- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
Soyadınız Osmanoğlu mu?Sizin bağınız olmayabilir ama benim ceddim (dedelerim)
Halk.kac yıl refah içinde yaşamış bunu biliyor musunuz peki:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyadınız Osmanoğlu mu?Sizin bağınız olmayabilir ama benim ceddim (dedelerim)
Bu arada ben yazayım bilgi eksikliği olmasın.Lutfen sadece beş dakika 2010 dan 2023 yılına kadar satılan adaların metrekaresine bakar mısınız ?
Araplar,ABD ye satılanlar bakmaniz yeterli olur diye düşünüyorum.
Aldiklarimiza da bakın derdim ama sonuç çıkmıyor zahmet etmeyin.
Telrar sormak istedim.Sizin bağınız olmayabilir ama benim ceddim (dedelerim)
Biz Suriye’ye girecekken o konu bize giriş yaptı yaniSuriye'yi de bir zahmet ülkemize eklemeyelim.
Hazır hediye paketi yapip Kürdistan hediye etmiş kadar oluruz değil mi?
Ayyyy gönülmeyvesi hayatında hiç tarih dersi almadığın o kadar belli ki kahvehanedeki dayıların ağzıyla konuşuyorsun lütfen biraz kitap okur musun
Bakın İstiklal Marşını,bayrak sevgisini aşılamaya gayret eden biriyim yıllardır.Peki bu söylediğiniz kişilerle neden görüşme sağladı bize getirisi ne oldu? benim gördüğüm bu süreçte başarı sağlandı, köklerinin bitmesine az kaldı, hamdolsun eskisi gibi şehit haberi almıyoruz evet hala şehitlerimiz var ama eskisi kadar olmadığını görüyorum
Evet çok şehidimiz oldu ama bu beklenen bir durumdu. Aksi olsa bayrağımızın renginin anlamı olur muydu ?
İstiklal marşında ki dizeler gibi..
Bu kadar bu sürece şahit olup şimdi CHP ye oy vermek içinizi rahat ettiriyor mu peki?
Tarikat nedir ? Sizin gözünüzde neyi ifade ediyor? Sapık tarikatları asla savunmuyoruz fakat Tarikat kelime kökü Tarik yol demektir. Tarikat ise Allah'a giden yol demektir. Ama direk sapıklık geliyor insanların aklına maalesef böyle değil..
Çocuk yaşta evlilik de asla savunulamaZ.
Gereken cezalar veriliyor. En son giren biri vardı ismini unuttum..cezası onandı sanıyorum yani bunlara göz yumulmuyor. Buda yanlış lanse ediliyor.
Okuyorum zaten tarih dersi de özellikle alıyorum:)
Biraz kabasınız ama bende size tavsiye ediyorum kitap okumak güzel şey:)
Hırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyleBenim bunların hepsine cevabım var.en son bende sana bi kac soru sorucam hepsine kem kum etmeden cevap verebilecekmisin görecez...
Hırsızlık demişsin oluyomu oluyor ilk defa akp döneminde mi oluyor yoo hep oldu maalesef akp ye ozgu bisey değil yani , mesela en son chp atasehir belediyesi nin yolsuzluklarını bilmeyen yok..ayrıca bu millet başbakanları cumhurbaşkanlarinin kumar borcunu ödemiş millet..
Valla hiç üsluptan bahsetme istersen sizin partinin adini kaset partisi olarak değiştirdik artık.sürtük olayını tasvip etmiyorum..küçüğün rızası varmi olayını da aynı şekilde ama bunların Tayyip ile bi ilgisi yok..
Mülteci seni kesecekmis valla multeciden önce kendi vatandasimiza bakalim daha dün multeci çocuğu kaçırıp öldüren psikopattan haberin yok galiba..ozgecani, pinari,münevver,suleyi.aramizdakiler öldürdü ayrıca sakaryada hamile Suriyelilerin kadını ve bebeğin oldurenlerde icimizdekilerdi..
