Aynen aynensaçmalamak derken yazı yazmayı bilmeyen insanın sözlerini pek kaale alacak gibi mi duruyorum , körü körüne fikirler sunmaktan seni sessizce izlemeyi yeğlerim
Onlar sadece Erdoğan olsunda başka kimse olmasın derdinler. Ekonomi kimin umrunda mülteciler kimin umrunda gelecekleri kimin umrundaBu kazandı diye sevinenler , kurban olayım neye seviniyorsunuz? Ülkemiz suriyeliden, afkandan geçilmiyor? Çoluğumuza çoçuğumuza zarar veriyorlar. Çoçuklarınız kendi gözünüzden sakınıyorsunuz yeri geldiğinde ama bu insanlarla aynı ortamda tutuyorsunuz. Kendi ülkemizde mülteciye döndük, ekonomik olarak eksilerdeyiz, gerçekten çoçuklarınıza gördüğünüz gelecek bu mu?
Aynen aynen
Doktorlar giderse gitsin dedi doktor kalmadı olanlar dolu mümkün değil sağlık sistemi çöktü çökecek hala yol hastane ıvır zıvır diyorlar yaYok ki, ben hiçbir ilçe seçmeden anneme randevu arıyorum çıkmıyor. Koskoca İstanbul'da hiçbir ilçe seçmiyorum bak. Özeli aradım 2250 dedi muayene.
Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek
He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!
Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!
1 hafta bir herşey güzel gider sonra devam zamlar daha çok şey.Ne zaman şikayet etmeye başlayacak, heyecanla bekliyorum canim
evet demekki herkes memnunmus...Ne yapalım ? Ülkenin yarısı aç hala rte ye oy attılar demek ki keyifleri yerindebende babamın kartını kullanıyorum yeri geldiğinde yetmiyor işte sadece sana bana değil çok kişi aç ama demekki memnunlar
Ayy kimdi kim?Kaynanam ev vermiyor diye kim ağlıyordu hatırıma gelmedi?
Chp olmasaydı sen bir adamın bilmem kaçıncı karısıydınCHP iktidarında olduğu zaman rabbim bir daha getirmesin onalri iktidara
Zeynep kaynvaldeli konudan sonra sizi burda rte kutlamalarında görmek çok da şaşırtmadı.Nasil oluyor da seçmeninizin %99 u aynı olabiliyor iyi bi araştırma konusu olabilir aslindaErdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor
Bakıyorm benim paramla yapıldı hepsi kimsenin babasının cebinden çıkmadı hayrına yapmadı bana. Doktor bulsam sıra bulsam gidiyorum hastaneye Ve ben hastaneye her gittiğimde bedava mı gidiyorm sanıyorsun ilaçlara para verdiğim de niye bu kadar pahalı diye soruyorm hastene parası doktor parası diyorlar niye paramla yapılana ben yine para ödüyorum. Mesele sadece yapılar değil ekmek 6 7 lira haberin var mı kiralar bir asgari ücret kadar haberin var mı et 400 lira tavuk 80 lira alamıyoruz alamıyoruz bunları da siz görün.Niye sadece çevresi kazandı yahu İstanbul Basaksehir Hastanesine bak Defne'de yapılan yeni hastaneye bak Bursa'da yapılanlar saymakla bitmez kime neyi anlatıyoruz ki boşa dil dökmek
Hangi dilde veriyor?Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor
Kız pamuk çok kötüsünüz heeSen daha çok ağlayacaksın elektrik faturam çok yüksek geldi diye.
Ne ülkeymiş yalnız, çal çal bitmedi arkadaş. Düşünün aslında ne kadar zengin bir ülke olabilirdik.Olsun canım bunlara az, daha da calsınlar calsınlar calsınlar, hırsızlık yasak degıl sonucta
Putin 33 askerimizi şehit ettikten sonra Putin'e gidip kapısında 15 dk bekleyen bendim.Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor
Kalsın canım, parkta çekirdek çitlerler.Suriyeliler kalsın diyorsun yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?