• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
YSK'dan bir mesaj almıştım.İsmi geçen ben değilim.
Domaniç sandık kurulu için.
Az evvel whatsapp grup daveti geldi.

Sandık başkanı beni aradı. Dedim o ben değilim.
YSK'dan bana gelen isim,tc,telefon no bilgileri bu dedi.
Tc ve isim tutmuyor.
Bu nasıl olabiliyor kızlar?

Basit bi karışıklık mı yapıyor YSK?
Bu partiye üyeliğiniz falan mı vardı acaba? Yani benim düşüncem eğer üyeliğiniz varsa,üyelere böyle bir görev vermiş olabilirler. Ya da daha önceden sandık görevlisi olmuş muydunuz?

Mis gibi algı yapıyorsunuz arkadaş,yeter artık da!Hep mağdursunuz,hep mağdursunuz.Biz ağzımızı açtığımız anda hemen bize saldırıyorlar diye yaygarayi kopariyorsunuz.Sizin savunduğunuz İslam değil,siyasal İslam."Devlet malından bir hırka dahi çalan,savaşta ölse bile şehit sayılmaz."demiş Hz.Muhammed.Bir yüzükle gelip,karun kadar zengin olan adamın İslam'ı savunduğununa da beni kimse inandıramaz arkadaş.

Yok hiç mağdur olduğumu ifade etmedim.
Değilim de zaten çok şükür 🇹🇷🇹🇷
Sizler özgür olmadığınızı ifade ediyorsunuz.
Buna istinaden cevap verdim

YSK'dan bir mesaj almıştım.İsmi geçen ben değilim.
Domaniç sandık kurulu için.
Az evvel whatsapp grup daveti geldi.

Sandık başkanı beni aradı. Dedim o ben değilim.
YSK'dan bana gelen isim,tc,telefon no bilgileri bu dedi.
Tc ve isim tutmuyor.
Bu nasıl olabiliyor kızlar?

Basit bi karışıklık mı yapıyor YSK?
Aaa,TC ve isim tutmuyor yazısını görmemiştim.

Telefon numarası yanlış girilmiş. Onlar kişiye ulaşırlar, sen dert etme
Daha önce de Sakarya'dan bi avukat aramıştı.İcralık olmuşum elektrik borcum yüzümden.
Sakarya'ya ayak basmamış olmam dışında sorun yok😬
Hep mi beni bulur yav

Beceriksizmi ? (!)

Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.

Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Konteynır gönderemeyip köy mü yapmışlar helal olsun 🤣 hala çadır bile gitmeyen, yemek dağıtımı yapılamayan, insani ihtiyaçlarını karşılayamayanlar var, onlar ne olacak. Yapamadıkları yaptıklarından kat kat fazla. 3 yanlış bir doğruyu götürse yine eksiye düşecek durumdalar

Beceriksizmi ? (!)

Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.

Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Allah sizleri bildiği gibi yapsın! Bu kadar utanmazlık olamaz ya!

Konteynır gönderemeyip köy mü yapmışlar helal olsun 🤣 hala çadır bile gitmeyen, yemek dağıtımı yapılamayan, insani ihtiyaçlarını karşılayamayanlar var, onlar ne olacak. Yapamadıkları yaptıklarından kat kat fazla. 3 yanlış bir doğruyu götürse yine eksiye düşecek durumdalar

Onların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..

Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...

Beceriksizmi ? (!)

99 depremini bizzat yaşadım,bu deprem kadar olmasa da çok büyük acılar çektik ama o beğenmediğiniz hükumet durumu çok güzel yönetti.Biz hiç mağdur olmadık.Daha da konuşmayacağım bu konu hakkında çünkü gerçekten insanın sinir uçları ile oynuyorsunuz.

Beceriksizmi ? (!)

Savunduğnuz islamiyet böyle bir sey mi mümine hanım

Beceriksizmi ? (!)

Hayır bi'de dünyada böyle felaket yaşanmamış derken bu duruma sevindiğinizi düşünüyorum. Asla mağdur olan,evsiz kalan,ailesini,kolunu bacağını kaybeden insanlardan bahsetmiyorsunuz. Sizin için bu durumların hiçbir önemi yok çünkü.
Siz diyerekten bütün akplileri kastediyorum.

99 depremini bizzat yaşadım,bu deprem kadar olmasa da çok büyük acılar çektik ama o beğenmediğiniz hükumet durumu çok güzel yönetti.Biz hiç mağdur olmadık.Daha da konuşmayacağım bu konu hakkında çünkü gerçekten insanın sinir uçları ile oynuyorsunuz.

Yaptığınız karşılaştırma ile bakış açınızı daha iyi anlıyorum:)

Bencede konuşmayalım sizi sinirlendirmek niyetinde değilim.

Back
X