• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ali Yeşildağ'ın sahte hesabı yine yarın 12 demiş, yine ne geliyor acaba? Konuyu belirtmemiş bu sefer. :KK53:
Gece nagihanın olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf atmış ama orijinal videoyu bulmuşlar.

Şerefsizler erkekleri paylaşmak yemiyor kadınlardan yürüyorlar. Nagihan ülkeyi yönetmiyor.

Kadını az önce gördüm ben çok kötü yedek hesap açmış birde 12:00 de devlet bahçeli diyor

Oy verirken Erdoğan’ın Hopa mitinginden önce HES karşıtı basın açıklaması yapmak istediği için biber gazıyla öldürülen öğretmen Metin Lokumcu’yu ve katillerini hatırla! Öğretmen Metin Lokumcu için: “Ergenekoncu adamın biri ölmüş, birileri AKP'ye oy kaybettirmeye çalışıyor.” diyenleri unutma!
“Bir tanesi de kalp krizi geçirerek ölmüş. Kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini de duymuyorum.” dendiğini unutma.

IMG_6032.jpeg

Ben ne depremi unuttum ne ölen kadınlarımızı, kız kardeşlerimizi unuttum ne sadaka kültürünün artıklarının Dilek’ın eline para sıkıştırarak ona dilenci muamelesi yapılmasını ne Eren Bülbül’ü ve meydanlarda annesinin ve acısının malzeme yapılıp daire anahtarının sallanarak rencide edilişini ne Berkin Elvan’ın annesinin meydanlarda yuhalatışını ne de Ali İsmail Korkmaz’ın sokak aralarında tekmelenerek öldürülüşünü; hiçbirini unutmadım, siz de unutmayın. Unuttumayın.
IMG_5489.jpeg
IMG_6040.jpeg
IMG_6036.jpeg

IMG_6049.jpeg

Bu konuşmanın başı sonu mevcut. Bu kısımdan ibaret değil. Sinan Oğan en başından beri aynı seyi söylüyor, dün söylemedi: terörle işi olanla bizim işimiz yok dedi defalarca. İki ittifak için de aynı seyi söylüyor. Cumhurda Hüdapar, Millette Hdp desteği olduğu müddetçe biz destek vermeyeceğiz dedi en başından beri.
Bahsettiği Cb yardımcılığı, bakanlık konuları Cumhur ittifakı bize bu kadroları verirse destekleyeceğiz gibi lanse ediliyor, bu doğru değil.
İki ittifaktan biri ile anlaşırsa bunları istemeleri kadar da doğal bir sey yok.
Ama anlaşmayacaklar.
Oğan’ın derdi hiçbir zaman koltuk olmadı, olsaydı yıllardır parti kurması için baskı yapan kendi destekçilerini dinler partisini kurar, yoluna bakardı. Ama yapmadı. Yapmayacak da.
Keza Ümit Özdağ’da defalarca söyledi; bizim seçmenimiz gidin şuna oy verin diyeceğimiz bir seçmen değil. Biz böyle bir direktif vermeyeceğiz, onlar ne yapacağını bilir dedi.
Doğru söylüyor. Seçim ikinci tura kalırsa ülkücü tayfanın büyük bir kısmı oy kullanmayacak.

ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
allahtan yanımızda gelinim var da herşeyi hallediyor.

hani sıra yok,hastanedekuyruk beklemiyoruz diyenlere ithafen...
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.

Back
X