- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
Kovişkotella ne kız dur kocısıme sorayım ne tepki verecek sjsjsjsjsjKocişkoletta..peripella..turta falan diye girse daha mı kolayYok, ben de doğrultamadım, seninki daha kolay sanki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kovişkotella ne kız dur kocısıme sorayım ne tepki verecek sjsjsjsjsjKocişkoletta..peripella..turta falan diye girse daha mı kolayYok, ben de doğrultamadım, seninki daha kolay sanki
![]()
Bacım ne olur siz oturup babadan oğula geçen seçim sisteminizle ilgilenin, bizim kimi seçeceğimiz sizi ilgilendirmez.Turkun ne demek olduğunu anlayan turk devletlerinin neden merakli olduğunu anlar. Bana kimse gorev vermedi. Kendi aklim ve hür iradem var. En zor zamanlarimizda Turkiyeden destek goruyorsak o zaman o devletle ilgilenmek de bizlere yakişir. Zor gunde Turkiyeden destek alip iyi gunde hadi eyvallah başiniza ne gelirse gelsin havasinda olmadik biz hiçbir zaman. Turk olmak bunu gerektirir. Ekonomi duzelir. Bizler de zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ama vatan onceligimizdir her zaman. Turkleri biz her zaman kendi ulkemizde baş taci ettik. Ama benim daha yeni binbir zahmetle uzmanlik için turkiyede okuyan arkadaşima ermeni kokenli hocasi tarafindan mobingle istifasi verildi. Arkadaşim bana dedi ki burda Azerbaycanlilarla ermeniler arasinda seçim yapsalar ermenileri seçer çoğu. Bizleri zerre kadar sevmiyorlar. Bu kadinlar kulubunda da bunun çok ornegini gordum. Bizim hocalar Turk ogrencilerle bile turkce konuşmaya çalişirlardi daha iyi anlasinlar diye. Ama sizler herkesden çok mobingi bizlere uyguladiniz. O yuzden sizlerin bana ve soydaşlarima tavrinizi kabul etmesem de anliyorum. Diger turk devletleri umrunuz olmasa da bari kendi ulkenizi diger ulkelerin ellerine birakmayin.
Şeyyy peki bundan bize ne?Dedenizi izliyeyim diye babala tv açtım ama ben yayını bitirene kadar pazar günü Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olurum oyumu
Bir bu kalmıştı karışmayan.
Yoksun arkadaşım kabinede, giderayak ne karışıyorsun oraya buraya?
Adam doğduktan sonra değil, öncesinde önlem alıyoruz diyor hala uzatıyor, şaka gibi!
Düşüncesine saygı duyuyorum rte diyor olabilir bu onun düşüncesi, ama gelip burda bizim kararlarımızı yargılamasına saygı duymam, yok öylesiniz yok böylesiniz, sınırını bil dimi..Bacım ne olur siz oturup babadan oğula geçen seçim sisteminizle ilgilenin, bizim kimi seçeceğimiz sizi ilgilendirmez.
Hoşgeldinn, banın kısa sürmüşBabala da Kilicdaroglu nu izledim.
Epeyce beğendim.
Beni ikna etti.
Oyum kendisinedir.
![]()
Bankada parası oldugu için ceza alıp cıkıp sonra yine ceza alan bi cift tanıyorum karı koca ikiside tutuklandı, kadın hamileydi dogumuna gunler vardı, hapiste dogurdu, tam cıktı 1 yıl sonra yine içeri alındı esı desen cıkmadı, yanı bebek ortada kaldı annesiz babasız büyüdü, rte işine gelmedigi için savas actı, ıcımıze alan oydu, ondan önce tanınmıyordu bu kadar, güleni yurt dısına kim kacırdı demişşiniz chp mı kacırdı?? Meclise tüm bunalrı sokanda kendisi oldugundan sonuc olarak yıne kendisi okların ucunda, canan ın sordugu soruyu kendisine sorgulamanızı tavsiye ederim zira ben burda onu korumuyorum
Kesinlikle ya, kaç defa uyarıldı burada, uzaklaştırma da aldı ama değişen hiçbir şey olmamışDüşüncesine saygı duyuyorum rte diyor olabilir bu onun düşüncesi, ama gelip burda bizim kararlarımızı yargılamasına saygı duymam, yok öylesiniz yok böylesiniz, sınırını bil dimi..
