• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İfşalara bayılırım hele herkesin arkasından konuşupta videoları düsenler yok mu en bi sevdiğim :KK53:
Aklıma hep şu söz geliyor

Kim namus ve ahlak şövalyeligi yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur.

Ne kadar eskirse eskisin yazacam 😁

Keşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.

O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler. Ali Yeşildağ bu düşük profil iki kadınla neden uğraşsın ki?
Neden kendilerinden olan, kendilerine çalışan iki kadını yaktılar?

Bir arkadaş vardı burada alışveriş yapmış baya ucuzdu aldıkları fiş atacaktı bana kimdi o kayboldu :KK53:
Hakikaten kimmiş o deyzem? Kapıya adım atmamla 200 liram uçuyo. Bize balık yemeyi değil balık tutmayı öğretsin 🧿

Şu an uygunum ama birkaç saat giremeyebilirim topiğe.
Görür görmez yazarsan cevap vereceğim.
MssPARE MssPARE
Karşılıklı polemiğe girmeye gerek yok Yazmiyacam
Ben inancli biriyim inancıma kimse laf diyemez ben nasıl kimsenin inancına karışmıyorsam
Konuyu bambaşka hale getirmeye gerek yoktu
Daha da uzatmaya gerek yok

Secimler milletim için hayırlı olsun inşallah kavga dövüş olmadan birilerinin cani yanmadan biter gider inşallah
Herşey güzel olur...

Son düzenleme:
dur dedin fırsat bulmuşken
Icimdeki nefreti kusayim 🤣🤣

O dediginiz profil mesajı bambaşkaydı ramazan ayında idı ve yine inançla dalga geçildi ve dediginiz gibi kasım şirin bir şey değildi sizde şuan masumca yazıyorsunuz fakat dalga geçtiniz ve Mune uyardı sizi devam ettiniz diğer arkadaşta aynen burda masum hale getiriyorsunuz ama sizde biliyorsunuzki dediginiz gibi olmadı

Şuan algı ya yada başka şeye hiç ama hiç gerek yok .inançlarrn inançları dalga geçilecek şey değildir neye inanır hangi dine inanır yada inanmaz beni ilgilendirmez ama biri benim nancimla dalga geciliyorsa bende tepki veririm ..
Dua topiklerinde salavat zinciri çekerkende içinizde nefret barındırıyo musunuz :ds:dssss

Ben o kadar salavata şeytana bile melek gözüyle bakarım nefret barındırmam:dddd

Back
X