• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
kactan kaca cikti da 10-15 e dustu onu da konussak ya :KK69: unlu giyim markalarinin 300 liralik urunu indirim var diye 350-400 liralik etiket basip altinda 325 yazmasi gibi olmamis mi bu .
Niye 15?
Neden madeni paralara ve en küçük banknota bir şey alamıyoruz demiyoruz da 10 15 i normal rakam gibi söylüyoruz?

Yarın geliyor. Uzun bir ban değil. Bir günlük bir cezası var, dolayısıyla seçime yetişiyor.
oh iyi bari ceza ceke ceke puani dustu heralde :KK69: msjlarinda neden gitti ki kufurde etmemisti bu sefer :D

Niye 15?
Neden madeni paralara ve en küçük banknota bir şey alamıyoruz demiyoruz da 10 15 i normal rakam gibi söylüyoruz?
evet artik 1 liraya 2 liraya hic bisey alinamiyor en ucuz gofret bile 3.95 bari duzlesinler fiyati gramaji dusureceklerine .bosu bosuna madeni para gezdiriyoruz cebimiz de :) (!)

evet artik 1 liraya 2 liraya hic bisey alinamiyor en ucuz gofret bile 3.95 bari duzlesinler fiyati gramaji dusureceklerine .bosu bosuna madeni para gezdiriyoruz cebimiz de :) (!)
Oğlum bile demir para istemiyor dedesinin yüzüne fırlattı bu hiçbişey almaz diyo

Ya artık sinirlerim o kadar bozuk ki kizim ultrasonda rabia işareti yapiyo,kocama bize cikolata al dedim yok dedi cezali o rabia işareti yaptığı için.
ABD gibi büyük bi ülkede 20 senede 3 tane baskan değişti bizim ülkede hala aynı onlar nerelere geldi biz nerelerde (kaldik).

Oğlum bile demir para istemiyor dedesinin yüzüne fırlattı bu hiçbişey almaz diyo
para birimini bilmeyen kizim yesil ver dedi bugun okula giderken :) okulda kermeste alisveris yapacaklar cocuklar bazilarindan daha zeki :KK45:

Ya ben umudumu nedense kaybetmeye başladım 😞 kazanamazlarsa ne yapıcaz
Allah Allah, ilk defa birkaç gündür umut doldum ben de, senelerdir ilk!
Hiçbir zaman kaybetseler bile kaybedeceklerine inanmadım, malum durumlar.
Hatta biraz daha sürünelim diye tepki oyu verecektim, kalan sağlar bizimdir mantığıyla bir sonraki seçimde her şeyi tertemiz alalım diye.
Hedef hep 2023 idi, savaş çıkar vermezler diyordum ama artık o kadar ucuzlaştı ki durum, 300 500 çuvalla kapatılamayacak bir fark var ki inanılmaz stres altındalar, saçma sapan hamlelerle girdik son haftaya.
Tepki oyu bir kenara dursun, 1 oy için bile şekilden şekile girenler var.
Gözlerim doluyor her videoda, her okuduğumda.
Geliyor diyorum, ilk kez tüm kalbimle tüm heyecanlımla galiba artık baharın kokusu tütüyor burnumda.

Back
X