Rte falan diyemez, keşke Azerbaycan'da aday olsa da akşama kadar savunsa, biz de kendi kararları diye saygı duysak.Düşüncesine saygı duyuyorum rte diyor olabilir bu onun düşüncesi, ama gelip burda bizim kararlarımızı yargılamasına saygı duymam, yok öylesiniz yok böylesiniz, sınırını bil dimi..
Hoşgeldin tekrardanTerör örgütü meclise giremez girdiğine göre bu bağ ispatsızdır. Aynı hüdapar gibi işte, akp terör uzantısı olarak kabul etmediğine göre kılıçdaroğlu da bu şekilde konuşma hakkına sahip. Lafla söylemekle terörist olmuyorlar. Mahkeme kararı lazım, ondan yani.
Son cümlesini ben de aradım bulamıyorum. Fetö konusunda bazılarımızın bilmediği şeyi söyledi. "Asıl suçlular yurt dışına kaçtı içeride yatan davaya inanan ya da alakası bile olmayan"Son cümlesi neydi ki? Cok ilginç bir röportaj![]()
Gözünüzle mi gördünüz? Sadece parası yoktur diyorsunuz ya hanı, bu kişiler benim yakınlarımdı, yargılamak ne kolay, ve evet biliyorum ecevitle olayını, benim dediğim şey şu "çoğu kişi rteden önce tanımıyordu bunu" 15 temmuz darbe girişiminin neden oldugunu biliyor musunuz? Anlsamadıkları bir noktada rte bunları ifsa etti, demekki anlassalardı kim bilir ne olacaktı, ve yine kim bilir ne konuda anlasamadılar, bunlar düzmeceydi iç işleri bakanı bunu itiraf ettiOnlarin sadece parası yoktur. Yargılama sürecini biliyorum çünkü. Para dersen bizim de vardi paramiz kimse kapımızı çalmadi. O bankada çalişan tanıdıklarım vardı çağri merkezinde filan. Ya da samanyolunda. Gerçekten örgüte üye olmayan sadece işini yapan kimse tutuklanmadi. Bank Asya için para toplanmıştı devlete karşi çağri başlatilip. O dönem özellikle para yatiranlar incelendi çünkü amaçlari başkaydı o zaman.
Fethullah gülen ve cemaati erdoğandan çok önce devlete sızmışlardı. Hatta o dönemin siyasetçilerine bakin hocaefendi diye hitap ederler hep videolari var hepsiyle. Yurt dışına çıkaran da ecevit. Fethullah gülen tek şefaat edeceğim kişi ecevit der çok sever. Mevcut hükümette ilk yıllar evet beraberdi. İnkar edilemez ama onlara savaş açan yine hükümetti. Erdoğan hatasız biri değil kimse de bunu iddia etmiyor. Hangi siyasi tamamen temiz sanki.
"Buradannn okyanus ötesine selam yolluyorum, gel artık bitsin bu hasret" /Recep Tayyip ErdoğanBenim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
Kişisel dusuncelere her zaman saygım var ama aynı saygı bana gosterilmese (haddını asarsa) tavrımı da belli ederimRte falan diyemez, keşke Azerbaycan'da aday olsa da akşama kadar savunsa, biz de kendi kararları diye saygı duysak.
Benim eşimde onların okulunda okuyacaktı, baktı ki birseyler dönüyor hemen kaydını sildirmiş baska okula kayıt olmus, bunu yapmasaydı kim bilir belki suan eşimde içerde olabilirdi :/ sizin için de üzüldüm Allah yardımcınız olsunbankada parası/hesabı olmayan (anlamanız için söylüyorum) namaz bile kılmayan hatta alkol alan fetöyle uzaktan yakından ilgisi olmayan eşim sorgusuz sualsiz işinden atıldı. etrafımda bu tarz onlarca olay var lütfen bu kadar kör olmayalım sizin de başınıza gelebilir.
