- 20 Mart 2008
- 142.001
- 214.033
- 1.423
- 60
Gerildim resmen.offfffff kızdım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerildim resmen.offfffff kızdım valla
Anlaşamadı değil almak istediğini diğerinden alabileceğini bildiği için dinlememiştir bile.
Ne kadar savunduğu durum varsa tam tersini yapanı desteklemesi ayrı şok. Neye nasıl ne şekilde tamam dediği de çıkar ortaya.
Al gördün mü bizimkiniŞoktayım![]()
![]()
![]()
aynennnn bende tarafsiz kalir dedim vallaaa milliyetciyim diyodu skpde hizbullah var chpde hdpvar demiştiEşimle de iddiaya girdik o kadar emindim ki tarafsız kalacağından.
Dünkü açıklamasını okuyunca direkt Cumhur ittifakı dedi.
Şimdi de kurultay olacak Mhp’nin başına geçecek diyor..
Mhp'den zaten ihraç edilmişti,ne dümenler dönüyor acaba.Eşimle de iddiaya girdik o kadar emindim ki tarafsız kalacağından.
Kim diyor?Eşimle de iddiaya girdik o kadar emindim ki tarafsız kalacağından.
2014 tweeti
Sinirim bozuldu.Al gördün mü bizimkini
Hangi video? Ben birkaç gündür pek bakamadım, buraya da pek uğrayamadım. Haberim yok
Sus susAl gördün mü bizimkini
Aday meselesiydi hep, kk da onay vermiyorlardı birçoğu gibi.Aaa harbiden, madem öyle en başından millet ittifakında olsaydınız ya.
Beyinler yandı,ne olduda destek verdi.Vallahi ciddi bir plan yapılmış gibi ama duf bakalım altından neler çıkacak.
Bilmece gibi hepsi.hani bu adan milliyetciydi hizbullah bayragimizi saymıyor nasil cumhura gecti bu
İnşallah yayınlamamıştır, koydum oturdu muhabbetleri çok tiksindirici, yüzü olqn gelsin tek tek yüzüne sorsun, yok öyle taramalı tüfek gibi sayıp yaaaaağ gördün müüüüüğğğ demekle bir yere varılmıyor. Başlarım videosunaFurkan video gönderecekti onu da yayınlayacaklardı bakalım neler oldu
Çok merak ediyorum
Sadece ilkelerimizi savunduk demiş hangi ilkesi uymamış o tarafa ki? Yani mevzu anlaşma falan değil işine geleni alabilmekte. İstediği kadar ilk onlarla görüşsün. Çalmışlar ağzına bir parmak bal hesabı işte. Çok pişman olacaklarda olan yine millete olacak sayelerinde.İlk onlar ile görüştü ama. Olumlu cevap alsa neden 2. Ye yönelsin
Acaba bir strateji mi yürütüyor,yeminle kafayı yedirttiler milletçe bizeMhp'den zaten ihraç edilmişti,ne dümenler dönüyor acaba.
Valla tiksindirici artık, adam çıktı o kadar değerlerinden bahsetti, birçok kişinin ilk defa gördüğü birine göre hatrı sayılır da bir oy aldı sonraki dönüş hızı takdire şayanhepsi koltuk sevdasinda