- 18 Şubat 2018
- 13.434
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.918
- 598
- 44
Aynen ablacığım,ben kapalı kadınların özgürlük mücadelesini görünce hiç rahatsız olmuyorum,tam tersine çok mutlu oluyorum onlar adına.Blinen klasik nutukları gene desene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ablacığım,ben kapalı kadınların özgürlük mücadelesini görünce hiç rahatsız olmuyorum,tam tersine çok mutlu oluyorum onlar adına.Blinen klasik nutukları gene desene.
Zaten kazandılar o haklarını,yok açacaklar demeleri filan saçma çünkü öyle inanıyorlar herhalde.Aynen ablacığım,ben kapalı kadınların özgürlük mücadelesini görünce hiç rahatsız olmuyorum,tam tersine çok mutlu oluyorum onlar adına.
Başından beri en büyük argümanları bu zaten,şu anda ülkede başörtüsü sorunu yok.Kimsenin bundan rahatsız olduğu falan da yok ama bunlar siyasi bir simge haline getirdiği için her türlü mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar.Zaten kazandılar o haklarını,yok açacaklar demeleri filan saçma çünkü öyle inanıyorlar herhalde.
Diyorum ya dedemin yatalak olmadan önceki son hali gibi, seçilse bile bu süreyi tamamlama ihtimali çok zayıf benceO değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
Montaj kaset yaptırmaktan tır.Sanmıyorum ama aşırı zayıflamış ve refleksleri de çok zayıflamış ayrıca.Durumu gerçekten kötü gözüküyor.Şu ana kadar bu kadar bitkin olduğunu görmemiştim.
İşte bunun adı her şeye rağmen vicdanını susturamayıp insan olarak bakabilmekErdoğan'a uzulmuyonuz inşallah
Dun aksam arkadaşım da,babamın ölmeden önceki son zamanları gibi dedi.Dediğin gibi,kazansa bile erken seçim kaçınılmaz olacak sanırım.Diyorum ya dedemin yatalak olmadan önceki son hali gibi, seçilse bile bu süreyi tamamlama ihtimali çok zayıf bence
95 yaşından önce iktidarı bırakmaz Cumhurbaşkanı rabbim çok büyük hastalık vermesin tövbe ama anca o zaman bırakır. İlerde benim torunum olursa bunu görecek.kucuk çocuğum askere gidinceye kadar bunu görecek ki kendisi daha 10 yaşında bir 10 sene daha var rahatDiyorum ya dedemin yatalak olmadan önceki son hali gibi, seçilse bile bu süreyi tamamlama ihtimali çok zayıf bence
O zaman benim merale kızma sebebim ittifakın dağılma riskiydi. İmamoğlunun durumu belli aday olsa hapse atacaklar ya da siyasi yasak gelecek, mansur hem istemiyor hem kin tutanları var, meral de mansurla aynı durumda halâ beyaz torosları anlatan insanlar var.Benim anlatmak istediğim o değildi. Meral Akşenee adayı beğenmeyip masadan kalkınca aynı şekilde eleştirilere, hakarete uğradı sosyal medyada gördüğüm kadarıyla geri dönene kadar. Neden kabullenmek zorunda adayı, kendi istediğinin önemsenmemesine tepki göstermek hakkı değil miydi? Seçim gecesi sizce kazanamayınca ben demiştim dememiş midir?
Aynen 1.turda Onların sayesinde olamadılar. Biz de Sinan Oğan’da verdik oyumuzu söylemlerinden dolayı. Eşim seçimden önce whatsapp durumunda paylaşım yapmıştı Sinan Oğan 'ın klibi vardı, hoşuna gitmişti. Seçim gecesi kuzeni aramıştı oy böldünüz, sizin yüzünüzden kazanamadık diyeSonrasında şartları doğrultusunda görüşme yaptılar mı, yaptılar. Sanki millet ittifakında olan herkesin birbiri ile çok güzel dayanışması var, fikir ayrılığı yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Arşiv dökülse kimbilir birbiri hakkında söylediği neler çıkar da gerek yok.
Burada da çıkıyordu reklamda Akşener ortada, İmamoğlu bir tarafında Yavaş diğer tarafında. Yenilik, değişim deniliyordu bundan iyi değişim olmazdı o kadar karışıp ittifak olana kadar bu üçlünün kuracağı ayrı bir seçenek olabilirdi.
Erdoğan’ın seçilmesinin sebebini sayfalarca yazdık çizdik, halkın demokrasi için yeterli eğitim ve bilinç seviyesine sahip olmaması ve işin kötü yanı avam kesimin sürekli üreyerek çocuk yapmaları diyelim tekrar kabaca, bu avam kesimi de sosyal yardımlarla kendine bağladı Erdoğan. Karnını zor doyuran halka en az üç çocuk yap diye boşuna demiyor. Bu bir tespit, hakaret değil. Ben eğitimli, farkındalığı yüksek bir toplum istiyorum, benim insanım bunu hak etmiyor diyorum. İnsanları sefalete mahkum edip cahil bırakan, yoksulluğu ortadan kaldırmak varken; karnını ucuz erzaklarla doyurup mankurtlaştıranları istemiyorum.