Gözünüzle mi gördünüz? Sadece parası yoktur diyorsunuz ya hanı, bu kişiler benim yakınlarımdı, yargılamak ne kolay, ve evet biliyorum ecevitle olayını, benim dediğim şey şu "çoğu kişi rteden önce tanımıyordu bunu" 15 temmuz darbe girişiminin neden oldugunu biliyor musunuz? Anlsamadıkları bir noktada rte bunları ifsa etti, demekki anlassalardı kim bilir ne olacaktı, ve yine kim bilir ne konuda anlasamadılar, bunlar düzmeceydi iç işleri bakanı bunu itiraf etti
E o zaman?Tabiiki gözümle herkesi görmem imkansiz kurunun yanında yaşta yanmiştir. O dönem çok fazla dava vardı yargılayanlarda insan. Süreçler uzun. Haksızlıklar olmuştur elbet ama sadece parası vardı diye tutuklanmaz kimse buna inanmam. İlgileri yoktur belki bahsettiğiniz kişilerin ama yargılanmalarini gerektirecek başka bulgular vardır. Bu söyleyeceklerim tamamen benim kişisel fikrim. Bence Erdoğan ilk hükümeti kurduğunda yetişmiş elemanı yoktu diyelim kabaca. Gülen cemaati malum o dönem zaten yeteri kadar sızmıştı devlete. Üniversitelerde okumuşlar heryerdeler. Ben erdoğanın o dönem onlari kullandığını düşünüyorum. Sonra kendi iş gücünü oluşturunca şutladiErdoğan onlari devre dışı bırakmaya çalişinca da darbe girişimi oldu.
Hiçbir zaman sizin devlet başkanınızla ilgilenmedik/eleştirmedik/fikrimizi beyan etmedik. Bu şekildeki siyasi merak kardeşlikle bağdaşmaz aksine art niyetle bağdaşır. Tıpkı paylaştığınız kaynaklar gibi.Reels sevildigi için reels olarak paylaşdim. (Bu videolari sadece reelslerden gorerek inananlardan degilim. Kaynakalrdan da ediniyordum. Sadece saatler suren siyasi konuşmalari dinlemek yorucu olur diye bunlari atiyorum)
E o zaman?
Bu yapıyı terör örgütü haline çeviren kim?
Ölen insanlar ne için öldü, sivillet vatan mı savundu yoksa bir şahsı mı?
Fillet tepişti çimenler ezildi oldu size 15 temmuz resmi bayram, şaka mı?
Bende herkes masum demıyorum kurunun yanında yas yanmıyor yakılıyor, diger yazdıklarınıza gelirsek bunlarda sizin kişisel görüsünüz, kim kimi kullanmıs bılemem ama bu adam yuzunden masum kişiler içerde yargılanması gerekenlerse mecliste veya dısarda elini kolunu sallayarak geziyor.Tabiiki gözümle herkesi görmem imkansiz kurunun yanında yaşta yanmiştir. O dönem çok fazla dava vardı yargılayanlarda insan. Süreçler uzun. Haksızlıklar olmuştur elbet ama sadece parası vardı diye tutuklanmaz kimse buna inanmam. İlgileri yoktur belki bahsettiğiniz kişilerin ama yargılanmalarini gerektirecek başka bulgular vardır. Bu söyleyeceklerim tamamen benim kişisel fikrim. Bence Erdoğan ilk hükümeti kurduğunda yetişmiş elemanı yoktu diyelim kabaca. Gülen cemaati malum o dönem zaten yeteri kadar sızmıştı devlete. Üniversitelerde okumuşlar heryerdeler. Ben erdoğanın o dönem onlari kullandığını düşünüyorum. Sonra kendi iş gücünü oluşturunca şutladiErdoğan onlari devre dışı bırakmaya çalişinca da darbe girişimi oldu.