Eğitim demişsin kitaplar bedava tabletler bedava yemekler bedava..ben 2000 ler çocuğu değilim o yüzden biliyorum fakirliği kitapsız okula gittiğim günleri tek defterle bi sene geçirdiğimi..eğitimin kalitesinde bahsediyorsan bende çok şikayetçim eski sistemin geri gelmesi lazım öğretmenlerin haysiyeti yerlerde disiplin bilmeyen saygı bilmeyen bir nesil geliyor arkadan malum Z kuşağı.Giden doktor, mühendis içinde diycek bisey yok Avrupa özentisi başka bisey değil
Kadin olarak hürmuyuz demişsin bilmem gördün mu bugün akp kadin vekil hdpkk li bir it tarafından tehdit edildi kafasına mermi sikarlarmis ama siz ne bileceksiniz hdp özgürlük barış sevgi partisi malum..neyse konuya gelirsek gunde 3 4 tane başörtülü kadının şiddet haberlerini izlemekten bıktım..akp li kadına oros.pu diyen kadını profil resmi yapan bi zihniyet imam hatiplere hakaret eden bi şarkıcı felan hiç özgür değiliz ben sokağa çıktığımda biri kafama yapışacak diye çok korkuyorum..
Din kisvesi altında tacize uğrayanlar demişsin..ben de gittim o dini kurumlara taciz maciz görmedim çevremde de giden çok kimseden öyle bisey duymadim..haberlerde duydum olmuş öyle bisey ne diyim takdir etmemi felan mi bekliyorsun cemaat le akp nin ne ilgisi var onuda anlamıyorum.
Hayvanlar içinde aynı şekilde akp ne alaka bilmiyorum biz mi diyoruz adama git hayvana hallen diye herkesin şeyine sahip çıkacak değiliz sanki bunlar 20 yıldır oluyo daha önce yoktu..kendinizi böyle kandırmaya çalışmayın doğru dürüst şeylerle gelin..
Evine dört dörtlük alabiliyormusun demişsin 20 yıl öncesinden daha dört dörtlük olduğu kesin..benim annem şehir dışına bile cikamazken biz her sene 5 yıldızlı otellerde tatillere gidiyoruz..sokağa çıkıp baktığımda bütün cafeler dolu restoranlar dolu avm ye gidiyorum kalabalıktan kendime bisey bakamıyorum..valla anlamadım bende herkes para yok diyo ama kimsede evde durmuyo tüketim almış başını gidiyor.
Barzaniyi kucaklamak bu kadar kötüyse siz niye şimdi kucakliyorsunuz Atatürkun partisi degilmiziniz siz valla helal olsun size apoyla Atatürk u aynı çatı altına getirdiniz Atatürk mezarında ters döndü sayenizde. Ayrıca akp zamanında yaptı bunu ama kimseye boldurmedi ülkeyi kismeye özerklik sözü vermedi aponun kardeşi trt ye çıkıp apoya hakaret etti yani sizden daha çok vatanperveriz merak etme..15 temmuzda banka kuyruğuna giren değil darbecilerin karşında duranlarız..
Simdi ben soracağım hakaret etmeden kem kum demeden cevap verebilecekmisin bakalım..
Atatürk ün partsinin pkk ile iş birliği yapmasına ne diyorsun..
Türbanlı kadınların..imamhatiplilerin uğradığı fiziksel psikolojik sıddete ne diyorsun.
Özerklik açıklamaları.akp gençlik kollarına yapılan silahlı saldırı.. bel altı siyaset kumpas kaset olaylarına ne diyeceksin..kk nin saçma sapan lafları, yok konya ülkeymis fındık Gaziantep mis bu insana ülke mi emanet edeceksiniz..akp nin artıklari ile ittifak yapıyor belediye başkanlarını yardımcısı mi ne yapıyor harbiden bu belediye başkanlarınin işi ne belediye başkanı mı cumhurbaşkanı yardimcisimi kac yerden maaş alıyorlar bunlar.. He birde bu kemal fakir edebiyatı yapıp özel uçaklara bogazda kral dairelerinde nasıl kalıyor elektrik faturasını odeyemeyip karısına 20 milyarlik hırka alıyor..
Herkese traktör dagitacakmis inan varmi gerçekten
Seccadeye bastığında 40 tane yalan uydurdu hicbiride doğru cikmadi..neyse bu sandıklarım son bi kac hafta içinde olan şeyler.
Kk nin yakıp yıkmaktan başka vaatleri varmi ne biliyim elle tutulur gözle görülür biseyler özerklik dışında halkin işine yarayacak bisey
Zafer turizmmm ahahahshBiz Suriye’ye girecekken o konu bize giriş yaptı yaniKurak topraklarında gözümüz yok, ülkedeki suriyelileri geri gönderebilsek yeter
![]()
Suriye'yi aldık derken hepimizi ele geçireceklerdiBiz Suriye’ye girecekken o konu bize giriş yaptı yaniKurak topraklarında gözümüz yok, ülkedeki suriyelileri geri gönderebilsek yeter
![]()
Hırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyle
Hırsızların da gözü doymuyor kardeşimHırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyle
Sessiz istila mıydı?Ya bu mültecilerle ilgili kısa film vardı hatırlayan var mı ?