Bu benim için bir parametre değil, daha çok olmanız haklı olduğunuzu göstermez. Bu topraklarda kafanızı nereye çevirseniz acı, elem,keder kan ve göz yaşı var. İnsanlar diri diri yakıldı, aydın insanlar gazeteciler suikasta uğradı, erkek arkadaşıyla gezen kızların suratlarına kezzaplar jiletler atıldı, domuz bağıyla insanlara işkence edildi, faili meçhul cinayetlerin haddi hesabı yok. Bu ülkede her kesim acı çekti, haksızlığa uğradı, bedeller ödedi. Ama sizinki bir başka, bunlar yanında devede kulak ama yıllarca iyi ekmeğini yediğiniz ha bunun, helâl olsun.
Kolaymi hergun koştur koştur bide bıktı ne oda yalan söylemekten nitekim akşam yayında ağzından dokuluverdi oda vicdanen rahatsız aslında siyaset işte kazanmak için her yol mubahtircanim benim uzulup uzulmemek degilde şaşırdık sadece ben sahsen cok çökmüş gördüm
Doğru canım insanlar onun kendisini sevdikleri içinBir kesim insanların kılık kıyafetleri ile dini inançlari ile ugraşmak yerine eğitimle ugraşsalardı binlerce genç kizin hayatı mahvolmazdı. Ve sizin deyiminizle ekmeği yenmezdi bunun ne ekmeği yemişsek haberimiz yok :) Hem cahillikten bahsedip hem insanların yaşadiklarini küçümsemeniz komik olmuş. İlla domuz bağiyla öldürmek gerekmiyor magdur olmak için hayatını çalmakta bir manada öldürmektir. Şu an Erdoğan hala bu kadar oy alabiliyorsa insanların sizin tarafın zihniyetini bildiği içindir. İnsanlar görmüyor mu sanıyorsunuz olanlari? İnsanlar sizin sandiğiniz kadar bilinçsiz kör cahil değil. Ama birilerinin zihniyetini de maalesef iyi bildiği için kötünün iyisi diyerek yine Erdoğanı seçiyor.
Sorunda yok artık,neyin mağduriyetini yaşıyorlar artık.Başından beri en büyük argümanları bu zaten,şu anda ülkede başörtüsü sorunu yok.Kimsenin bundan rahatsız olduğu falan da yok ama bunlar siyasi bir simge haline getirdiği için her türlü mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar.
Erken İmamoğlun un yaptığı çok şey varda gören göz yok bazen. Güzel gözle bakarsanız değerli görürsünüz güzel gözle bakmaksaniz yapmadıklarını görürsünüz.istanbul çok büyük yarışı neden imamoğlu diyor bir sormak gerekBirtane adam akilli icraati yok bol çene var sadecedeseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
![]()
Erken İmamoğlun un yaptığı çok şey varda gören göz yok bazen. Güzel gözle bakarsanız değerli görürsünüz güzel gözle bakmaksaniz yapmadıklarını görürsünüz.istanbul çok büyük yarışı neden imamoğlu diyor bir sormak gerek
İnsanlar başarılı olur olmaz yinede desteklemek gerek. Bu benim fikrim bu insanın fıtratında var maalesef yenilince bir insana destek vermek yerine vurun abaliya yapmak düşene bir tekme vurma maalesef sadece bu ülkede var. Americada bidenciler ve trumpcilar var aynı turkiyedeki gibi çok benzetirim zaten tek fark Trump yenilince taraftarları trumpui linç etmedi destek verdiler aksine onun için ona destek vermek için moralini düzeltmek için destek mesajları verdiler. Bizde Kılıçdaroğlu yenilsin bakalım gorucrm yanında kimse kalmiycak akşener demişti diyecekler zaten senden olmazdı diyecekler kazanincafa iyiki sevmişiz diyecekler Türkiye'de siyaset böyle maalesef.Ben kesin olarak demiştir demedim zaten, dememiş midir dedim. Demek ki başka düşünenler de olmuş ki bu açıklamayı uygun bulmuş. Genel olarak halk olarak kullanırız ben demiştim sözünü. Seçim gecesi sosyal medyada çok okudum Akşener haklıymış masadan kalkmakla diye.
İstanbullu deilim fakat sıkı bir İmamoğlu takipçisiyim İstanbulun yerel gazetelerini takip ediyormusunuz bilmiyorum kuzenim var İstanbul'da iyide bir mevkide ak partiden önceki resimleri birde imamoglundan sonraki resimleri gördüm benim arşivin var bulunca ordan yolluycdam size. Semtleri bilmiyorum fazla fakat oy aldığı semtlerde nekafar sevildiğini biliyorum İBB grubundanVideoda yapacağını vaadettiği hangi icraatlerini yapti sayabilir misiniz? Belki de benim haberim yoktur gerçekten öğrenmiş olurum
Bi size haber vermemişler calpol o zaman. Üzüldüm.bunun ne ekmeği yemişsek haberimiz yok :)
Dinlenmesi gerek . Bir astrolog söylemişti yanlış hatırlamıymmis.orsam 2 ay önce TV de bir liderin hastalığı basgostercek falan demişti hatta katıla katıla gülmüştüm.bide seçim olcak 2 kere filan Erdoğan'ın lehinemiymis Uranüs etkisi falan filan diyordu ne günlere kaldık demiştim doğruymuş. Şimdi sosyal medyada kadını programa çıkarmak için sıraya giriyorlar. Hatta seçimden sonra Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı sina etecrknis devredecek iş genç bir lidere ama imamohlu degilmis sürpriz bir isParkinson hastalığının ilerlememiş belirtileri var gibi: yürümede güçlük, mimiksiz surat, ellerde titreme...