Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ekşınlı günlerdi saygı çercevesinde olabilseydi o dönemler keşke.

Yitirmeyelim o umudu,düzelecek inşallah her şey..
Azınlık iktidarları gitmeye mahkumdur. Oyları eridikçe eridi, korku imparatorluğu ve yargı sopası bir yere kadar, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Günün sonunda milletin dediği olur

Azınlık iktidarları gitmeye mahkumdur. Oyları eridikçe eridi, korku imparatorluğu ve yargı sopası bir yere kadar, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Günün sonunda milletin dediği olur
Onlarda biliyor zaten oy kaybettiklerini,halkın iyice uyanması lazım herşey ortada,pahalılık aldı başını gidiyor.

Onlarda biliyor zaten oy kaybettiklerini,halkın iyice uyanması lazım herşey ortada,pahalılık aldı başını gidiyor.
Elle tutacak hiçbir şeyleri kalmadı ki ablacım. Adalet bitti, ekonomi bitti, eğitim sistemi bitti, can güvenliğimiz yok, irademiz gasp edildi, doğa talan edildi, milliyetçilik duygusuyla sömürdüler halkı apoyla masaya oturdular, haçlı chp dediler papayla ayin yaptılar. Tüm bunlara rağmen peşlerinden giden ya zekasızdır ya da çıkarcı.

Ne güzel demek ki umudunuz var hâlâ. Ne yazık ki benim hiç umudum yok.
Evet umudum var çünkü daha önce deli gibi savunan insanların bile tiksindiğine şahit oldum. Ki ben partinin kalesi olarak bilinen bir şehirdeyim ve gerçekten büyük oranda fikir değişikliği olduğunu görüyorum. O yüzden kötü düşünmemeye çalışıyorum

2 yıl önce burda farklı yorumlar yapan kişilerin de düşüncesi değişmiştir bence hatta pişman olmuşlardır oy verdiklerine. Ülke gündemini iyi takip eden, olan biteni gören herkes durumun farkında.

Umarım !
Öyle çok umut ediyorum ki!
Bazen Facebook dayı yorumlarını ve yurtdışında destekleyenlerinin yorumlarını okuyunca büyük bir çaresizlik,umutsuzluk kaplıyor içimi.
Bunun yanı sıra; hiçbir şey yani hiçbir kurum güvenilir değil benim için.

Neyseki kuş kadar lazım oluyor az az alınıyor
Az olmasıdaönemli değil ki,fiat uçuk zaten .
Herkese günaydınnn noluyooo burdaa
Günaydın vakit geldiğinde olacak o dediğin
Hepsi biliniyor zaten,sen ben biliyoruz bunlarıda görmeyen yada görmek istemeyen bir kemikleşmiş kitle var maalesef.
Hakikaten ne düşünüyorlar bu durumda,farkına varmalarıda güzel zaten.

Ya adı üstünde facebook dayıları. Onların fikirleri değişmez bu saatten sonra. Ben eminim aklı başına gelen kişi sayısı onlardan daha fazla.

Dün bir video izledim sokak röportajında kadın diyor ki,chp zamanında emekli maaşını alamıyordu dedi.
En son ne zaman iktidar oldu denilincede mal mal kaldı cevap veremedi,nereden biliyorusunuz denincede aile büyüklerinden duydum diye sırıttı.
Bunu söyleyen birinden ne beklenir şimdi.

Hakikaten ne düşünüyorlar bu durumda,farkına varmalarıda güzel zaten.
Abla genelde "bu zamana kadar başka kimseye oy atmadım ama yetti artık bu....... sorunları" diyorlar. Noktaları da herkes kendine göre dolduruyor yani kimisi eğitim diyor kimisi mülteci diyor. Destekleyen de çok ama sıkı sıkı bağlı olup özellikle bu sene pişman olan çok fazla

İnşallah ciddi anlamda değişim şart zaten,farkında olmalarıda iyi.
Sandığa gidince fikir değişmesin sakın.

O videoyu ben de izledim vatandaşın yaptığı ironi çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…