- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Ben tahmin ettim kim olduğunu, o yüzden direk saydırmaya geçtim, adını bilmiyorum aslındaTanımıyorum o kişiyi...Tanımakta istemiyorum. Hepsi bir birinin aynısı zaten.
Tc erkeği bi kerede şaşırt be!Sus sus
ne kadar uzatmis ne kadar egolu geldi gözüme
Yeni gibi gösterildi ama eskiymis bu video epeyce!
O oyların yarısı Muharrem'den geldi ama,bunu da biliyordur herhalde Sinan efendi.Valla tiksindirici artık, adam çıktı o kadar değerlerinden bahsetti, birçok kişinin ilk defa gördüğü birine göre hatrı sayılır da bir oy aldı sonraki dönüş hızı takdire şayan
Ablam ona vermiştiCogu insanin ilk oyu resmen bosa gitti
Ben vermedim ama verenler sorguluyordur uumarim su an
Rengini bastan belli etmedi gelinen sonuc cumhuru destekliyor
Inanilir gibi degil
2. Turu merakla bekliyorum
Ben bunu çok hızlı yapacağını düşünüyorum. Konu önemli, zaman dar. Oğuzhan da bu işe en az bizim kadar önem veriyordur. Ay neyini sevdiysem bu adamın, kardeşim var karşımda gibi hissediyorum8.5 saat sürmüş. Editleyerek 4 saate indirir Oğuzhan
Öyle demeyelim De biptir ettiler diyelim
Kısaca anlıyoruz ki Ata ittifakı kendi adayına söz geçirememiştir!!!
Bilmiyoruz ki hiç birşeyi,yarın neler olacak acaba bide o heyecanı görelim özdağ ne açıklama yapacak.Acaba bir strateji mi yürütüyor,yeminle kafayı yedirttiler milletçe bize.
Sadece ilkelerimizi savunduk demiş hangi ilkesi uymamış o tarafa ki? Yani mevzu anlaşma falan değil işine geleni alabilmekte. İstediği kadar ilk onlarla görüşsün. Çalmışlar ağzına bir parmak bal hesabı işte. Çok pişman olacaklarda olan yine millete olacak sayelerinde.
Sorma, ben de verecektim.Ablam ona vermişti
Acaba napacak
Sorsam azarlar soramıcam
Tımarhaneye döndü ülke,yemin ederim aklı biraz çalışan insana,eziyet bu ülkede yaşamakBilmiyoruz ki hiç birşeyi,yarın neler olacak acaba bide o heyecanı görelim özdağ ne açıklama yapacak.
Eşim diyor lenKim diyor?
Fikrini değiştirmesine yardımcı olsan bari destek vercez sana tam gazAblam ona vermişti
Acaba napacak
Sorsam azarlar soramıcam
Çok fırlama varya ağzıda iyi laf yapıyor keratanın.Ben bunu çok hızlı yapacağını düşünüyorum. Konu önemli, zaman dar. Oğuzhan da bu işe en az bizim kadar önem veriyordur. Ay neyini sevdiysem bu adamın, kardeşim var karşımda gibi hissediyorum
Bilmiyorum geldiğimiz şu noktada siyaset ilkelerimiz deyip öbürgünü tam tersini seçmek olmuş.Siyasetin amacı bu ztn dogasina aykiri birsey değil. Adam aslında gayet açık.
Millet ittifaki neden icislerini vermedi mesela, yada kime söz verdigi icin veremedi, asıl soru orada olanlar
Kendi içlerinde bile cb yardimciliklarindan vazgeçelim diyen oldu cit çıkmadı
Biz bu videodan bahsetmiyorduk ama
Yeni gibi gösterildi ama eskiymis bu video epeyce!
Hay ağzınıza sağlık inşallahhhhhhhhhhhhhhNe olursa olsun Kılıçdaroğlu kazanacak tek başına hemde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?