Çekilin lütfen size laf anlatmayacağımOrtaya konuşmakla olmuyor o işler. El altından üslup bozduğunuz için şikayet ettim ben zaten. Mış gibi yapmakla olmaz. Hikaye geçmiş zaman yapılmıyor anlamına değil yapıldı anlamına gelir. Ortaya konuşur gibi üyelere kafa bu diyemezsiniz. Kaçak dövüşen herkese yaptığım muamele budur. Mikrofon açık, arkadan konuşmaya devam..
Aşık atamazsınız biliyorum. Üyelere sataşmadan paylaşım yapmanıza kimse de karışmıyor. Sizi takip etmiyorum gözüme çarparsa yine yazarım. Göz ardı seçeneğini kullanmıyorum çünkü.Çekilin lütfen size laf anlatmayacağım
Daha önce yaptığınızı yaptırmayacağım
Güle güle
Ona ne şüphe kesinlikle ilk cümle aynenAşık atamazsınız biliyorum. Üyelere sataşmadan paylaşım yapmanıza kimse de karışmıyor. Sizi takip etmiyorum gözüme çarparsa yine yazarım. Göz ardı seçeneğini kullanmıyorum çünkü.
Orası biraz daha kalbur üstü kesimin yaşadığı bir yer olabilir mi?Güzel çalmış diyorsun yani böyle saçma mesaj görmedim yahu 20 yıllık iktidarda olduğu sürece çevrem malını 10 a katladı kendisi aldığı maaşı yatırım yapamaz mı bu fotoğrafı yeni cektim az cok anlayan yakınlaştırıp baksın eski model araba var mı?Eki Görüntüle 3256033
O ittifakin misyonu farklıdı, amaç oy oranını partilerin kemik kitlesiyle değil her düşünceden insan olmasıyla sağlamak istediler. Muhafazakarlar inanç özgürlüğünün, meral ise milliyetçi kesimin teminatıydı. Amaç çoğulcu demokrasiye ve güçler ayrılığına bütün kitlelerin desteğini alarak ulaşmaktı ama maalesef insanlar bunu çelişki olarak değerlendirdi. Aslında değildi çünkü mevcut hükümet dışında herkes bu ülkenin devamlılığının teminatının bu iki kıstasa bağlı olduğunun farkında. Olmadı maalesef, gelecek seçime kadar hayaller rafa kalktı. Çoğulcu demokrasi gelseydi de sonra yine bunu seçseler hiç umurum olmazdı. Şu an bakanlıklara düzgün birilerini koymalarına şükreder haldeyiz ama son sözü söyleyecek adam yine aynı ve işine gelmeyeni reddedecek.Yukarıda belirtilen oy oranlarına baktım da CHP ittifak olmadan yüzde 38, 44.almış,yüzde 9,76 de HDP. İkisinin toplamı zaten yüzde 48 ediyor. HDP seçmeni CHP ye verdi . Şimdi ittifak yaparak yine aynı sonuç çıkmış. İyi parti, Saadet, Deva, Gelecek hiç etki etmemişNasrettin Hoca nın kedi ciğer meselesi gibi.
Her durumda kadın mağdurkathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.O ittifakin misyonu farklıdı, amaç oy oranını partilerin kemik kitlesiyle değil her düşünceden insan olmasıyla sağlamak istediler. Muhafazakarlar inanç özgürlüğünün, meral ise milliyetçi kesimin teminatıydı. Amaç çoğulcu demokrasiye ve güçler ayrılığına bütün kitlelerin desteğini alarak ulaşmaktı ama maalesef insanlar bunu çelişki olarak değerlendirdi. Aslında değildi çünkü mevcut hükümet dışında herkes bu ülkenin devamlılığının teminatının bu iki kıstasa bağlı olduğunun farkında. Olmadı maalesef, gelecek seçime kadar hayaller rafa kalktı. Çoğulcu demokrasi gelseydi de sonra yine bunu seçseler hiç umurum olmazdı. Şu an bakanlıklara düzgün birilerini koymalarına şükreder haldeyiz ama son sözü söyleyecek adam yine aynı ve işine gelmeyeni reddedecek.
Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor.kathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oralarıOrası biraz daha kalbur üstü kesimin yaşadığı bir yer olabilir mi?
