• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor😕
Hepimiz öyleyiz canım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yarın gece bir aksilik, sahtekarlık olmaz ise çok güzel bir ülkeye tekrardan kavuşmuş olmanın huzuru ve çoşkusuyla uyayacağız. Bence bu seçimi Z kuşağı dediğimiz ilk kez oy kullanacak 5.2 milyon genç belirleyecek. Onlarında kime vermeyeceğini az çok tahmin ediyoruz.

Eklentiler

• AFFD97A4-7AF1-4EBE-A757-F89683F74EBB.webp
    AFFD97A4-7AF1-4EBE-A757-F89683F74EBB.webp
    42 KB · Görüntüleme: 53
Bu topik ilk açıldığı zamanlar bu seçimde de kazanacaklar, bu kadar kolay gitmeyecekler diyordum ama artık öyle demiyorum. Açıklanan seçim anketlerini baz alırsak kesin kazandık ama daha oyları çalacaklar falan😒 ama biz yine de kazanacağız inşallah.
Eskiden “oylar çalınmazsa millet ittifakı kazanır” dendiğinde “bahaneleri de hazır” diye dalga geçenler oluyordu burda. Anketler açıklandığından beri laf edemiyolar :KK70:

Bisey soracagim simdiye kadar hic takip dtmedigim icin bilmiyorum ..oy kullamdigimiz sandik sonuclarini acikladiktan sonra nereye ne oy cikmis gorebiliyoruz dimi

Hepimiz öyleyiz canım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yarın gece bir aksilik, sahtekarlık olmaz ise çok güzel bir ülkeye tekrardan kavuşmuş olmanın huzuru ve çoşkusuyla uyayacağız. Bence bu seçimi Z kuşağı dediğimiz ilk kez oy kullanacak 5.2 milyon genç belirleyecek. Onlarında kime vermeyeceğini az çok tahmin ediyoruz.
Z ye güvenin, ilk günden beri bunu söylüyorum.
Ne kadar malı varsa bir o kadar gümbür gümbür gelen Atatürk çocukları var.
Zehir gibiler, globaller, keyif düşkünüler aynı zamanda tembeller ve bu yüzden bir işin en kısa en kestirme yolunu bulmada üstlerine yok.
Onlar da kendileri için en kısa olan yolu seçecek, hayalleri yarım kalmasın diye gereğini yapacak.

Ben de seçim çantası hazırladım. Pil, fener, powerbank, kalem, kağıt, kuru yiyecek koydum. VPN zaten kurulu, bakalım bizi neler bekliyor. Ben de heyecanlıyım.

Elim işte gözüm oynaşta, bir şeyler yaparken hep gözüm internette, hep bir şey olacakmış ve ben kaçırıyormuşum hissi var.

Bisey soracagim simdiye kadar hic takip dtmedigim icin bilmiyorum ..oy kullamdigimiz sandik sonuclarini acikladiktan sonra nereye ne oy cikmis gorebiliyoruz dimi
Aaa öyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum :rolleyes: nereden bakıyoruz ona? Ben de şeyi merak ediyorum yayın yasağı saat kaçta bitecek açıklama yapıldı mı? Geçen seçimlerde 19.00-19.30 gibi ilk oylar açıklanıyodu diye hatırlıyorub ama…

Z ye güvenin, ilk günden beri bunu söylüyorum.
Ne kadar malı varsa bir o kadar gümbür gümbür gelen Atatürk çocukları var.
Zehir gibiler, globaller, keyif düşkünüler aynı zamanda tembeller ve bu yüzden bir işin en kısa en kestirme yolunu bulmada üstlerine yok.
Onlar da kendileri için en kısa olan yolu seçecek, hayalleri yarım kalmasın diye gereğini yapacak.
Sokak röportajlarından gördüğüm kadarıyla yaşlarının çok üstünde bir farkındalıkları var. Tabii artık internet çağındayız. Herşey ellerin altında, bilgiye ulaşmaları kolay. Kimisi diyor “Ben 2 işte çalışıyorum. Aileme destek oluyorum.” Kimisi diyor “Gelecekten umutsuzum” Kesinle bir tavır alacakları, bir tepki verecekleri kesin. İnşAllah bizim tahmin ettiğimiz gibi olur 🙏🏻

Bunların teki belediye otobüsünde kıza bakarak masturbasyon yapıp kameraya çekiyor.
Teki de cadde yürürken burada 1 dolara kadın var diyor.
Dün gördüm. Tweeter da

Nefret ettim.

Twitter’da ben de şunu gördüm de, bu videoysa kastettiğiniz; içerik olarak yanlış anlaşılıp yayılmış bir habermiş.

Aaaa bu paylaşımının yorumlarına birisi şunu bırakmış.Eki Görüntüle 3247051
Sinan Oğan bu meseleden aklandı, tekrar geri döndü
Ama tekrar ihraç edildi, neden biliyor musunuz
Kendisi ile birlikte 4 kişi Anayasa referandumuna hayır dediği için… Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan hayırcı idi

Sinan Oğan bu yüzden Mhp’den ihraç edildi.

O yüzden sağdan soldan kesilmiş videolar ile kimse Oğan’a Akp güzellemesi yapmasın..

Son düzenleme:
Arkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.
Aaa öyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum :rolleyes: nereden bakıyoruz ona? Ben de şeyi merak ediyorum yayın yasağı saat kaçta bitecek açıklama yapıldı mı? Geçen seçimlerde 19.00-19.30 gibi ilk oylar açıklanıyodu diye hatırlıyorub ama…
21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.

Back
X