Valla ben acayip şaşırdım doğrusu beklemiyordum daAçıkçası ben şaşırmadım öncenin bu kararına
Ama 3 gün kala yapmamaliydi.
Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyleHiç beklemiyordum gerçekten... Siyasi bir karar gibi gözüküyor olabilir..
Daha öncede son dakika kararlardan vazgecmisligi var zerre.Valla ben acayip şaşırdım doğrusu beklemiyordum da
Yaşanan olaydan haberin yok mu? O olay sebebiyle çekildi. Durup dururken olmadi. AKP'den para aldığı iftirası atıldı.Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyle
Pusulalar basılmış, kendi oyları erimiş Sinan oğan a kaymış. Kime ne faydası var bilmemİnce adaylıktan çekilmiş
Adamin tansiyonu günlerdir kaça çıkıp indiyse rengi bordoya dönmüştü. Ben de çok üzüldüm. Kaset kumpas işleri çok can sıkıcı.Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Nedense üzüldüm.
Pusulada adı olacak tekrar basilma gibi durum olamaz.Pusulalar basılmış vs. Ee ne olacak şimdi. Baştan mı basılacak. Aklı neredrydi şimdiye kadar. Seçmene düşünme araştırma vskti tanısaydı. Bu adam niye böyle
Yurt dışında oylar kullanıldı. İnce'nin oylar ne olacak bu durumda?
Seçilirse mi ? Şimdi mi?
Kizlar biraz sert oluyorsunuz bazen. Niye rezil olsun? Kemal Kılıçdaroğlu kaç senedir aday olup duruyor. Rezil mi oldu? Gelecek seçim için daha çok çalışır. Ondan çıkan oylar tamamen oğana kaymadı. Oğan bir İnce alternatifi değil benim gözümde. Şu an demokrasiye sahip çıkma zamanı.Pusulalar basılmış, kendi oyları erimiş Sinan oğan a kaymış. Kime ne faydası var bilmem
En azından seçim sonrasında rezil olup tarihe karışmış olmaktan kurtuldu diyelim
Var ama seçimle bağdaştıramıyorum. Kaset seks vs diyorsun değil mi?Yaşanan olaydan haberin yok mu? O olay sebebiyle çekildi. Durup dururken olmadi. AKP'den para aldığı iftirası atıldı.
Kaset kumpas kayıt yok diyor kendisi de zaten.Adamin tansiyonu günlerdir kaça çıkıp indiyse rengi bordoya dönmüştü. Ben de çok üzüldüm. Kaset kumpas işleri çok can sıkıcı.
Geçersiz sayılacak herhaldeCidden ne olacak acaba
Vakti olmamıştır 21 senecik dediğin ne kiŞimdiye kadar niye yapmamış diye sorarım
Basın toplantısı nerde yayınlandı izleyeyimAdayliktan çekildi ince
2 seçimdir performansı kötü. Tekrar aday olursa çok şaşırırımKizlar biraz sert oluyorsunuz bazen. Niye rezil olsun? Kemal Kılıçdaroğlu kaç senedir aday olup duruyor. Rezil mi oldu? Gelecek seçim için daha çok çalışır. Ondan çıkan oylar tamamen oğana kaymadı. Oğan bir İnce alternatifi değil benim gözümde. Şu an demokrasiye sahip çıkma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?