Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Halk ekmek bile çok büyük bir başarı, İstanbullu halen 3 tl den ekmek alıyor, fırınlarda 6 lira kalabalık aileler için çok önemli bir fark, günde 8-10 ekmek alan var. Yanısıra diğer ürünleri de çok güzel. 17,5 liraya 5 li yufka paketleri var mesela, bütün ramazan akın akın aldı insanlar çünkü yufkanın tanesi 12 lira şu an. Evime çok yakın halk ekmek tüm insanlar memnun.
Halk ekmeğin tost ekmekleri çok güzel tavsiye ederim,unoya 10 basar cidden.

Çok güzeldir oralar
Güzeldi ben hayran kalmistim ortanca teyzem ve dayım orda oturuyor git gidesim gelmedi Ankara'dan okul bitince orda kalmak istedim ama yurtdışı isim oldu kalamadim karış karış Ankara'yı bilirim Ankara'nın sogugunuda bilirim Ankara'nın yazinida bilirim..

Burayi insanlari engelleyecek kadar ciddiye almiyorum herkesin kendi hür düşüncesi beni bağlamaz. Gördüklerime cvp yazıyorum art arda gelince arada görmemişimdir çekirdek kirmizi çizgim olmasa da her yazılana cevap verecek kadar vaktim olmayabiliyor sizde kusura bakmayın
Sıkıntı yok. Görmemişsinizdir.

Güzeldi ben hayran kalmistim ortanca teyzem ve dayım orda oturuyor git gidesim gelmedi Ankara'dan okul bitince orda kalmak istedim ama yurtdışı isim oldu kalamadim karış karış Ankara'yı bilirim Ankara'nın sogugunuda bilirim Ankara'nın yazinida bilirim..
Ankara'nın ayazı meşhurdur,adamın yüzüne çarpar tokat gibi bana hatırası kronik sinüzüt olmuştur.
Yazında yakıcı bir sıcağı vardır .
Yönetimden hediye o zaman.

Adamın agzindan ince ile ilgili hicbisey çıkmadı dediki Muharrem kardeşim sevdiğim bir insandır söylediklerinde kızmadım kusmedim dedi.kendi fikridir dedi.muharrem ince ters adam babalada izledim çocuğu tersledi dilinin kemiği yok insanız hepimiz hata yaparız belki bilmeden yapıyoruz da kk bir kez olsun Muharrem incede şunu yaptı demedi Allah icin
Maarrem ödü kopuyor KK 'ı destekleyecek diye hemen hastaneden foto atmış

Ya ahahhahqh
Screenshot_20230523-105325_1000Kitap.webp

Bir angara bebesi olraktan mansur başkandan çok mennunlar,gerçi ağzıyla kuş tutsada cıkks diyenlerde var .
Görmezler çünkü adam acayip çalışıyor yardımları filan muhteşem.
En çok uzuldugum noktada su haksızlıklar benim dayım Çanakkale valisiydi oranın başkanıyla beraber çok güzel işler yaptılar hiç makam arabası kullanmadı hep halkın icindeydi çok eleştirdiler biz ziyarete gittiğimizde koruma istemedi halkla iç içe olmak istiyorum dedi yegenlerimi rahat rahat gezdirmek istiyorum dedi yengem avukat emekli oldu hiç vali esiyim demedi avukatlığa devam etti bir gece kararnameyle Ankara'ya merkeze çekildi bazı kesim rahatsız olmuş belliydi valinin arabasız gezmesi korumasız gezmesi halkın sorunlarını dinlemesi. Sonra iktidara geçti galiba orası

Back
X