Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ülkede bir sorun olsa ilk kaçacak bu sozde milliyetçi dini bütünler bakalım bi hangimiz sahip çıkar hangimiz kaçar

Tamam eşitlik yok.
Ya hırsızlık?
İltimas?
Üslupsuzluk,hakaret?
Küçüğün rızası var mıydı gerçekten?
Biz sürtük müyüz gerçekten?

Anamızı da alıp gidelim mi?
Beni sokakta bi mülteci it kesse?Bulunacak mı?
Eğitim??????Eğitim de mi süper?
Her ay binlerce dr,mühendis,bilim insanı neden gitmek istiyor??

Fikir özgürlüğü var mı?
Kadın olarak hür müyüz?
Çocuklarımız güvende mi?Din kisvesi altında bi kanı bozuğun tacizine uğrama ihtimali kaç sizce?
Hayvanlar peki?Küçüğün rızası vardı da tavuğun,eşeğin de mi vardı?Yaptırım ne oluyor kadın cinayetlerinde?

Evinize her şeyi dört dörtlük alabiliyor musunuz?
Habur'da barzaniyi kim kucakladı?
Kimmmmmm?

Salak akrabalarimla uğraşıyorum
Tamam sakn ol evlat hehe de geç hemen

Hiç te avrupaya bayılıyorum demedim nerden çıkardınız bunu,keşe imkanım olsda gezip görsem .
Orta tabaka vardı 20yıl önce sahi nerede o şimdi.

Seccade ye ayak basma imam hatipte okuyanları cahil saymak oruçlu gibi görünme çabaları yani chp zihniyeti bu gördüğümüz gordugumuzu söylüyoruz adam önündeki seccadeyi görmüyor havadaki uçağı görmüyor Kızılay çadırını görmüyor başımıza cumhurbaşkanı kesiliyor bizde böyle bir adamdan medet umalim

Erdoğan düzeltti mi hanımefendi? 2017'den beri enflasyon artıyor, 2018'de Erdoğan tekrar seçildi. Düzeldi mi sizce ekonomi? Düzeltebiliyordu niye düzeltmedi bunca zaman? Sakın tüm dünya böyle demeyin onlar da böyle dediğiniz Almanya'nın alım gücü bizden fersah fersah önde. Düzeltmekten kastınız devletin kalan kurumlarını da özelleştirmek ya da fazla fazla para basarak doları en azından 20 bandında tutmaya çalışmaksa bilemem. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise en azından çalmayacağını biliyoruz.

E erdoğanda hep kandırılıyor hala medet umuyorsunuz

Derdim siyasi bir yorumda bulunmak değil. Ancak bu mesajınıza cevap yazmadan edemedim.
Cehaleti bu kadar övmek niye? Okumak, bilgi sahibi olmak, düşünmek, sorgulamak.... Dünyanın en zor ama aynı zamanda en güzel şeyi. Hem kendine hem dünyaya yarar sağlamanın anahtarı bunlar.
Din üzerinden değerlendirecek olursak ilk emri "oku" olan, "hiç mi akletmezsiniz"" sorusunun kutsal kitapta defalarca tekrarlandığı bir dinden bahsediyoruz.
Dünyaya bakacak olursak en gelişmiş ülkeler eğitime en çok değeri veren ülkeler.
Neden, sahiden cehaleti bu kadar övmek neden?
Okuyamamıştır anlarım, ama bir insanın cehaletle, cahil kalmakla gurur duyması.... hayır, bunu anlayamam.
Bu da yetmezmiş gibi kendi cahilliği içinde okumuş, bilgili insanlara saygı duymak yerine onları aşağı çekmeye çalışmak, onların başarılarını küçümsemek.... cehaletin gerçekten ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu göremiyor musunuz?

İlla okula gidip öğrenmek gerekmiyor illa hukuk mezunu üniversite mezunu olmak da gerekmiyor kendini her türlü gelistirebilirsin bı yerlere gelmeden de yaparsın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…