Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Okudukça sapıtıyoruz okumayınca uzaya çıkıyoruz senin gibi yani. Anladim. Bu öğüdünü hayat felsefesi yapıp diplomayi yırtmaya gidiyorum.

İlla okula gidip öğrenmek gerekmiyor illa hukuk mezunu üniversite mezunu olmak da gerekmiyor kendini her türlü gelistirebilirsin bı yerlere gelmeden de yaparsın bunu

Benim sorum neden bilgi sahibi olmayı, bilgi sahibi olanları aşağıladığınızdı. Cehaleti neden bu kadar övdüğünüzdü.

Haklısınız, insan kendini her türlü geliştirir. Zaten okul da temel bilgiler sunar, bir disiplin içinde öğrenme imkanı verir ve devamında kişi kendini geliştirmelidir.
Ancak okulun önemini tamamen inkar etmek ve okumuş bilgi sahibi olmuş insanları küçümsemek, bunun da ötesinde cehaletle övünmek....bunlar çok farklı şeyler ve ne yazık ki çok da acı bir durum.

Öğrenme ve sorgulama yeteneği bu dünyada insanoğluna verilmiş en büyük armağan, bizi diğer canlılardan ayıran en değerli özelliğimiz. Dediğim gibi okuyamamayı anlarım ama cehaleti ve cahil kalmayı övmeyi anlayamam. Bir insana yapılacak en büyük kötülüktür onu cahil bırakmak.
Ve insan cahil kalırsa, hele de bu insan bir kadınsa, nesiller ve toplum cahil kalır. O topluma da her şeyi yaptırabilirsin zaten. İşte bu yüzden bir topluma yapılacak en büyük kötülük onu cahil bırakmaktır.

Son düzenleme:
Canım ne anlatıyorsun tane tane sakin, kim hukuk mezunuymuş kim bi evde duramıyor, konunun ebemle alakası ne, 80 yaşında kadın benim girdiğim hiçbir yere girmedi, okuduğumu okumadı, mesela sosyal medyada neler döndü en basitinden bilmez, telefonu da alo demeye bile kullanamaz, neden ebeme soruyorum ben ebem bana sorsun yav.

Illa söyleteceksiniz ulkeyi 20 senedir Kim yönetiyor , 4 aylık kızım mı ? Yani kabul ediyorsunuz öbür yandan da o kadar kötü ki Bay Kemal bile düzeltmez diye . Nasıl bir idrak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…