- 18 Şubat 2018
- 13.205
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.648
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhh ohhhhh,yandan yandan,yapıştırrrrr![]()
Malesef canım,hosbuldukBu adam içişleri bakanı ya![]()
Hoşgeldin![]()
Bu topiğin gözünü seveyim ya bugün bana biri 13 tane kırmızı attıBana hep kırmızı atıyor en az 4 tane vardır
Hepinize merhaba arkadaşlar![]()
HosbuldukHoşgeldin, iyi seçime kadar yeni cezalar yemezsek bayağı toparlanacağız inşallah
Aynen uzatmayalım. Sallamayalim diye de sallamayalimEmojilerde bazen geriyor böyle demi neyse uzatmayalım böyle ufak ufak atışmalarımız mutlak olacaktır![]()
Nereleri karıştırdın da geldin, 13 kırmızı ne ya, futbol olsa sezon sonuna kadar kapalıydınBu topiğin gözünü seveyim ya bugün bana biri 13 tane kırmızı attıyine burası iyi
![]()
Bi rahat bırakın insanları yaa. Gidin sapıkları katilleri uyuşturucu satanları, hırsızları hak yoluna getirin. Kimseye zararı yok kadının dövmesinin saçının.HÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Anne gruplarına yazdım ya hamileyimya ben, midem bulanmamıştı düşük yaptım yazdım. Vay efendim benim de bulanmıyor şimdi stresten düşürürsem sorumlusu sensin falan yazmışNereleri karıştırdın da geldin, 13 kırmızı ne ya, dutbol olsa sezon sonuna kadar kapalıydın![]()
Şimdilik içişleri bakanı. Geçen gün biri paylaşmıştı 10 gündü sanırım, 10 gün sonra görev sürem doluyor yazmış. Yerine kim gelecek acaba?Bu adam içişleri bakanı ya
Hoşgeldin![]()
Cumleniz su sekilde :Niye beğenmedin curly belki ben yanlış biliyorum sen doğrusunu söylermisin bize.
Umarım ses böyle olmaz geleninŞimdilik içişleri bakanı. Geçen gün biri paylaşmıştı 10 gündü sanırım, 10 gün sonra görev sürem doluyor yazmış. Yerine kim gelecek acaba?![]()
Hormonlardan herhalde. Okudum şimdi. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz.Anne gruplarına yazdım ya hamileyimya ben, midem bulanmamıştı düşük yaptım yazdım. Vay efendim benim de bulanmıyor şimdi stresten düşürürsem sorumlusu sensin falan yazmışburada da tartışıyoruz ama buradaki seviye ince nüans laf sokuşmaca yok bak başka biyerde
AKP kazanırsa seçimi Sinan Oğan olmasını isterdim. Afet bakanlığı verilecekmiş gibi bir şeyler okumuştum ama emin değilim.Umarım ses böyle olmaz gelenin![]()
Ben Sinan oğanı malesef uygun görmüyorumAKP kazanırsa seçimi Sinan Oğan olmasını isterdim. Afet bakanlığı verilecekmiş gibi bir şeyler okumuştum ama emin değilim.
Aynen öyle benim kollarım dövme dolu bide tepeme çıktı sinirim yazıyı görünce ayrıca herkes özgür benim burnundaki hizmama kolumdaki dovmeme karisilcaksa yok artık ya.. yazı montajmis öyle dendi .Bi rahat bırakın insanları yaa. Gidin sapıkları katilleri uyuşturucu satanları, hırsızları hak yoluna getirin. Kimseye zararı yok kadının dövmesinin saçının.