- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Gerçek milliyetçiler vs sahte milliyetçilerKim daha çok milliyetçi buna siz mi karar veriyorsunuz? Zamanında hdpnin akpyi desteklediği zamanı unutmadan hemde. Nasıl kolay unutturuluyor bunlar. Eze eze alınmadı hanımefendi 2.5 milyon fark ayrıca birkaç katı mülteci ile alındı. Mülteci ile 27 milyonsanız 25 milyona milliyetçi biziz diyemezsiniz. Dedirtmeyiz. Kazanması bunu da değiştirmiyor.
Sizin yazdığınız bu maddeyi hatalı buluyorum demenize karşı düzeltme yaptım içeri olarakKadına karşı şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 neden tartışılıyor?
Gözardı değilsin ben ne diyorum sen ne diyorsun
Sadece başlığı alıntılamak yerine ss alıp yapıştırdım. Zemheri mağdurun beyanı esastır yalnız o demiş ben de ilkenin adının kadının beyanı esastır olduğunu yazdım.
Bu sadece bir haber linki içerisinde de bir önceki bakab derya yanığın twitter mesajları. Okumak bulmak isteyen istediği yerden ulaşır. Nerelere vardırıyorsunuz konuları.
Gözler görmeyince sizde haklısınız.Sadece tek bir cevap istemiştim ama koskoca istanbulda hizmet olmayınca ne söyleyeceksiniz siz de haklısınız♀
O yoruma göre ben, partizanlık gerçek milliyetçiliği ifade ediyor diye anlıyorum.Gerçek milliyetçiler vs sahte milliyetçiler
Şaka gibi ya
Suriyeli ve Afgan milliyetçileri heralde
Çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığından aynı zamanda şu anki yönetim şeklinin sıkıntılarından habersiz olduğun çok belli sen pkk ile savunuculuk yapmaya devam et, tek argüman bu zaten.Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Artık sayımayacakmış, bir yerde okudum yasalaştı mı bilmiyorum ama çocuk istismarında tıbbi, kriminal kanıt zorunluluğu getirileceğine dair söylentiler var.Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor. Eki Görüntüle 3257246
Bu ülke hepimizin, istediğimiz insanlar seçilmese de ilk duamız ülkenin refahı yolunda. Bakanlardan şimdilik olumlu baktıklarım var ama icraat görmek lazım bakalım ne düzelecek. Mehmet şimşeğin olumlu etki yaptığını şimdilik söyleyemiyoruz çünkü kurlar yükselmeye devam ediyor, zaman gösterecek ne olacağını.İttifak derken altılı ittifaktan bahsettim. HDP ile ittifak olmadı fakat seçmeni CHP ye verdi verdi oyunu. Güneydoğu Bölgesi CHP ye verdiğinden gördüğümüz üzere. HDP aday çıkarmış olsa önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi daha az olmaz mıydı CHP'nin oyu. Oyların 2.turda düşmesinden Ümit Özdağ 'ın etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Muhafazakarlar Saadet partisi yerine Yeniden Refah Partisine, milliyetçi seçmen İyi parti yerine MHP ye, Ata ittifakına verdi. Gelecek partisi ve Deva partisi zaten AKP tabanından gelme çoğunluğu , gerçeği varken neden ona verelim diye düşünmüş olabilir seçmenO yüzden tutmadı ittifak.
Bakanların hepsini tam incelemedim ama çoğunluğunu sevdim. Ülkemiz için hayırlı olsun, başarılı olmalarını nasip etsin Rabbim.
Konuşmak, tartışmak istedigim(iz) konular bu fikirler işte, olması gereken bu.kathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Bir kadin gidip eşim beni darp etti derse, eside ben o gün başka bir yerdeyim diyip şahit gösterirse burada kadının beyanı esas alınmıyor mesela.Sizin yazdığınız bu maddeyi hatalı buluyorum demenize karşı düzeltme yaptım içeri olarakZemheriPoyraz haklı diye.
Ayrıca yargıtay örneğini göstermişsiniz bu maddeyi hatalı görmenize örnek. İçerikte masumiyet karinesine aykırı davranamaz hakim.
Bahsettiğiniz maddî gücü yükselenler de gerçektir eminim.Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oraları
Yazık size kazanmak yetmemiş belliDoğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Ben de Hava Lojmanlarının olduğu Ankara Caddesi'ni seviyorum. Hep girişteki güvenliğe ve giriş kapısına bakarım dikkatimi çeker :))Eskiden lojmanlarin çıkması ne büyük olaydı.
Şimdi genelde lojmanlar boş.
Ben de konya hava lojmanlarinda ve diyarbakir da kaldım.
Bazen özlüyorum.
Onu bilmiyorum.Ben de Hava Lojmanlarının olduğu Ankara Caddesi'ni seviyorum. Hep girişteki güvenliğe ve giriş kapısına bakarım dikkatimi çeker :))
Selçuklu Sancak Mahallesi'nde yeni Hava Lojmanları yapıldı.
Öyle mi söyledi ciddenbizim düzenli olarak yardım ettiğimiz birkaç aile var, bi tanesi kerpiç evde yaşıyor içeri girsen rutubetten nefes alamazsın, orada değil insan hiçbir canlı sağlıklı yaşayamaz. Bulamama sıkıntısı varsa itinayla vereyim ona özelden numaralarını.
Bunun linki var mı, bi bakam?Sempatik biri varsa o da Özdağ bencesoyluyla munakaşasını hatırladıkça cok gülüyorum, gercekten komık
Bu ülke ne davalar gördü bu türden.Bir kadin gidip eşim beni darp etti derse, eside ben o gün başka bir yerdeyim diyip şahit gösterirse burada kadının beyanı esas alınmıyor mesela.
Esfel-i safilin demeyi bilmeyen içişleri bakanının hakaretini içeren bir videoBunun linki var mı, bi bakam?
Artık sayımayacakmış, bir yerde okudum yasalaştı mı bilmiyorum ama çocuk istismarında tıbbi, kriminal kanıt zorunluluğu getirileceğine dair söylentiler var.
Bu ülke hepimizin, istediğimiz insanlar seçilmese de ilk duamız ülkenin refahı yolunda. Bakanlardan şimdilik olumlu baktıklarım var ama icraat görmek lazım bakalım ne düzelecek. Mehmet şimşeğin olumlu etki yaptığını şimdilik söyleyemiyoruz çünkü kurlar yükselmeye devam ediyor, zaman gösterecek ne olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?