Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ne vaad edildi acaba kendisine. Siyasette bu kadar gurursuz onursuz olmak mı lazım? Nereye gitti 5 maddeniz nereye gitti milliyetçiliğiniz? Kendi seçmeni de şaşırmıştır eminim. Yanliz onlarin sorgusuz sualsiz AKP ye oy vereceğini sanmıyorum.

Her şeye rağmen sakin kalmaya çalışıyorum.Bu ekonomi ile değil beş yıl,beş ay bile yürümez artık bu iktidar.Eninde sonunda erken seçim olacak.
Evet kesinlikle diğer ülkelerden de batanlar oldu ama onlar en fazla 10 milyonluk ülkelerdi Yunanistan gibi yinede insanlar çooook büyük sıkıntı çekti .AB kurtardı ama onları . Şu an çok iyi durumdalar .Batan ülke ve 80 milyon insan.Sonumuz ne olacak acaba

Soylunun ben mv yim 10 gün sonra görevim bitiyor demesinden anlamıştım.
Ben ısrarla aynı soruyu soruyorum anlasamadigi taraf ile neden anlasamadi asıl cevap burada gizli
Anlaşamadı değil almak istediğini diğerinden alabileceğini bildiği için dinlememiştir bile.

Ne kadar savunduğu durum varsa tam tersini yapanı desteklemesi ayrı şok. Neye nasıl ne şekilde tamam dediği de çıkar ortaya.

Benim fikrimce Ozdag milleti destekleyecek, bakalim neler olacak gorecegiz yakinda..
Ne zaman aciklama yapacakmis Ozdag?
Ben de millet diyordum ama az önce fikrim değişti. Yazdığım yorumdaki şekilde bir mantık kurmaya çalıştım.
Yarın saat 11:00de

Özdağ sanırım tarafsız kalacak.
Demek ki Vecdet Öz’ün gruptan ayrılma sebebi buydu.
Özdağ ile aynı görüşte olsaydı ayrılmaz ortak karar açıklardı
Ee Özdağ da Oğanla aynı görüşte olsaydı farklı tarihte açıklama yapmazdı 🧐
Hiçbiri Vecdet gibi dik duramadı yahu.
Sosyal medyalarında paylaştıkları videonun şokundayım hala, en baştan millette olsalar muhalefetin alasını yaparlarmış.
Biz bu yola muhalefet olarak çıkma sebebimiz varken iktidarı desteklemek nedir diye o dedi, başkası diyemedi.

Hiçbiri Vecdet gibi dik duramadı yahu.
Sosyal medyalarında paylaştıkları videonun şokundayım hala, en baştan millette olsalar muhalefetin alasını yaparlarmış.
Biz bu yola muhalefet olarak çıkma sebebimiz varken iktidarı desteklemek nedir diye o dedi, başkası diyemedi.
Hangi video? Ben birkaç gündür pek bakamadım, buraya da pek uğrayamadım. Haberim yok

Özdağ sanırım tarafsız kalacak.
Demek ki Vecdet Öz’ün gruptan ayrılma sebebi buydu.
Özdağ ile aynı görüşte olsaydı ayrılmaz ortak karar açıklardı
Ee Özdağ da Oğanla aynı görüşte olsaydı farklı tarihte açıklama yapmazdı 🧐
Dananın kuyruğu yarın kopacak,özdağ millet ittifakına destek veriyoruz diyebilir.

Back
X