Ben toki bölgesinde yaşıyorum. Asgari ücretle çalışan, genç yaşta evlenmiş, şu anda 2-3 çocuklu ve zor geçinen aileler var. Babası, ailesi maddi yardım edenler var. Arabalar hep eski model. Belki arızadan (eskilikten ötürü) yolda bile kaliyordur sıkça.
Ev hanımları ekonomik sebeplerle son birkaç yılda ev dışında çalışmaya da başladı.
Orda toki bölgesi var mı, belki onların koşulları da cok iyi değildir, belki bahsettiğim gibidir.
Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oraları
Valla iki senedir enflasyon altında bayağı bir eziliyoruz, eze eze aldığı bir gerçek o yüzden, hakkını yiyememSandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Kadına karşı şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 neden tartışılıyor?Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor. Eki Görüntüle 3257246
İttifak?
Hdp ile ittifak yapmadı chp..
İttifak derken altılı ittifaktan bahsettim. HDP ile ittifak olmadı fakat seçmeni CHP ye verdi verdi oyunu. Güneydoğu Bölgesi CHP ye verdiğinden gördüğümüz üzere. HDP aday çıkarmış olsa önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi daha az olmaz mıydı CHP'nin oyu. Oyların 2.turda düşmesinden Ümit Özdağ 'ın etkisinin olduğunu düşünüyorum.Anka anketine göre yurtdışı oyu eklenene kadar Kılıçdaroğlu öndeydi. Yurt dışı oyu öne geçirdiği için parti kıyaslamanız yanlış. Ayrıca ittifak yok hdp ile. Hatta oyları düştüğü için isyandaydı hdp.
Muhafazakarlar Saadet partisi yerine Yeniden Refah Partisine, milliyetçi seçmen İyi parti yerine MHP ye, Ata ittifakına verdi. Gelecek partisi ve Deva partisi zaten AKP tabanından gelme çoğunluğu , gerçeği varken neden ona verelim diye düşünmüş olabilir seçmenO ittifakin misyonu farklıdı, amaç oy oranını partilerin kemik kitlesiyle değil her düşünceden insan olmasıyla sağlamak istediler. Muhafazakarlar inanç özgürlüğünün, meral ise milliyetçi kesimin teminatıydı. Amaç çoğulcu demokrasiye ve güçler ayrılığına bütün kitlelerin desteğini alarak ulaşmaktı ama maalesef insanlar bunu çelişki olarak değerlendirdi. Aslında değildi çünkü mevcut hükümet dışında herkes bu ülkenin devamlılığının teminatının bu iki kıstasa bağlı olduğunun farkında. Olmadı maalesef, gelecek seçime kadar hayaller rafa kalktı. Çoğulcu demokrasi gelseydi de sonra yine bunu seçseler hiç umurum olmazdı. Şu an bakanlıklara düzgün birilerini koymalarına şükreder haldeyiz ama son sözü söyleyecek adam yine aynı ve işine gelmeyeni reddedecek.
Marketci olarak gelirimizin ayda 5000 olması :/O degil de bize secimde vaad edilen temmuzda en dusuk memur maaşı 22 bin yalan olmaz inşallah.
Kadir şeker kasıtlı cinayet işlemedi, bir kadına yardım etmek için sessiz kalmadı, o anlık nefsi mudafayla olan oldu, ona çok üzülüyorum hayatı bitti çoçuğunBir cümleyi çekip çıkarmamışım ki siz tırnak içinde önemle belirtmişsiniz o konuyu, ona vurgu yapan sizsinizKadir Şeker konusunun tüm ayrıntılarına hakim değilim eğer gerçekten kastıtlı bir cinayetse cezasını çekmesinden yanayım.
Ayrıca kasten öldürme sucuyla yargılandı, kasten degil nefsi mudaafaydı bu da ayrı bir haksızlıkKadir şeker kasıtlı cinayet işlemedi, bir kadına yardım etmek için sessiz kalmadı, o anlık nefsi mudafayla olan oldu, ona çok üzülüyorum hayatı bitti çoçuğun
Kim daha çok milliyetçi buna siz mi karar veriyorsunuz? Zamanında hdpnin akpyi desteklediği zamanı unutmadan hemde. Nasıl kolay unutturuluyor bunlar. Eze eze alınmadı hanımefendi 2.5 milyon fark ayrıca birkaç katı mülteci ile alındı. Mülteci ile 27 milyonsanız 25 milyona milliyetçi biziz diyemezsiniz. Dedirtmeyiz. Kazanması bunu da değiştirmiyor.Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?