• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Paylaştıklarınız birilerinin gözünü açar mı bilmiyorum ama emeğinize sağlık :KK36: O yüzden yazınızı üzülerek okusam da emeğiniz için muhteşem dedim :)
Teşekkür ederim🥰bu seçimlerde geçip gidecek, sandıktan en çok oyu alan iktidar olacak ve 3-5 gün belki 1 hafta sonra bizler yine eski dertlerimize geri döneceğiz, ki bugünlerde bu topikte ele alınan diğer konular bir yana, memlekette birçok insanın ortak derdi mutfaktaki tenceresi.

Daha bu akşam gün aşırı aradığım annemi aradım, ben egedeyim o İstanbul’da, birkaç hoşbeş Ayşe n’apıyor, Fatma nasıl muhabbeti sonrası İstanbul pazarlarında kilosu 30 liraya kadar çıkan soğanı konuştuk mesela, annem sokakta herkes pahalılıktan konuşuyor, ne olacak bu insanların hali dedi, ne diyeceğim ki ? Allah herkesin yardımcısı olsun dedim.

Bir sürü vaatler veriliyor hem iktidardan hem muhalefetten, yaptık, biz yaptık ya da şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar, mesela togg reklamları dönüyor, ülkem adına gerçekten mutluyum kendi otomobilimizi üretmemiz gurur verici ama 955 bin lira ile 1 milyon 215 bin lira fiyat aralığı çok değil mi? Her şeyini bizim ürettiğimiz bir araç daha uygun fiyat olmalıydı.

Suv ve elektrikli olan yani toggla aynı klasmandaki Opel Mokka-e 1 milyon 85 bin lira, yerli araçla yabancı araç arasında gümrük vergisi vs bir sürü maliyete binen fark olması gerekir ben mi yanlış biliyorum.

Ülkede kaç vatandaş bu fiyatlara alabilecek bu aracı? İnsanlar elindeki telefonun yenisini bile nakit alamıyor, hadi telefon lüks ya hani, buzdolabı gibi zaruri bir beyaz eşyayı bile krediyle alabiliyorlar, piyasada nakit alışveriş yapabilen sayısı az.

O yüzden dün, bugün, yarın halkın ilk sıradaki gündemi hep geçim derdi olacak, Maliye Bakanımızın komik bulduğu gülerek söylediği soğanın cücüğünü, patatesi kaça aldı, evine gelen kira zammı, elektrik faturası dert çünkü.

Aslında daha çok şeyler yazacaktım lakin topikte hiç hoş olmayan atışmalar gördüm, birbirinizi kırmayın dedikçe yazışmalar sertleşiyor, ilk turda biterse belki 1 hafta sonra gündemimizden düşecek seçimler için kalp kırmaya değmez, hep dedim sizlerde bıktınız biliyorum ama şurada yine biz bize kalacağız yüz yüze bakacağız, kırmaya gerek yok, siyasetçiler için değmez.
Platon’dan Sokrates’e kadar bir sürü filozof bile siyasetçiler hakkında neler neler demiş, hatta Abraham Lincoln gibi bir devlet başkanı dahi.

IMG_1095.webp

Arkadaşlar lütfen burada veya sosyal medyada oy çalacaklar minvalinde şeyler yazmayın. Hem sandık görevlisi arkadaşlara ayıp oluyor hem de akpliler “ ‘kazanamayacaklarını anlayınca şimdiden oy çalınacak’ muhabbetine başladılar” diyor. Kimsenin ağzına laf vermeyin. Geçen yıllarda da oy çalındı muhabbeti oldu ama ben sandığa güveniyorum orada birçok namuslu devlet memuru ve öğretmenlerimiz oluyor. Ayrıca birçok parti temsilcisi oluyor, yemek yerken bile ayrılmıyorlar oradan. Böyle bir şeye inanmıyorum. Kaybetsek de kazansak da kabul edeceğiz kimsenin ağzına laf vermeyeceğiz

