Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Güzelim ormanı mahvettiler resmen,yemyeşil alandı orası tigem vardı onuda kapattılar hayvanat bahçesi vardı akıbeti belli değil zaten.
Yapılan değişiklik süper olacak.
Benim anlamadığım da bu ya, ne çabuk unuttunuz daha kaç yıl önce pkk ile kol kola girip ağladıklarını hala o adamı savunuyorlar ya çıldırırıyorum
Ulan ne meraklısınız kedi köpek gibi sahiplendirilmeye
Kadını insan yerine bile koymayan zihniyete oy verecekler
Yarın kocanız ölse sizi köpek gibi sahiplendirecekler aklınız hayaliniz alıyor mu bunu
Nasıl kızlarımızın geleceğiyle oynarsınız
Bu zihniyette olanlara nasıl oy verirsiniz
Savunma mekanızmaları farklı onlarda berrecim.

fetö için geri dön diye aglıyordu rte,
pkk ıle kolkolaydı davul zurna ıle karsıladı ..
ama sımdı kk oy verenler ve halk terorist oldu,
saka gıbı..
hudapar bıle pkk ya terör orgutu dıyemıyor sız oyle dıybılırsınız ben oyle nıtelendırmıyorum dıyo,
herkes gormek ıstedıgını goruyor ,duymak ıstedıgını duyuyor bu çok net,
Yazıklar olsun diyorum yeminle çıldırıyorum gerçekten aklım almıyor

Meral Akşener’e Hüdapar dava açmış. Kadınları sahiplendirmek ne demek seni sahiplendirelim dangalak dediği için zorlarına gitmiş sanırım. Tabii Meral Anne kendini tutamamış, dangalak dediği için hakaret davası açılır.

Bir de bunu sahip çıkmak olarak çevirinler var. Böyle kelime oyunları beni güldürüyor. Sen kimsin de bekar kadınlara sahip çıkacaksın? Mal mıyız biz?

Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadece 😃 deseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak 🤭
İbb'nin icraat sayfasına girip bakarak bari yazsaydınız inanan olabilirdi. Mecliste ödenek onayı çıkmadığı halde bütün büyük şehirler yine çok şey başardı. Ödenek onayı çıksa kimbilir daha neler yapacak.

Anne kartı Ankara'da bile yok. Çok iyi düşünmüş.

Ekmek sürekli zamlandığında verdikleri halk ekmek mücadelesini dışardan biz gördük. Tabi siz ciabatta ya da bilmem kaç tahıllı rustik ekmekler kullanıyorsanız bilmemeniz çok normal..

Arada bakın bu belediyeler ne yapıyor sonra eleştirin!!

Güzelim ormanı mahvettiler resmen,yemyeşil alandı orası tigem vardı onuda kapattılar hayvanat bahçesi vardı akıbeti belli değil zaten.
Yapılan değişiklik süper olacak.

Savunma mekanızmaları farklı onlarda berrecim.
Nato kafa nato mermer abla
Takmışlar bir at gözlüğü

Sihirli küre bana diyor ki geri donecekler var 🔮

sihirli küre: hislerim
Screenshot_20230523_105015_Twitter.jpg

Ben şu an bunlardan bekliyorum bir şeyler bakalım.

Meral Akşener’e Hüdapar dava açmış. Kadınları sahiplendirmek ne demek seni sahiplendirelim dangalak dediği için zorlarına gitmiş sanırım. Tabii Meral Anne kendini tutamamış, dangalak dediği için hakaret davası açılır.

Bir de bunu sahip çıkmak olarak çevirinler var. Böyle kelime oyunları beni güldürüyor. Sen kimsin de bekar kadınlara sahip çıkacaksın? Mal mıyız biz?
Laf yiyince zorlarına gidiyor tabi,bizi sahiplendirincede dünyanın en el üstü tutulacak varlıklar zannediyorlar.
İbb'nin icraat sayfasına girip bakarak bari yazsaydınız inanan olabilirdi. Mecliste ödenek onayı çıkmadığı halde bütün büyük şehirler yine çok şey başardı. Ödenek onayı çıksa kimbilir daha neler yapacak.

Anne kartı Ankara'da bile yok. Çok iyi düşünmüş.

Ekmek sürekli zamlandığında verdikleri halk ekmek mücadelesini dışardan biz gördük. Tabi siz ciabatta ya da bilmem kaç tahıllı rustik ekmekler kullanıyorsanız bilmemeniz çok normal..

