Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Umarım konunun başından beri AKP'nin adamı diye düşünenler biraz olsun hakkını verir. Şerefli namuslu bir siyasetçi. Kimsenin maşası, uşağı değil. Yolu açik olsun. Sonraki seçimde şahlanarak geleceğini düşünüyorum.

Valla ben acayip şaşırdım doğrusu beklemiyordum da
Daha öncede son dakika kararlardan vazgecmisligi var zerre.
Hatta şuan TV de bunun için yaptırım olmalı diye konuşuluyor.
Son dakika vazgeçmek olmamaliydi.
Bana eşim 12 de dedi bugün ince aviklama yapacakmış adaylıktan çekilir diye bekliyorduk yani

Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyle
Yaşanan olaydan haberin yok mu? O olay sebebiyle çekildi. Durup dururken olmadi. AKP'den para aldığı iftirası atıldı.

Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyle
Pusulada adı olacak tekrar basilma gibi durum olamaz.
İllaki oy veren olur ama boş oy olacak.

Pusulalar basılmış, kendi oyları erimiş Sinan oğan a kaymış. Kime ne faydası var bilmem
En azından seçim sonrasında rezil olup tarihe karışmış olmaktan kurtuldu diyelim
Kizlar biraz sert oluyorsunuz bazen. Niye rezil olsun? Kemal Kılıçdaroğlu kaç senedir aday olup duruyor. Rezil mi oldu? Gelecek seçim için daha çok çalışır. Ondan çıkan oylar tamamen oğana kaymadı. Oğan bir İnce alternatifi değil benim gözümde. Şu an demokrasiye sahip çıkma zamanı.

Adamin tansiyonu günlerdir kaça çıkıp indiyse rengi bordoya dönmüştü. Ben de çok üzüldüm. Kaset kumpas işleri çok can sıkıcı.
Kaset kumpas kayıt yok diyor kendisi de zaten.
Bence de yoktur ama iftira şu zamanda herkese atılıyor inceye de iftira atıldı baskı altına girdi işte.

2 seçimdir performansı kötü. Tekrar aday olursa çok şaşırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…