- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Çok basit çünkü iktidar seçmeni, onların içinden geçilse de yine akp diyor.Komik olan Erdoğan'a karşı muhalefet bir parti kurup tamamen rakibinin aksine Atatürk ilkelerini, Türkçülüğü, Kadın haklarını vs. savunan biri olarak halkın karşısına büyük iddialarla çıkarak daha yolun başında çılgın bir dönüş yapması. U dönüşü demek bile hafif kalır. Bu insanlar seni vaatlerinden dolayı destekledi, sevdi hala seveceklerini düşündüren ne? Bu adaylar ne sanıyor acaba? Ölümüne tüm tercih ve seçimleriyle destekçileri kendilerini ateşe atacak.... Yok ya. Hadi Erdoğanı destekleyen kitle cahil onlar yanlışa da yanlış demez putperestler adeta. Ne Atatürk'e saygıları var ne Türkiye Cumhuriyeti'ne. Yemişim kadın ve insan haklarını diyorlar. Bu yıllardır süregelen dini kullanma çabaları zaten vardı. Sinan daha başlamadan bitirdi kendisini. Hayır birde destekçilerini davet ediyor ahahahh. Bahçeli bile bu kadar kısa sürede dönmedi. Tarihi okudum, geçmişte ki tüm siyasetçi ve cumhurbaşkanı adaylarını okudum, araştırdım. Ne korkuları vardı ne taraf değiştirmeleri. Çoğunun hedefi Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutmaktı. Artılarıyla birlikte eksileri olsa da bugünlere onlarla gelindi. İmam'ı dahi Atatürk'ü çok severdi bu vatan için yaptığı fedakarlıklardan dolayı oğlum derdi. Okuyan bilir ayrıntılara girmiycem. Ama şimdi bakıyorum daha başlamadan pes edenler, korkanlar, bir dediği bir dediğine tutmayanlar.. Bunlar ülke yöneteceğim diyor ama daha kendini yönetemiyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey bırakmıyorlar.
Lakin atladığı nokta, Oğan’ın seçmeni g.tünün gılıyık , yemeyiversin kıyma, sokakta yatarım yine Tayyip derim kafası değildi.
Gayet araştıran, sorgulayan, bilgi birikim ve donanımı olan insanlardı.
Fanatizm bir kenara tamamen mantık çerçevesinde başka bir çıkış yolu bulduğuna inanan kesimdi.
O kesim de böyle şeylere yarabbi şükür çekmez.
Kendini ve muhteşem olabilecek siyasi kariyerini bitirdiği gibi bizi de kendiyle bitirmeye and içti sanki!
Kendine yaptığını unuturum, bizimkini asla!
Nasıl biri için tuzluk koy ona basarım diyorsam, şurada seçim gecesi methiyeler düzdüğüm adamın nefretiyle doluyum; değil tuzluk tırnağımın kirini koy, ona basarım!
Bünyesi bile almadı yaptığını, dili damağına yapıştı, vücudu tepki verdi ama aklı vermedi!