• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşlar lütfen banlanmayın. Seçim günü hep beraber olalım 🙏🏻 Türkiye inşAllah tarih yazar bu sefer 🤲🏻

Ah ya kıyım olmuş. Selena’ya ve benzer zihniyetteki diğerlerine laf anlatmayın. Cehâleti, eğitimsizliği gurur duyulacak bir şey sanıyorsa, bırakın bununla gururlansın. Temel dil bilgisi dahi olmayan insanlarla tartışmayın.
Ben yelizle ızgarayı görmezden geliyorum, henüz kısıtlıya almadım, selena da gitti 😁 banlanmadan 15 mayısı görmem lazım. Burada yazamasam bitmez o gece

Tavuk fileto kg100 liraydı bugün🙁.
Tarım Kredi Kooperatifi demiş sanırım da, ben et satıldığına hiç denk gelmedim. Et ve Balık Kurumu satar. Ki öyleyse bile o da ucuz ettir ve kısa süreli bir şeydir. Ramazan için öyle bir şey yapacaklarını duydum, ucuz et satacakları duyumu vardı; sattılar mı bilmiyorum. Trabzonluyum, çok pahalı bir şehir, İstanbul’dan pahalı bir şehir. Eşimin ailesi orada yaşıyor. Biçen’den aldım en son 320 TL idi et, yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:
Topigi yeni gordum bu haftasonu ilk kez oy vericem oyum Sinan oğana herkesin fikrine saygi duyarim neden verdigimi ogrenmek isteyene de aciklarim;Kendisini cok durust karakterli sakin mizacli buluyorum biraz arastirinca da aldigi egitimler felan muazzam umarim secilir 🙂

Ama unutma sizin için İyi Parti mitingini çektim 😂😂oralardaydım yarısı polisti yahu😂alanın alabileceği kapasite zaten en fazla 500😂he bir de İyi Parti ile Chp niye ayrı ayrı miting yaptı yahu 😂Babacan Davutoğlu hepsi beraberler bunlar niye ayrı gayrı yaptı😂
Millet vekili seçimine ayrı girdiklerinden olmasın niloya 🤣

Tarım kredi kooperatifi demiş sanırım da, ben hiç et satıldığına hiç denk gelmedim. Et ve balık kurumu satar. Ki öyleyse bile o da ucuz ettir ve kısa süreli bir şeydir. Ramazan için öyle bir şey yapacaklarını duydum, ucuz et satacakları olayı vardı. Trabzonluyum, çok pahalı bir şehir, İstanbul’dan pahalıdır. Eşimin ailesi orada yaşıyor. Biçen’den aldım en son 320 TL idi et yanlış hatırlamıyorsam.
Yok canım,Pekdemir var burada yerel,oradan aldım ben.Tarim kredi de hiç ucuz ete denk gelmedim daha🙁.

Topigi yeni gordum bu haftasonu ilk kez oy vericem oyum Sinan oğana herkesin fikrine saygi duyarim neden verdigimi ogrenmek isteyene de aciklarim;Kendisini cok durust karakterli sakin mizacli buluyorum biraz arastirinca da aldigi egitimler felan muazzam umarim secilir 🙂
Sinan oğan ı ben de çok donanımlı buluyorum ve beğeniyorum.
Ama seçileceği dönem bu dönem olamayacak görünen o ki.
Bu seçim iki kişi arasında yönetim şekli seçimi olacak. Umuyorum demokrasi kazanacak 🙏
İlk oyun hayırlı olsun bu arada 🧿

Sinan oğan ı ben de çok donanımlı buluyorum ve beğeniyorum.
Ama seçileceği dönem bu dönem olamayacak görünen o ki.
Bu seçim iki kişi arasında yönetim şekli seçimi olacak. Umuyorum demokrasi kazanacak 🙏
İlk oyun hayırlı olsun bu arada 🧿
Cok tesekkurler secilmesin o benim gonlumun cbsi kalir 😍

Bana oganin sansi artti gibi geldi cunku inceciler veremeyecek su durumda ogana verirler insallah secilir ama cidden zor

Tavuk fileto kg100 liraydı bugün🙁.
Valla tavuğun derisi gerisi neresi varsa son 2 yılda aşırı pahalandı, 4 bacaklı kızım tavuk taşlık ve ciğerini çok sever, 2 yıl önce tavuk ciğerin kilosu 7-8 liraydı şimdi 47-48 lira, taşlık deseniz 60 liraları buldu, kilosunu 25-30 liradan aldığım baget 85 lira oldu.
Kıymayı besicilik yapan bir tanıdık kasaptan alıyorum, İstanbul’a göre ucuz ama direkt besiciden almama rağmen kilosu 280 lira.

Sebze fiyatlarına girmeyeceğim bile, asgari ücretli ne yiyor nasıl yiyor fiyatları görünce üzülüyorum doğrusu.

A arens grandma geçmiş olsun bu arada🙏

O zaman eskiden yaptığı konuşmalar aklına geldikçe söylüyor. Ama o zaman muhalefetteydi.
Muhalefeti dinleyip dinleyip kendi cümleleriyle sentezliyor bence. Yapmadığı ve asla yapmayacağı şeyleri söylemesini başka şeye bağlayamıyorum.

Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
Ama siz hakikaten başka kafadasınız.
Şeriatla yönetilmek istiyor olabilirsiniz, bunu dayatamazsınız.
Unutmayın, sadece ‘kendinize’ müslümansınız.
Bunu isteyebilmeniz bile laikliğin temelidir, bir insanın isteklerinin olması, seçme hakkı olması.
Şeriat bambaşka bir olay ve bu topraklar hiçbir zaman şeriatla yönetilmeyecektir.
Ne kadar çabuk idrak ederseniz, o kadar iyi olur.
Kendi kendinize evinizde yaşayın efendim şeriatinizi, bize ne!

Valla tavuğun derisi gerisi neresi varsa son 2 yılda aşırı pahalandı, 4 bacaklı kızım tavuk taşlık ve ciğerini çok sever, 2 yıl önce tavuk ciğerin kilosu 7-8 liraydı şimdi 47-48 lira, taşlık deseniz 60 liraları buldu, kilosunu 25-30 liradan aldığım baget 85 lira oldu.
Kıymayı besicilik yapan bir tanıdık kasaptan alıyorum, İstanbul’a göre ucuz ama direkt besiciden almama rağmen kilosu 280 lira.

Sebze fiyatlarına girmeyeceğim bile, asgari ücretli ne yiyor nasıl yiyor fiyatları görünce üzülüyorum doğrusu.

Dört bacaklı kızım dediniz de,benim de kedim var.Mama ve kum fiyatları da aşırı uçtu.O da belimizi büküyor artık😔.

Bugün haberlerde bir teyze ağlayarak tavuk kemikleri aldığını söylüyordu. Çorba yapacağım diyordu. Tavuk önceden kırmızı et yiyemiyoruz bari beyaz ette lezzet alalım durumundaydı. Mangal vs. Artık öyle değil. Yemeğin içine koyacak 300 gr lık kıyma bile düşünülerek alınacak durumda artık. Yazık

Back
X