Öğretmen mi? Dur bakayım 🤔 Biri demişti sanki yük diye 🙄 Bu sistemde yalan da değil hani, kendimize bile yük gibiyiz.
İşini yapmayan herkes ama herkes yüktür.
60 a merdiven dayamış, hala çalışan sınıf öğretmeni yüktür mesela kadro açısından.
Geçsin evine alsın maaşını hayatını yaşasın(ne hayat bıraktılar ya gerçi), gençlerimize kadro açılsın.
Maaş kartı memurları, yüktür.
Aha biri bizim çok yakınımız, yılın 4 ayı çalışıyorsa ne olayım.
O heyet bu heyet şu heyet, ohhh.
10 da sağlık ocağına gelen, 12 de ara verip 2 de gelen, 4 de de defolup giden hemşire de yüktür.

Ay ne doluymuşum bankamatik memurlarına biranda çıktı içimden😂
Herkes işini layığıyla yapsın, alın terinin hakkını hatta daha fazlasını kazansın ülke şahlanır.
Emeğinin hakkını vereni iyi şartta yaşatmak da devletin boynunun borcudur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen burada veya sosyal medyada oy çalacaklar minvalinde şeyler yazmayın. Hem sandık görevlisi arkadaşlara ayıp oluyor hem de akpliler “ ‘kazanamayacaklarını anlayınca şimdiden oy çalınacak’ muhabbetine başladılar” diyor. Kimsenin ağzına laf vermeyin. Geçen yıllarda da oy çalındı muhabbeti oldu ama ben sandığa güveniyorum orada birçok namuslu devlet memuru ve öğretmenlerimiz oluyor. Ayrıca birçok parti temsilcisi oluyor, yemek yerken bile ayrılmıyorlar oradan. Böyle bir şeye inanmıyorum. Kaybetsek de kazansak da kabul edeceğiz kimsenin ağzına laf vermeyeceğiz
Üzmek istemem ama oluyor.
Hiçbir görevli arkadaşın suçu değil bunlar, teslim edildikten sonra olanlar oluyor ya zaten.
Boşuna basılmıyor kaç kat pusula.
Yollara dökülenleri de gördük.
Yani kısaca adil bir seçim istiyoruz diye gözümüz açık zorunda olmak bile içler acısı hal.
Bu söylemlerle görevleri arkadaşlara değil serzeniş, kokmuş düzene…

Üzmek istemem ama oluyor.
Hiçbir görevli arkadaşın suçu değil bunlar, teslim edildikten sonra olanlar oluyor ya zaten.
Boşuna basılmıyor kaç kat pusula.
Yollara dökülenleri de gördük.
Yani kısaca adil bir seçim istiyoruz diye gözümüz açık zorunda olmak bile içler acısı hal.
Bu söylemlerle görevleri arkadaşlara değil serzeniş, kokmuş düzene…
Emek verip mühür bastığım oy başkasına yazılırsa veya yok sayılırsa üzülürüm. Teslim edildikten sonra da birileri oluyor diye biliyorum ben, yani ilçe seçim kurulunda da parti temsilcisi olmuyor mu? Olmuyorsa çok yanlış olması lazım ne gönüllüler var gece yarısına kadar ayakta bekliyor en çok onlara üzülürüm

Emek verip mühür bastığım oy başkasına yazılırsa veya yok sayılırsa üzülürüm. Teslim edildikten sonra da birileri oluyor diye biliyorum ben, yani ilçe seçim kurulunda da parti temsilcisi olmuyor mu? Olmuyorsa çok yanlış olması lazım ne gönüllüler var gece yarısına kadar ayakta bekliyor en çok onlara üzülürüm
İnsanlar kurulun kapılarında, dışarıdan her gelen ve giden çuvalın peşinde.
İçeride tabii ki görevliler var ama kayıt yasak, feryat figan yardım istenen, geçerli olanları geçersiz ya da tam tersi yazma durumları yaşandı.
Çuvallar geldi ne idüü belirsiz ya da götürüldü.
İnsanoğlu, ne diyeyim.
Şerefli, haysiyetli insan dönüp yerdeki 1 lirayı almaz, sahibini bilmiyorsa ihtiyacı olana verir ama işte bu duygular noksansa her şey aranır.
Görevli arkadaşlara değil serzeniş, her zaman hileden, kötüden, çıkarından yana olana.
Bu arada nasıl cumhurcuların içlerinde vahşi gözlerle bakan varsa ve aksi bir durumda kaos çıkarmaya hazırlandılarsa, bu millet ittifakı içinde de var.

