- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.862
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İfşalara bayılırım hele herkesin arkasından konuşupta videoları düsenler yok mu en bi sevdiğimMabad deyince de nasıl geliyon hemen![]()
Hoş buldum canımBibi hos geldin![]()
Aklıma hep şu söz geliyorİfşalara bayılırım hele herkesin arkasından konuşupta videoları düsenler yok mu en bi sevdiğim![]()
ülkeye g.te doydu 1 haftada yeter gariİfşalara bayılırım hele herkesin arkasından konuşupta videoları düsenler yok mu en bi sevdiğim![]()
Neden kendilerinden olan, kendilerine çalışan iki kadını yaktılar?Keşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.
O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler. Ali Yeşildağ bu düşük profil iki kadınla neden uğraşsın ki?
Hakikaten kimmiş o deyzem? Kapıya adım atmamla 200 liram uçuyo. Bize balık yemeyi değil balık tutmayı öğretsinBir arkadaş vardı burada alışveriş yapmış baya ucuzdu aldıkları fiş atacaktı bana kimdi o kayboldu![]()
Bilmem iddialar o yönde, belki kişisel meselelerden dolayıdır; iç işleri bunların çok karışık baksana.Neden kendilerinden olan, kendilerine çalışan iki kadını yaktılar?
G.t g.te değmeden öğrenilmez yok ya o öyle değildi sankiülkeye g.te doydu 1 haftada yeter gari![]()
Karşılıklı polemiğe girmeye gerek yok YazmiyacamŞu an uygunum ama birkaç saat giremeyebilirim topiğe.
Görür görmez yazarsan cevap vereceğim.
MssPARE
Bari estetik olsaydı biraz. Hiçbir şey yolunda gitmiyor.ülkeye g.te doydu 1 haftada yeter gari![]()
Yaaa kimin g.tü o yaaBari estetik olsaydı biraz. Hiçbir şey yolunda gitmiyor.
Hakikaten kimmiş o deyzem? Kapıya adım atmamla 200 liram uçuyo. Bize balık yemeyi değil balık tutmayı öğretsin![]()
Ay geçen canlı yayında konuşma yaparken ortalığı batırmış diyorlar. Önden arkadanÇok uzun zamandır kanser
Dua topiklerinde salavat zinciri çekerkende içinizde nefret barındırıyo musunuz :ds:dssssdur dedin fırsat bulmuşken
Icimdeki nefreti kusayim
O dediginiz profil mesajı bambaşkaydı ramazan ayında idı ve yine inançla dalga geçildi ve dediginiz gibi kasım şirin bir şey değildi sizde şuan masumca yazıyorsunuz fakat dalga geçtiniz ve Mune uyardı sizi devam ettiniz diğer arkadaşta aynen burda masum hale getiriyorsunuz ama sizde biliyorsunuzki dediginiz gibi olmadı
Şuan algı ya yada başka şeye hiç ama hiç gerek yok .inançlarrn inançları dalga geçilecek şey değildir neye inanır hangi dine inanır yada inanmaz beni ilgilendirmez ama biri benim nancimla dalga geciliyorsa bende tepki veririm ..
Nasil oldu ?Profilden cevabımı aldım, teşekkürler![]()