• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Video gelmiş twiter kaldırmış. Silindi yazıyor. Ben sadece bqşkqlarının kopyalayıp paylaştığı 4 5 fotoğrafı gördüm
Savunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yap🤣🤣🤣olsun gören yok tabi

Kesinlikle mesele ırk değil..
Sıze şöyle izah edeyim

Benim önderimiz Hz.Muhammed (sav)
Osmanlı ya baktığımda onun izinden gittiğini görüyorum bende aynı şekilde düşündüğüm için dedelerim diyorum.

Şuanda da aynı şekilde:) önderimiz Peygamberimiz diyen, aynı davayı savunduğum insanlara aynı yolda yürüyorum .
Yolsuzluk videolarını gördün mü sen, devletin kriptolu telefonlarını dinlemişler diye bağıran ama asla öyle bir şey yok diyemeyen adamla peygamberimizi nasıl aynı yolda kabul edersin. Şirk koşmak bu yaptığınız, hem de yanından geçemeyecek birini şirk koşuyorsunuz.

Savunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yap🤣🤣🤣olsun gören yok tabi
Gerçekten mi?🥲

O kadar önyargılısın ki sırf seninle aynı fikirde olmadığı için karşındakinin de tesettürlü bir kadın olabileceği ihtimalini 0 alıyorsun :) ne kadar sığ bir görüş. Güle güle.
Gel gel hoş geldin, ben de senin gibiyim. Dün feraceli olduğum için bana Tayyipci diyen oldu ona bir miktar üzülsem de 🥲
Burda da bana terörist dediler açıktan dediler kürdüm ve akp karşıtı şeyler paylaştığım için ben öyle düşünüyorum 🤣

Evet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımam
Evet rte, tüm akp millet vekilleri,belediye başkanları hatta valiler kaymakamlar gazetesini de okudular, okuluna da gittiler yanına gıdıp el etek de öptüler ama onlar fetöcü değil di mi?

Evet rte, tüm akp millet vekilleri,belediye başkanları hatta valiler kaymakamlar gazetesini de okudular, okuluna da gittiler yanına gıdıp el etek de öptüler ama onlar fetöcü değil di mi?
onlar kandirildi sapio senin dilin ne söyler :KK67:

Hemide hardcore haa vayyyy :olamaz::skandal:

Back
X