- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.010
- 158
Sapio ve Niloya gitmişMisafirim vardı bakamadım, Kıyım olmuş yine, ne oluyor arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sapio ve Niloya gitmişMisafirim vardı bakamadım, Kıyım olmuş yine, ne oluyor arkadaşlar
Bu gençler nasıl seçiliyor soru sormak için?
Ankara’dayım.Seçime iki gün kaldı ne kapıma makarna koydular ne kahve ne de para teklif eden var. Beni gözden mi çıkardılar, senin oyun mühim değil mi dediler niye kimse hediye vermedi ya çok bozuldum
Video paylaşıldığını haber aldığı anda hesabı kapatmış.Ben de sadece fotoları gördüm video varsa da bakmak istemiyorum psikolojim bozuldutwitterda çok üstüne gidilmiş yazık onun da psikoloji kaldırmadı sanırım kapattı hesabı
Ne büyük saçmalık ya. Kime ne kadının nude'undan. Her şeyleri ahlaksız bu insanlarınakp li bir hanim in nudelari paylasilmis :/
Örselediler biziAnkara’dayım.
Bulunduğum semtte iktidara yönelik tek bir afiş, pano, ses, broşür, gezen araç vs hiçbir şey yok, kaldı ki makarna
Resmen seçme hakkıma gasp ediliyor.
Değersiz hissediyorum![]()
Seçim yatırımı yemedimKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Kaçmaz inşallah yargılanması lazımSeçim yatırımı yemedim
Ne kaçması yargılanması kuzu allah bilir nereye büyük elçi olacakKaçmaz inşallah yargılanması lazım