- 28 Şubat 2018
- 1.321
- 4.324
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hardlar mardlar filan boşver direk sayfaya yönlenLa yavaş yazın, daha 1011. sayfadayım![]()
Ben atladım yoksa yetişemeyecektimLa yavaş yazın, daha 1011. sayfadayım![]()
Tügva üyeleriymiş hem deBunları yapanların dindar olduğuna ve dinimizi koruyacağına inananlara ben inanamıyorum.
Değilim deyip deyip onların cümleleriyle geliyorsun ama pare. Mansur abi bangır bangır bağırıyor meydanlarda, asla bölünme yok, iş birliği yok, diye inanmıyorsunuz. 10 yıl önce çekilmiş videolarla hep aynı hikaye.Yanlız ben akp li değilimiste chp yi eleştirdiğim icin sizler beni akp li yaptınız
hatta biri dediki ne diyorsun sen aynen erdoğan sin dedi ne sanıyorsun dendi Hahhaha herkese bunu kanitlmaak zorun da değilim dimi ben akp li değilim canım ve sadece Turkiyede akp ve chp yok dimi ben chp yi eleştirdim hepsi bu buda hosunuza gitmedi
Ha gelin devirin her yeri demirtasi çıkarın askerleri sınırdan çekin Abd ile anlaşın doğuyu verin eyaletlere bölün sonra chp liyiz yaşasın Atatürkün den ah keşke ata görse bunları
SIz kazanin ⚘
Böyle yaparak seçmeninin oyunu alıyorlar nasılsa inanıyorlar diye takla atıyorlar.Bunları yapanların dindar olduğuna ve dinimizi koruyacağına inananlara ben inanamıyorum.
Onlardan ne beklenir ki,böyle yaparak oy alıyorlar.Tügva üyeleriymiş hem de![]()
Videoyu hqla gören varsa o da bana atsın, çok merak ettim hard cordu![]()
![]()
Herkes aynı merakta.
Dün ben de gördüm fotoları, galiba 12'yi geçince video paylaşmış. Fakat kaldırılmış, Twitter'da yok. Her gören çok fena yazmış yav. Bir sevişme ne kadar kötü olabilir dedirtti. Kızlar harbiden çok mu kötüydü?![]()
Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Adam resmen savaşa hazırlanıyor.Şaka mı bu neyi kastettiğini anlamıyor muyuz biz
![]()
Erdoğan: Gerektiğinde 15 Temmuz gibi, hayatımız pahasına istiklal ve istikbalimize sahip çıkarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız" dedi.bundle.app
Keşke o arkadaşı etiketlesen okurdu bi ihtimalBu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Tüm tuşlara basıyor işteAdam resmen savaşa hazırlanıyor.
Sapio Hanım, minicik bir Google araştırması ile doğru bilgiye ulaşılabilir aslında. Ki lise tarih müfredatında var olan bir konudur. Liseyi bitirmiş herkes kabaca İslamiyet öncesi Türk tarihini, Osmanlı dönemini, İnkılap tarihini ve mümkünse de Çağdaş Türk tarihini, eser miktarda da soğuk savaş dönemini bilmeli zaten. Kronolojik tarihten bahsetmiyorum, olayın akışından bahsediyorum. Mesela ben de İtalyanların 1923 öncesinde işgal ettiklerini hatırlıyordum. Fakat tarihini Google'a baktım, öğrendim ve öyle paylaştım.Keşke o arkadaşı etiketlesen okurdu bi ihtimal