Yine söylüyorum ‘adil’ bir seçim istiyoruz, belki kaybedebiliriz ama haksız kazançtan çok daha fazla ileri gider ülke.
Balık baştan kokmasın, her şey usulünce,adabınca, en üst düzey hoşgörüyle, güzel laf ve ahlakla ‘hak ve hukuk’ arayışı ile çıktığımız bu yolda aynı güzellikle her iki taraf için de sonuçlansın, ülke hepimizin.

Her şey çok güzel olacak💜

İnsanlar kurulun kapılarında, dışarıdan her gelen ve giden çuvalın peşinde.
İçeride tabii ki görevliler var ama kayıt yasak, feryat figan yardım istenen, geçerli olanları geçersiz ya da tam tersi yazma durumları yaşandı.
Çuvallar geldi ne idüü belirsiz ya da götürüldü.
İnsanoğlu, ne diyeyim.
Şerefli, haysiyetli insan dönüp yerdeki 1 lirayı almaz, sahibini bilmiyorsa ihtiyacı olana verir ama işte bu duygular noksansa her şey aranır.
Görevli arkadaşlara değil serzeniş, her zaman hileden, kötüden, çıkarından yana olana.
Bu arada nasıl cumhurcuların içlerinde vahşi gözlerle bakan varsa ve aksi bir durumda kaos çıkarmaya hazırlandılarsa, bu millet ittifakı içinde de var.

Yine söylüyorum ‘adil’ bir seçim istiyoruz, belki kaybedebiliriz ama haksız kazançtan çok daha fazla ileri gider ülke.
Balık baştan kokmasın, her şey usulünce,adabınca, en üst düzey hoşgörüyle, güzel laf ve ahlakla ‘hak ve hukuk’ arayışı ile çıktığımız bu yolda aynı güzellikle her iki taraf için de sonuçlansın, ülke hepimizin.

Her şey çok güzel olacak💜
Amin inşallah gerçekten kaldıramıyorum artık birçok şeyi her şey düzelsin her şey ❤🌸

Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.
Bahçeli ve şöförü hakkında çıkan dedikodu yeni değil daha önceden de vardı böyle bir söylenti.

Bahçeli ve şöförü hakkında çıkan dedikodu yeni değil daha önceden de vardı böyle bir söylenti.
Dedikoduyu paylaşacağını söylemiyor. Video ifşalayacağını söylüyordu. Ama vazgeçmiş. İnce'nin sağlık durumu bile kritik, bahçelinin kalbi kaldirmaz demiş ve ertelemiş.

Dedikoduyu paylaşacağını söylemiyor. Video ifşalayacağını söylüyordu. Ama vazgeçmiş. İnce'nin sağlık durumu bile kritik, bahçelinin kalbi kaldirmaz demiş ve ertelemiş.
Vardır ellerinde bir ifşa videosu.
Zira ben bu yüzden Bahçeli’nin Rte nin yanında yer aldığını düşünüyorum açıkçası.

Seçimden önce paylaşsa iyiydi 😂

Vardır ellerinde bir ifşa videosu.
Zira ben bu yüzden Bahçeli’nin Rte nin yanında yer aldığını düşünüyorum açıkçası.

Seçimden önce paylaşsa iyiydi 😂
Bahçeliyi paylaşamaz. Sinan ateş videoyu biliyordu, o sebeple öldürüldü demiş ifşacı kullanıcı. Sonunun bu oldugunu düşünüyorsa niye paylaşsın. Kadınları ifşa etmek daha kolay. Hiç hoş bulmuyorum bunlari.

Back
X