Arada bakın bu belediyeler ne yapıyor sonra eleştirin!!
Boşa konuşuyoruz burada anlamak istemiyorlar nedense.
Nato kafa nato mermer abla
Takmışlar bir at gözlüğü
Aynen dünyaya bakış açıları farklı nedense.
İyi de ben almadım ki pro. Alacaktım ama arada kaynadı unuttum. Nereden geldi onu merak ediyorum.
Yemek topiğide oy kullandımı hiç arada oradanda pro veriliyor çünkü.

Aaa siz benim yazdıklarımı görebiliyormuşsunuz. Size yazdıklarıma cevap vermeyip sessiz kalınca engellendim sanmıştım. Sizin mesajnız üzerinden yazmış evet ama " park " deyince herkes burada kimin kırmızı çizgisi olduğunu bilir. Üstünüze alınmayın lütfen :)
Burayi insanlari engelleyecek kadar ciddiye almiyorum herkesin kendi hür düşüncesi beni bağlamaz. Gördüklerime cvp yazıyorum art arda gelince arada görmemişimdir çekirdek kirmizi çizgim olmasa da her yazılana cevap verecek kadar vaktim olmayabiliyor sizde kusura bakmayın

Bir önceki mesajınızda troll değilsiniz diye cevap veriyorum demiştim ama sanırım yanıldım :)

Eğer gerçekten merak etseydiniz zaten bilirdiniz ve yandaş medyanın "imimiğli bil bil titil dişinde ni yipti" gibi ahlaksız propagandasına kanmaz, gerçeğin peşinde olurdunuz. Aha kendi ağzından istanbulda neler yapmış:

Okumazsanızda çok basitçe yazayım. İnanılmaz alt yapı çalışmalarıyla her yağmurda su basan dere taşan yerler düzenlendi, kreşler açıldı, yenileneler yapıldı, halk ekmek büyütüldü, metrolar tüm engellenmelere rağmen para bulup yapıldı/bitirildi, kent lokantaları açıldı, öğrenci yurtları yapıldı vs vs

Bu arada güzel engellemişim insanları bir normal insanların cevabını görüyorum. Sizi de engelleyip kurtuluyorum. Troll olsamız da olmasanız da böyle bir söylemi benimsemeniz, savunmanız ve buna cevaplar verilmesine rağmen hala ama hala akpnin vitaminsiz goebbels propagandalarına ya inanmanız ya da inanmasanız bile bunu yaymaya çalışmanız benimle ahlaki açıdan çok çok farklı bir yerde olduğunuzu gösterdi. Bir insanın hırsızları, yolsuzları, adaleti, eğitimi, ekonomiyi çöpe çevirenleri canhıraş savunması artık kabul edebileceğim bir şey değil.

Kolay gelsin.

Halk ekmek bile çok büyük bir başarı, İstanbullu halen 3 tl den ekmek alıyor, fırınlarda 6 lira kalabalık aileler için çok önemli bir fark, günde 8-10 ekmek alan var. Yanısıra diğer ürünleri de çok güzel. 17,5 liraya 5 li yufka paketleri var mesela, bütün ramazan akın akın aldı insanlar çünkü yufkanın tanesi 12 lira şu an. Evime çok yakın halk ekmek tüm insanlar memnun.

Valla hiç milletvekilliğim vs olmadı ama demek ki ben yaptırmışım. Reenkarnasyon falan sanırım. Bari mv emekli maaşı bağlasalar bana baksanıza geçmişte çalışmışım.

İlk yıllar mağduriyet okey👍

Hala bu devirde siz mağdursunuz. 20 yılın üstüne hala ekmek yiyorsunuz bundan.
Komik kısmı bu.
Aradan 150 yılda geçse siz yine mağdur olursunuz. İyi kapı bu kapı çünkü. Tutan bırakamıyor.

E siz genelleyince bende genelledim hoş olmuyormuş değil mi?

Dedem İnce yi kötülemedi ki.
Adamın agzindan ince ile ilgili hicbisey çıkmadı dediki Muharrem kardeşim sevdiğim bir insandır söylediklerinde kızmadım kusmedim dedi.kendi fikridir dedi.muharrem ince ters adam babalada izledim çocuğu tersledi dilinin kemiği yok insanız hepimiz hata yaparız belki bilmeden yapıyoruz da kk bir kez olsun Muharrem incede şunu yaptı demedi Allah icin

Back
X