu oyların büyük çoğunluğu tepki oylariydi.İlk turda oğana oy verenler 2.turda vermezler.
Evet kesinlikle diğer ülkelerden de batanlar oldu ama onlar en fazla 10 milyonluk ülkelerdi Yunanistan gibi yinede insanlar çooook büyük sıkıntı çekti .AB kurtardı ama onları . Şu an çok iyi durumdalar .Batan ülke ve 80 milyon insan.Sonumuz ne olacak acabaHer şeye rağmen sakin kalmaya çalışıyorum.Bu ekonomi ile değil beş yıl,beş ay bile yürümez artık bu iktidar.Eninde sonunda erken seçim olacak.
Anlaşamadı değil almak istediğini diğerinden alabileceğini bildiği için dinlememiştir bile.Soylunun ben mv yim 10 gün sonra görevim bitiyor demesinden anlamıştım.
Ben ısrarla aynı soruyu soruyorum anlasamadigi taraf ile neden anlasamadi asıl cevap burada gizli
Ben de millet diyordum ama az önce fikrim değişti. Yazdığım yorumdaki şekilde bir mantık kurmaya çalıştım.Benim fikrimce Ozdag milleti destekleyecek, bakalim neler olacak gorecegiz yakinda..
Ne zaman aciklama yapacakmis Ozdag?
Vakit kaybı şekerim!
Savunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.Ben de böyle düşünüyorum Hanım abla çünkü bu oyların büyük çoğunluğu tepki oylariydi.
Hiçbiri Vecdet gibi dik duramadı yahu.Özdağ sanırım tarafsız kalacak.
Demek ki Vecdet Öz’ün gruptan ayrılma sebebi buydu.
Özdağ ile aynı görüşte olsaydı ayrılmaz ortak karar açıklardı
Ee Özdağ da Oğanla aynı görüşte olsaydı farklı tarihte açıklama yapmazdı![]()
Aynen öyle silah zoruyla okuttular sanki.Vakit kaybı şekerim!
Eveledi geveledi işte
Hazmetmek için de bol bol su içti!
Hangi video? Ben birkaç gündür pek bakamadım, buraya da pek uğrayamadım. Haberim yokHiçbiri Vecdet gibi dik duramadı yahu.
Sosyal medyalarında paylaştıkları videonun şokundayım hala, en baştan millette olsalar muhalefetin alasını yaparlarmış.
Biz bu yola muhalefet olarak çıkma sebebimiz varken iktidarı desteklemek nedir diye o dedi, başkası diyemedi.
Vallahi ciddi bir plan yapılmış gibi ama duf bakalım altından neler çıkacakSavunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.
offfffff kızdım vallaYeminle kollarım buz tuttu dinlerken.
Dananın kuyruğu yarın kopacak,özdağ millet ittifakına destek veriyoruz diyebilir.Özdağ sanırım tarafsız kalacak.
Demek ki Vecdet Öz’ün gruptan ayrılma sebebi buydu.
Özdağ ile aynı görüşte olsaydı ayrılmaz ortak karar açıklardı
Ee Özdağ da Oğanla aynı görüşte olsaydı farklı tarihte açıklama yapmazdı![]()
Hangi video? Ben birkaç gündür pek bakamadım, buraya da pek uğrayamadım. Haberim yok