Milletvekili listesi geçerli ama cumhurbaşkanlığı oyları çöp.Yurt dışında oylar kullanıldı. İnce'nin oylar ne olacak bu durumda?
Evet tamamen bu sebeple çekildi. Akpden bilmem kaç milyon dolar aldı dediler. Akpnin bir numarali adamlarindan dediler. Kendini temize çıkarttı adayliktan çekilerek.Var ama seçimle bağdaştıramıyorum. Kaset seks vs diyorsun değil mi?
Ysk ne açıklama yapacak bakalım. Güvenmediğim kurumun açıklamasını bekliyorum ne kadar üzücüYurt dışında oylar kullanıldı. İnce'nin oylar ne olacak bu durumda?
Çok sinirli yav, kaldıramadı. O huyundan oluyor ne oluyorsa.Umarım konunun başından beri AKP'nin adamı diye düşünenler biraz olsun hakkını verir. Şerefli namuslu bir siyasetçi. Kimsenin maşası, uşağı değil. Yolu açik olsun. Sonraki seçimde şahlanarak geleceğini düşünüyorum.
Kılıçdaroğlu örneğini vermeyeyim yine. Kaç senedir performansın p'si yok ama aday işte. İstemeye istemeye oy vereceğim. Tek derdim demokrasiye sahip çıkmak. Sonrasina sonra bakariz. Şimdi değişelim de sonraki seçimlerde seçme hakkımız olabilsin.2 seçimdir performansı kötü. Tekrar aday olursa çok şaşırırım
İnce son dakika bırakmasıyla meşhurdur benim nazarımda. Söylediklerini hep takip ettim ve CHP ye muhalefet etmekten öte de gitmedi.Kizlar biraz sert oluyorsunuz bazen. Niye rezil olsun? Kemal Kılıçdaroğlu kaç senedir aday olup duruyor. Rezil mi oldu? Gelecek seçim için daha çok çalışır. Ondan çıkan oylar tamamen oğana kaymadı. Oğan bir İnce alternatifi değil benim gözümde. Şu an demokrasiye sahip çıkma zamanı.
Sağ gösterip sol vurnak iyidir boşver sen onlarıAz önce giyimimden ötürü kuzenim ak partiye oy veriyorsun kesin dedi
Pamuk ben bir durgunum sanırım. Hala ilişki kuramıyorum. Adaylıktan çekilerek nasıl kendini temize çıkardıEvet tamamen bu sebeple çekildi. Akpden bilmem kaç milyon dolar aldı dediler. Akpnin bir numarali adamlarindan dediler. Kendini temize çıkarttı adayliktan çekilerek.
Çekilmesi dogru karar. Ama sinirden yaptigini düşünmüyorum. Atılan iftira çok büyük. Zaten akpden fonlandigina inanan kördür. Şu sitede o hariç tüm adayların reklamlarini gördüm. 5 kuruş para yok parti bağışlarla ayakta.Çok sinirli yav, kaldıramadı. O huyundan oluyor ne oluyorsa.
A.Davutogluna soruyorlar anlasamamazlik durumunda ne olacak onun cevabi da "kriz cikar secime gideriz" bu ifade acikcasi beni korkutuyor.Bakalim halk tercihini millet ittifakindan yana kullanirsa yaşayip gorecegizCumhurbaşkanı Yardımcıları, Cumhurbaşkanına Vekâlet ve Bakanlar (Madde 106)
- Cumhurbaşkanı, seçildikten sonra bir veya daha fazla Cumhurbaşkanı yardımcısı atayabilir.
- Cumhurbaşkanlığı makamının herhangi bir nedenle boşalması halinde, kırk beş gün içinde Cumhurbaşkanı seçimi yapılır. Yenisi seçilene kadar Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanlığına vekâlet eder ve Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır.
- Cumhurbaşkanının hastalık ve yurt dışına çıkma gibi sebeplerle geçici olarak görevinden ayrılması hallerinde, Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanına vekâlet eder ve Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır.
- Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, Cumhurbaşkanına karşı sorumludur. Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar hakkında görevleriyle ilgili suç işledikleri iddiasıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının salt çoğunluğunun vereceği önergeyle soruşturma açılması istenebilir. Meclis, önergeyi en geç bir ay içinde görüşür ve üye tamsayısının beşte üçünün gizli oyuyla soruşturma açılmasına karar verebilir.
T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Görev ve Yetkiler
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Resmî Sitesiwww.tccb.gov.tr
Görev ve yetkileri bunlar.
Millet ittifakı aleyhine çalışıp oyları bölüyor deniyordu ya, amacı iktidara karşı oyların tek bir yerde toplanamaması idi diye görülüyordu.Pamuk ben bir durgunum sanırım. Hala ilişki kuramıyorum. Adaylıktan çekilerek nasıl kendini temize çıkardı
Dediler ki İnce Akpnin adamı. Akp için çalışıyor. Bu sebeple parti kurdu. Akp inceye milyon dolarlar verdi. Faturalar evraklar falan da varmis herhalde, ben görmedim. Bu durumda aday olarak kalsaydı soylenenleri kabul etmis olacakti. Istifa etti ve ben kimsenin maşası değilim dedi.Pamuk ben bir durgunum sanırım. Hala ilişki kuramıyorum. Adaylıktan çekilerek nasıl kendini temize çıkardı
çekildiMemleket Partisi de çok eleştirildi ama baştan beri ikinci tura kalmazsak oylarımız millete dedi.
Hatta baktık olmuyor, seçime 2 gün kala gerekeni yaparız dedi.
Şimdi seçime 2 gün var ve yarim saat sonra basın toplantısı yapması bekleniyor.
Genel baskan yardimcisi çekilmeyle ilgili hiç ihtimal vermeyen bir açıklama yaptı.
Kılıçdaroğlu, Halil İbrahim sofrasinda senin de yerin var dese İnce çekilip onları destekler diye düşünüyorum.
Ahmet Davutoğlu'ndan daha fazla oy potansiyeli olan ve değerlere ondan daha bağlı biri.
İttifak baştan inceyle kurulsaydi keşke.
haberi gören topiğe koşuyorduMillet ittifakı aleyhine çalışıp oyları bölüyor deniyordu ya, amacı iktidara karşı oyların tek bir yerde toplanamaması idi diye görülüyordu.
Şuan bunun tersi olduğu gösterildi.
Ya kimlere ne iftiralar atılıyor, herifin teki kaç gündür video yayınlayacak mesela, dünkü adam mı bu yıllardır siyaset yapıyor bilmiyor muydu başına geleceği. Şey çok güzel milleti yükseltip yükseltip sonra kedi yavrusu gibi ortada bırakıveriyor ya, öff.Çekilmesi dogru karar. Ama sinirden yaptigini düşünmüyorum. Atılan iftira çok büyük. Zaten akpden fonlandigina inanan kördür. Şu sitede o hariç tüm adayların reklamlarini gördüm. 5 kuruş para yok parti bağışlarla ayakta.
Şimdi ...Seçilirse mi ? Şimdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?