- 8 Nisan 2017
- 57.196
- 304.279
- 698
aynisini bugun esimle konustuk dedigin gibi .Zamanında o yolsuzlukları yapanlar paylaşıyor bunu...Kuyruk acısı var parasını alamamış. Abileri paraların üstüne çökmüş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynisini bugun esimle konustuk dedigin gibi .Zamanında o yolsuzlukları yapanlar paylaşıyor bunu...Kuyruk acısı var parasını alamamış. Abileri paraların üstüne çökmüş.
Zahmet olmuşKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Niye 15?kactan kaca cikti da 10-15 e dustu onu da konussak yaunlu giyim markalarinin 300 liralik urunu indirim var diye 350-400 liralik etiket basip altinda 325 yazmasi gibi olmamis mi bu .
Yok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem oyumu
Niye din mi degistireceksin?zeytinyağının litresi 10 TL düşsün bundan sonra oyum size
oh iyi bari ceza ceke ceke puani dustu heraldeYarın geliyor. Uzun bir ban değil. Bir günlük bir cezası var, dolayısıyla seçime yetişiyor.
Bu gençler nasıl seçiliyor soru sormak için?
ayy tuylerim diken diken oldu (sevincten) kim gececek acaba yerineKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
evet artik 1 liraya 2 liraya hic bisey alinamiyor en ucuz gofret bile 3.95 bari duzlesinler fiyati gramaji dusureceklerine .bosu bosuna madeni para gezdiriyoruz cebimiz de :) (!)Niye 15?
Neden madeni paralara ve en küçük banknota bir şey alamıyoruz demiyoruz da 10 15 i normal rakam gibi söylüyoruz?
Cahillerle sürünmeye devam edicez,ahdim var hem oy verip hem ekonomiden şikayet edenlere okkali bi tükürcem terbiyemi sonuna kadar bozucam.Ya ben umudumu nedense kaybetmeye başladımkazanamazlarsa ne yapıcaz
Oyların korunması çok önemli, hile karışmasa kazanırız ama haberler geliyor Twitter da çirkin , İnternet erişim yasağı falan.umarım doğru değildirYa ben umudumu nedense kaybetmeye başladımkazanamazlarsa ne yapıcaz
Oğlum bile demir para istemiyor dedesinin yüzüne fırlattı bu hiçbişey almaz diyoevet artik 1 liraya 2 liraya hic bisey alinamiyor en ucuz gofret bile 3.95 bari duzlesinler fiyati gramaji dusureceklerine .bosu bosuna madeni para gezdiriyoruz cebimiz de :) (!)
Matematiksel olarak kazanmaları mümkün değil,ben ikinci tura kalmaması için dua ediyorum.Secimle geldi,seçimle gidecek.Korku yaymaya çalışıyor,oyunlara gelmemek lazım.Ya ben umudumu nedense kaybetmeye başladımkazanamazlarsa ne yapıcaz
para birimini bilmeyen kizim yesil ver dedi bugun okula giderken :) okulda kermeste alisveris yapacaklar cocuklar bazilarindan daha zekiOğlum bile demir para istemiyor dedesinin yüzüne fırlattı bu hiçbişey almaz diyo
Sınıf başkanlığı kariyeri olan vardı o olabilir , baskan yardimcisiydi galibaayy tuylerim diken diken oldu (sevincten) kim gececek acaba yerine![]()
Boşuna sevmiyoruz başkanı…
Allah Allah, ilk defa birkaç gündür umut doldum ben de, senelerdir ilk!Ya ben umudumu nedense kaybetmeye başladımkazanamazlarsa ne yapıcaz