• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
HÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Bi rahat bırakın insanları yaa. Gidin sapıkları katilleri uyuşturucu satanları, hırsızları hak yoluna getirin. Kimseye zararı yok kadının dövmesinin saçının.

Nereleri karıştırdın da geldin, 13 kırmızı ne ya, dutbol olsa sezon sonuna kadar kapalıydın 🤣
Anne gruplarına yazdım ya hamileyimya ben, midem bulanmamıştı düşük yaptım yazdım. Vay efendim benim de bulanmıyor şimdi stresten düşürürsem sorumlusu sensin falan yazmış 🤯 burada da tartışıyoruz ama buradaki seviye ince nüans laf sokuşmaca yok bak başka biyerde

Niye beğenmedin curly belki ben yanlış biliyorum sen doğrusunu söylermisin bize.
Cumleniz su sekilde :
eğer bir ülkede bir cumhurbaşkanının hayatını tehlikeye atan bir suçlu başka bir ülkeye sığınmışsa o ülkenin suçluyu iadesi istendiğinde öbür ülke yasalar gereğince kayıtsız şartsız suçluyu iade etmek zorundadır.erdoğan fetönün iade edilmesini neden talep etmiyor.

Nerden alintiladiniz bilmiyorum ama cok ozensiz yazilmis.

1- Her ulkede cumhurbaskani yok. Devlet baskani veya hukemet baskani denebilirdi.
2- Diger ulkeler yasalalar geregi kayitsiz sartsiz iade etmek zorundalar cumlesi Facia zaten. Hangi ulkenin yasasina gore. Bizim yasamiza gore ise onlari zaten baglamaz. Yok boyle bir evrensel yasalar varsa bilmiyorsak her devletin uygulamak zorunda oldugu o konuda da siz bizi bilgilerndirin biz de ogrenelim. Uluslararasi veya ikili anlasmalar var bu konularda. Ama bu da kayitsiz sartsiz olamaz elbette.
ustteki iki konuyu bilmiyor olabilirsiniz ama begenmedim e basmamin sebebi 3 uncu madde.
TC Disisleri bakanligi Fethullah Gulen icin iade talep etti. Hatta kolilerce belge bilgi gonderdi. (bu 2.ci madde ile de ilgili kimse size oyle kayisiz sartsiz birini iade etmez)

Diyeceksiniz ki: Siz etti diyorsunuz ben etmedi diyorum. Iste bende bunu kiziyorum ufak bir arastirmayla disisleri bakanliginin iade talebini bulabilirsiniz. Ben baktim BBC de bir haber cikmis :

ABD: Gülen'in iadesi için resmi talep aldık - BBC News Türkçe

Tabi bbu ingiliz basininin haberi yalan olabilir.

Bloomberg: Yarın Türkiye'ye gidecek ABD heyeti Gülen'in iadesi talebini görüşecek​

Bunun da linkini kolayca bulabilirsiniz. Tabi bu da yalan olabilir. Neticede dis basin.

Disisleri bakanliginin sayfasinda MEvlut Cavusoglunun bir yazisna denk geldim :

Bu da hukumetin bakani yalan soyluyor diyorsaniz. Direk ABD yetkililerine sorabilirsiniz.

Anne gruplarına yazdım ya hamileyimya ben, midem bulanmamıştı düşük yaptım yazdım. Vay efendim benim de bulanmıyor şimdi stresten düşürürsem sorumlusu sensin falan yazmış 🤯 burada da tartışıyoruz ama buradaki seviye ince nüans laf sokuşmaca yok bak başka biyerde
Hormonlardan herhalde. Okudum şimdi. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz. :dua:

Bi rahat bırakın insanları yaa. Gidin sapıkları katilleri uyuşturucu satanları, hırsızları hak yoluna getirin. Kimseye zararı yok kadının dövmesinin saçının.
Aynen öyle benim kollarım dövme dolu bide tepeme çıktı sinirim yazıyı görünce ayrıca herkes özgür benim burnundaki hizmama kolumdaki dovmeme karisilcaksa yok artık ya.. yazı montajmis öyle dendi .

Back
X