Ülkede bir sorun olsa ilk kaçacak bu sozde milliyetçi dini bütünlerChp dinsiz imansız diyorlar ya, ben de akpyi sevmediğim için otomatik chpli olmuşum yani ne ara chp zihniyetli olmusum şaşırıyormus. Bir de insanları kucumseyemezsin diyor, dedim bana başörtü sorunuyla gelirsen bal gibi de küçümserim
Tamam eşitlik yok.Siz bayiliyosunuz ya avrupaya ondan örnek veriyorum..ayrıca pembe hayallerde kurmayın demek istiyorum dünyanın hiç bir yerinde en üstte ki ile en alttaki eşit olmadı maalesef dünya var olduğu günden bu güne kadar böyleydi zenginlik yada fakirlik miras gibi birsey çok azdır sıfırdan var olan
Tamam sakn ol evlat hehe de geç hemenSalak akrabalarimla uğraşıyorum
Görmedim
Hiç te avrupaya bayılıyorum demedim nerden çıkardınız bunu,keşe imkanım olsda gezip görsem .Siz bayiliyosunuz ya avrupaya ondan örnek veriyorum..ayrıca pembe hayallerde kurmayın demek istiyorum dünyanın hiç bir yerinde en üstte ki ile en alttaki eşit olmadı maalesef dünya var olduğu günden bu güne kadar böyleydi zenginlik yada fakirlik miras gibi birsey çok azdır sıfırdan var olan
Ha bak unuttum bir de erdogan kandili bitirmiş şehit haberleri daha az geliyormuşÜlkede bir sorun olsa ilk kaçacak bu sozde milliyetçi dini bütünlerbakalım bi hangimiz sahip çıkar hangimiz kaçar
Seccade ye ayak basma imam hatipte okuyanları cahil saymak oruçlu gibi görünme çabaları yani chp zihniyeti bu gördüğümüz gordugumuzu söylüyoruz adam önündeki seccadeyi görmüyor havadaki uçağı görmüyor Kızılay çadırını görmüyor başımıza cumhurbaşkanı kesiliyor bizde böyle bir adamdan medet umalimChp dinsiz imansız diyorlar ya, ben de akpyi sevmediğim için otomatik chpli olmuşum yani ne ara chp zihniyetli olmusum şaşırıyormus. Bir de insanları kucumseyemezsin diyor, dedim bana başörtü sorunuyla gelirsen bal gibi de küçümserim
Şehide kelle diye de mezardaki dedem dedi...Ha bak unuttum bir de erdogan kandili bitirmiş şehit haberleri daha az geliyormuş
Ne diyosun sen ya ALLAHALLAHayal dünyanıza göre 20 senede o da olmuştur.
Ben iknayım.
Yarın size ekran görüntüsü atacağım... Söz
VuhuuuuuÖzel mesajda bekleme süresi yok,kendinizi gizliyorsunzu alt sayfada olsanız bile nickinz gözükmüyor casper diyorum buna ayarlardan yapıyorsunuz bunu.
Erdoğan düzeltti mi hanımefendi? 2017'den beri enflasyon artıyor, 2018'de Erdoğan tekrar seçildi. Düzeldi mi sizce ekonomi? Düzeltebiliyordu niye düzeltmedi bunca zaman? Sakın tüm dünya böyle demeyin onlar da böyle dediğiniz Almanya'nın alım gücü bizden fersah fersah önde. Düzeltmekten kastınız devletin kalan kurumlarını da özelleştirmek ya da fazla fazla para basarak doları en azından 20 bandında tutmaya çalışmaksa bilemem. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise en azından çalmayacağını biliyoruz.Ya ülke çok iyi halde ekonomi çok iyi millet çok iyi geçiniyor herşey ucuz demiyorum evet bunlar var ama bunları duzeltebilicek başka aday yok yok Erdoğanin. Karşısında Kılıçdaroğlu ndan bekleyip kendinizide kandırmayın
Adam hakli dagilabiliriz.Günün şakası
E erdoğanda hep kandırılıyor hala medet umuyorsunuzSeccade ye ayak basma imam hatipte okuyanları cahil saymak oruçlu gibi görünme çabaları yani chp zihniyeti bu gördüğümüz gordugumuzu söylüyoruz adam önündeki seccadeyi görmüyor havadaki uçağı görmüyor Kızılay çadırını görmüyor başımıza cumhurbaşkanı kesiliyor bizde böyle bir adamdan medet umalim
Okuyorum zaten elli kere mi soylim ki gocunmuyorum Ömer Döngeloğlu hoca diyodu ki İlk okul mezunu dersiniz adam yerine koymazsiniz ikiside hukuk mezunu insan aynı evde bir ay dayanamıyor lar diye azıcık o dedelerinizden ebelerinizden bişey öğrenin her şey okumakla olmuyor okudukça pamuk musun nesin sapitiyosunuz
Halk Tv'de size deprem oluyor millet can derdinde onlar siyasetSenin gibi a haber akit seyretmiyorum onlar size hitap ediyor bitanesi
Düzgün konuş benleHadi kaybol bebe seni ciddiye alıp yazanlara kızıyorum sana prim veriyorlar cahil gün yüzü görmemiş evinden salla dur bide neydi liselere bakiyorumda iyi ki gitmemiş diyorum demiştin dimi sen okusanda bir mok olmazsın işgal etme boşuna zaten
Sibel Can’ ın “padişah” şarkısını da dinleyebilirizNeyse arkadaşlar gerilmeyelim, hadi gülme arası; relax olun! Seçim öncesi Selena yüzünden banlanmayın, gündem kaynıyor:
İlla okula gidip öğrenmek gerekmiyor illa hukuk mezunu üniversite mezunu olmak da gerekmiyor kendini her türlü gelistirebilirsin bı yerlere gelmeden de yaparsın bunuDerdim siyasi bir yorumda bulunmak değil. Ancak bu mesajınıza cevap yazmadan edemedim.
Cehaleti bu kadar övmek niye? Okumak, bilgi sahibi olmak, düşünmek, sorgulamak.... Dünyanın en zor ama aynı zamanda en güzel şeyi. Hem kendine hem dünyaya yarar sağlamanın anahtarı bunlar.
Din üzerinden değerlendirecek olursak ilk emri "oku" olan, "hiç mi akletmezsiniz"" sorusunun kutsal kitapta defalarca tekrarlandığı bir dinden bahsediyoruz.
Dünyaya bakacak olursak en gelişmiş ülkeler eğitime en çok değeri veren ülkeler.
Neden, sahiden cehaleti bu kadar övmek neden?
Okuyamamıştır anlarım, ama bir insanın cehaletle, cahil kalmakla gurur duyması.... hayır, bunu anlayamam.
Bu da yetmezmiş gibi kendi cahilliği içinde okumuş, bilgili insanlara saygı duymak yerine onları aşağı çekmeye çalışmak, onların başarılarını küçümsemek.... cehaletin gerçekten ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu göremiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?