- 15 Aralık 2009
- 9.838
- 24.951
- 873
2 seneye kadar çok daha fazla taraf değiştiren olacağını düşünüyorum ben. İnşallah yanılmam ve sonuç sandıkta da değişmezİnşallah ciddi anlamda değişim şart zaten,farkında olmalarıda iyi.
Sandığa gidince fikir değişmesin sakın.
Bu videoydu izlediğim,nasıl akıl tutulması olduysa artıkO videoyu ben de izledim vatandaşın yaptığı ironi çok hoşEki Görüntüle 3686332
İnşallah güzel günleri görelim artık.2 seneye kadar çok daha fazla taraf değiştiren olacağını düşünüyorum ben. İnşallah yanılmam ve sonuç sandıkta da değişmez
Arena rakipsiz olursa tadı olmazO arenayı bile özledik be abla ah keşke hemen gelse de her yer şenlense
Kız rakip olmaz olur mu hiç forumda bile doluArena rakipsiz olursa tadı olmaz
Ahh eski çaycilar şimdi yok oldularKız rakip olmaz olur mu hiç forumda bile dolu
Makarna yemeye gitmişlerdir?Ahh eski çaycilar şimdi yok oldular
Kız o bile 22 lira.Makarna yemeye gitmişlerdir?
BismillahAhh eski çaycilar şimdi yok oldular
Sonra ekonomi kötü derler bir de. Hadi ordan!!Kız o bile 22 lira.
Her gün 1 paket yense 660 lira olur vallahi şuan hak verdim namkör bu insanlar namkör
Daha ne olsun di mi?Elle tutacak hiçbir şeyleri kalmadı ki ablacım. Adalet bitti, ekonomi bitti, eğitim sistemi bitti, can güvenliğimiz yok, irademiz gasp edildi, doğa talan edildi, milliyetçilik duygusuyla sömürdüler halkı apoyla masaya oturdular, haçlı chp dediler papayla ayin yaptılar. Tüm bunlara rağmen peşlerinden giden ya zekasızdır ya da çıkarcı.
Kpss mülakatı kaldıracağız dediler bunun gibi birkaç vaadde bulundular tam seçim vakti. Yine benzerlerini yaparlar.2 seneye kadar çok daha fazla taraf değiştiren olacağını düşünüyorum ben. İnşallah yanılmam ve sonuç sandıkta da değişmez
Hayır canım yanlışın var. Açıklaması: vardır reyizin bi bildiği, bilmem kaç bin yıllık devlet aklı, ayasofyayı cami olarak açtı, başörtüsü, başörtüsü, başörtüsü ve yine başörtüsüDaha ne olsun di mi?
Ailu bunların hepsine bir açıklamaları var.
Aklı selametlerini terk-i diyar eylemiş.
Makarna yanına şehriye çorbası da yaparlarsa onu da ekleKız o bile 22 lira.
Her gün 1 paket yense 660 lira olur vallahi şuan hak verdim namkör bu insanlar namkör
Başörtülü teyzeler şimdi de etekli şortlu kızlarımıza daliyorlar bu ne böyle diye.Hayır canım yanlışın var. Açıklaması: vardır reyizin bi bildiği, bilmem kaç bin yıllık devlet aklı, ayasofyayı cami olarak açtı, başörtüsü, başörtüsü, başörtüsü ve yine başörtüsü
Açılışı yapacaz yoksa toplucanaMakarna yanına şehriye çorbası da yaparlarsa onu da ekle
MağdurlarHayır canım yanlışın var. Açıklaması: vardır reyizin bi bildiği, bilmem kaç bin yıllık devlet aklı, ayasofyayı cami olarak açtı, başörtüsü, başörtüsü, başörtüsü ve yine başörtüsü
102 senedir hem deMağdurlar
Özgürlük anlayışları kendilerine kadar.Başörtülü teyzeler şimdi de etekli şortlu kızlarımıza daliyorlar bu ne böyle diye.
Kendi dünyaları yaşamak istediği hayata uymuyor.Özgürlük anlayışları kendilerine kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?