Aşırı korkunçtu ülkeyi ele geçirmişlerdi.
Şimdi Suriye'yi alacaktık CHP engel oldu yazınca aklıma geldi.
Sessiz İstila?Ya bu mültecilerle ilgili kısa film vardı hatırlayan var mı ?
Aşırı korkunçtu ülkeyi ele geçirmişlerdi.
Şimdi Suriye'yi alacaktık CHP engel oldu yazınca aklıma geldi.
Evet bunların hepsini kk düzeltecek inanmaya devam edinHırsızlığı da 20 yıl öncesi ile yarıştırmayalım ya?Hiç istediğim bir siyasi tartışma tarzı değil ama.Burdayım merak etme. Nokta koyamayacağım hiçbir cümlem yok yazdıklarına.
Mülteci kesmesin beni Türk mü kessin?
Hırsızlık var ama önceden de vardı olsun mu?
İsterdim ki yanlışa yanlış de.
Nice Özgecanlar,Şuleler yitti gitti.Neden bu kadar arttı kadın cinayetleri?Öldüren psikopat manyak evet. Savcı dur demezse nerde bitecek bu?
Karısının kapısına dayanan kanı bozuk nolur yani seni öldürür birkaç ay yatar çıkarım deme cesaretini kimden alıyor benim kastettiğim bu...
İyi milletin çüküne de biz mi bakacağız diyelim o zaman vatandaş olarak benim hakkımı kim savunacak?Sen bunun için oy vermeyecek misin?
Yöneticiler ne için var?Bence sen burdan başla.
Sen de bikinili de 81 ilde rahat yürüsün diyorum yanlış nerde?
Eğitime gelirsek madde kullanımı ortaokula düştü hayal perdeni biraz arala.
ÖğretmenlerÖğretmenlere şiddet arttı.Müfredat yerlerde...
Gayemiz eğitmek öğretmek olmalı 6 saat sınıfta ahırda inek tutar gibi tutmak değil.
Hangi genç umutlu geleceğinden?Neden gitmek istiyoruz diyorlar iş yok. Gelecek noktasında sıfırlar... Kaygılılar.
18 yaşında çocuklar ülke derdinden deli çağını yaşayamıyor.
Ne demek özentilik ya?Mimarı mühendisi bilim insanı gitmek istiyor ve özentilik mi diyorsun?Destekleyin ama tapmayın ya tapmayınnnn...
Avmye gitmek,araba sahibi olmak lüks değillllll.Tatile git,hakkın. Herkes istediği yere gidip tatilini yapabilse keşke.Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?
Bu kadar düşen bir alım gücü bu kadar işsizlik oranı varken bu kadar zam varken hala her şeyi 20 yıl öncekinden daha iyi alabiliyorum demeniz gerçekten çok komik...
Gerçekçi değilsiniz.Tapıyorsunuz resmen.
Yanlış varsa o yanlışın kapısını siz açtınız kusura bakma. Siz soktunuz meclise. Nerdeydi o milliyetçi ruhunuz Oslo'da?Nerdeydi Diyarbakır rezaletinde?
Söz edecek son kişisiniz.
Hüdapar da kesin ehli sünnettir sizin gözünüzde...
Kemal Kılıçdaroğlunun değirmen suyunu mu konuşalım gerçekten
Şaka mısınız ya?Tekelleşmeyi,özelleştirmeleri görmüyor musunuz?Sayısız uçakları sarayın odalarını konuşalım önce?
Daha bugün mültecileri gönderemeyiz zulm olur dedi reyis.
Zorunuza gitmiyor mu?Gaziler otobüste ayakta giderken vatanını satanlar ağzının suyu aka aka beleş binerken toplu taşımaya?
Yok ben pes ettim. Sizin zihniyetiniz çok tehlikeli.
Hürrem de gerçek Osmanlı değil ki ya bari Hatice Sultan olsaymisDüşünsenize büyük büyük babaanneniz Hürrem Sultan
Gonulmeyvesi
Sahi Muhteşem yüzyıl dizisini izşediniz mi? Ne tepki verdiniz? Ailenizin mahrem sırları izletildi sonuçta. Kurgu vs de eklendi.
Günlük hayatınızda osmanlı sultanı olduğunuzu söylediğinizde insanlar ne tepki veriyor? Bu konu çok ilgimi çekti. İlk defa sultanla karşılaşıyorum. Heyecan yaptım kusura bakmayın
Aynen ya çok fenaydı oSessiz İstila?