Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yarın ilk oyumu kullanacağım için çok heyecanlıyım. Baharlar gelsin diye oyumu vereceğim. Çok umutluyum, çok kaygılıyım. Demokrasi hakkıyla işler mi, pazartesi evden rahatça çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama umarım Kılıçdaroğlu kazanır ve sokaklarda kız arkadaşlarımla öpüşerek kutlarhcfjfjgj
Benle de öbüş.ahahshsjshs. Tövbe estağfurullah,neyin esprisini yaptırıyorlar.😅😅

Aynı korkular bende de var ama inşallah pişman edilmeyeceğiz.

Benle de öbüş.ahahshsjshs. Tövbe estağfurullah,neyin esprisini yaptırıyorlar.😅😅

Aynı korkular bende de var ama inşallah pişman edilmeyeceğiz.
Bayram namazlarından sonra bir sürü yaşlı dizilir sıradan elleri öpülür ya ben o şekil bı öpüşme planlıyorum. 21 yılın acısı böyle çıkar.

Devlet dediğini övmekle ele bir şey geçmez, eksiklerini söyleyeceksin ki düzelecekler.

Ekliyorum bak sabrın yoktur 5 saat ama ben izledim. Ağlamaktan içim çıktı. Azıcık yandaş olmayan yayın organlarını da izleyin

Biride dün twitterda bi yorum yapmıstı bu video için burdakilerin giyim kuşamları ne kadar düzgünmüş diye bu kadar utanmazlık olmaz 😳

Canlar, iyi geceler hepinize 😴 Sabah erken kalkılacak. Yarın akşam döndüğümde burada birlikte olmak isterim ama seçim bitse de -Bibli -Bibli ile aynı şeyi düşünüyorum bir süredir, gündeme dair sohbet edebileceğimiz bir başlığımız olsun. Alıştım buraya :KK19:
Ne harika oluuuur😍

IMG-20230513-WA0005.webp

Ben Gezideydim yanımda türbanlı bir bacı da vardı. Ona da sürtük demiş oldu.
Tabii canım. Türbanlı, açık ayırt etmeden Gezi’ye katılan herkese dedi.
Tuhaf bir ülke haline geldik. Avrupa’da benzine yarım euro zam geliyor. Halk ayaklanıyor. Kimsede ölmüyor. En son emeklilik yaşını geriye aldılar diye gösteri yaptılar. Ben duymadım ölen olduğunu. BiZde muhalefet edersen anarşist, terörist, bölücü oluyorsun.
Meral ablanın dediği gibi “inşAllah bu ucube sistem yarın son bulur” 🙏🏻

Biride dün twitterda bi yorum yapmıstı bu video için burdakilerin giyim kuşamları ne kadar düzgünmüş diye bu kadar utanmazlık olmaz 😳
Halkın mütemadiyen perişan edilmesine o kadar alışmışlar ki milletin üstündeki iki parça kıyafet dert olmuş.

Back
X