• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Ben mitinglerin kalabalıklığına bakıp bu iş bitti diyemem ama hoşuma gidiyor bu görüntüler. Niloya bacım da gitti mi acaba :KK53:

Ama unutma sizin için İyi Parti mitingini çektim 😂😂oralardaydım yarısı polisti yahu😂alanın alabileceği kapasite zaten en fazla 500😂he bir de İyi Parti ile Chp niye ayrı ayrı miting yaptı yahu 😂Babacan Davutoğlu hepsi beraberler bunlar niye ayrı gayrı yaptı😂

ben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.
İyi ki vejetaryenim
Çocuğa mecbur pişiriyorum
1 kg kuşbaşıni 360 TL verdim.
Tavuk fiyatları da fırlamış.
Bakliyat yerli değil
Acil şifalar dilerim annenize.

Dün akşam youtubeda reklam çıktı reklamda AKP nin Bursaya yaptığı hizmetler anlatılıyordu valla ben Bursalı olarak o videoda o kadar çok eksik vardı ki anlatılmayan şok oldum benim için Bursa'ya yaptıkları ona oy vermem için yeter de artar bile yalnız şunu merak ediyorum en çok merak ediyorum deprem bölgesi nereye oy atacak işte o zaman yardımlar ulaştı mı ulaşmadı mı depremzede memnun mu iktidardan değil mi bakalım o gün göreceğiz

İyi ki vejetaryenim
Çocuğa mecbur pişiriyorum
1 kg kuşbaşıni 360 TL verdim.
Tavuk fiyatları da fırlamış.
Bakliyat yerli değil
Acil şifalar dilerim annenize.
vallahi eşimle biz de etçi değiliz pek.ama torundan ve yaşlıdan kısılmıyor ki,gerçi diğer şeylerde ateş pahası.istanbul fatih iyice uçtu fiyatlar.çilek başka pazarlarda 25-30 tl iken ,bizim burada 40-50 tl.sanki herkes arap?dolar, euro kullanıyoruz.

Burada biraz düzeltme yapalım, Borsa bu hafta seçimi endeksliyor doğru, Hafta başından itibaren yatırımcıların aldığı hisselere bakılınca Millet İttifakının kazanmasına yönelik bir fiyatlama olduğu da doğru ve seçim sonuçlarına yönelik alımlar bugün itibariyle hız kazandı, seçim sonrası da alımlar olabileceğine dair beklenti yüksek, sandık sonuçlarına göre bu alımlar ya bir miktar daha devam edip durabilir ya da zaten dolar bazında da çok aşağıda kalan hisselerin fiyatlarına ve niteliğine bakılmaksızın sürekli alım gelebilir.
Mevcut hükümet kazanırsa faiz politikaları ve ekonomi programı, ayrıca yabancı sermayeye karşı tutumuna göre işin rengi değişebilir zira yabancı yatırımcı uzun zamandır bizim borsadan elini eteğini çekti ama Millet İttifakı gelirse borsanın rekor alımlarla bu yaza damga vurma ihtimali olabilir.

Düzeltme kısmına gelince Türkiye’nin CDS’i Dünya genelinde merkez bankalarının Şahin politikalarını sonlandıracağı beklentisinden etkilenerek düştü.

Son düzenleme:
Back
X