- 23 Ocak 2016
- 34.768
- 50.738
- 598
Ben mitinglerin kalabalıklığına bakıp bu iş bitti diyemem ama hoşuma gidiyor bu görüntüler. Niloya bacım da gitti mi acaba![]()
Ama unutma sizin için İyi Parti mitingini çektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mitinglerin kalabalıklığına bakıp bu iş bitti diyemem ama hoşuma gidiyor bu görüntüler. Niloya bacım da gitti mi acaba![]()
İyi ki vejetaryenimben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.
WahvvvvO mitinge gitmem için önce beni idam etmeleri lazım![]()
İyi bari idam edildikten sonra gider bakarsınO mitinge gitmem için önce beni idam etmeleri lazım![]()
vallahi eşimle biz de etçi değiliz pek.ama torundan ve yaşlıdan kısılmıyor ki,gerçi diğer şeylerde ateş pahası.istanbul fatih iyice uçtu fiyatlar.çilek başka pazarlarda 25-30 tl iken ,bizim burada 40-50 tl.sanki herkes arap?dolar, euro kullanıyoruz.İyi ki vejetaryenim
Çocuğa mecbur pişiriyorum
1 kg kuşbaşıni 360 TL verdim.
Tavuk fiyatları da fırlamış.
Bakliyat yerli değil
Acil şifalar dilerim annenize.
İdam edileceğini bilse deüil koşarak uçarak giderdeİyi bari idam edildikten sonra gider bakarsın![]()
228.011 kişi oy kullanmış %79 u Çaresizlik demişZor soru, hiçbiri olmayabilir.
Gitmez. Önce park yapmaları lazımİdam edileceğini bilse deüil koşarak uçarak giderde
Atma ziya da diyemiyor insan![]()
Tavuk fileto kg100 liraydı bugünİyi ki vejetaryenim
Çocuğa mecbur pişiriyorum
1 kg kuşbaşıni 360 TL verdim.
Tavuk fiyatları da fırlamış.
Bakliyat yerli değil
Acil şifalar dilerim annenize.
Dedem şaşırtmaya devam ediyor. Troller için Ttwitter ın açıklamasında Türkiye, Çin ve Rusya geçiyordu. Bilmediğimiz o kadar çok şey var kiVaaaay, dedem ciddi tavır koymuş. Ben rusya çıkmasını beklemiyordum.