Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Haklısınız bir önceki yazımı bunu okumadan önce yazdım bunu belirtmek isterim.

Evet yanlış lanse edilme oranı da var fakat ilk yaşanmamış ya onun için..

Bu görüntünün yerinde şort giydiği için aynı muameleye maruz kalsaydı bir genç kız yine aynı şekilde savunur muydunuz

"Videonun öncesini bilmiyoruz belki de genç kız laflar söyledi ondan saldırdılar küfür ettiler" diyebilir miydiniz?
Evet çünkü artık bir montaj videoya daha tahammülüm kalmadı. Bunu gerçekten görmüyor olamazsınız. Lütfen sağduyulu olun. Bu durum muhafakar kısmın verdiği mücadeleyi de baltalıyor. Bu durum size de zarar veriyor. İnsanların aklına yine yalan haber algısı yerleştiriyor. Çok güzel soslamışlar videoyu.

"Sarhoş genç" belli değil
"Kıyafete laf etti" videoda öyle bir cümle yok

Gibi gibi tam iki tarafı birbiriyle karşı karşıya getirecek şekilde düzenlenmiş haber metni.
Videoyu izlemeyen çat inanır.

Not: tekrar belirteyim. Başörtüsü yüzünden sorun yaşayan insanlar hala var MAALESEF. MaLesef diyorum çünkü sülalem kapalı benim. Görüyorum da. Ama aynı şekilde açıklara yapılanı da Görüyorum. Özgürlük herkese olmalı

Evet çünkü artık bir montaj videoya daha tahammülüm kalmadı. Bunu gerçekten görmüyor olamazsınız. Lütfen sağduyulu olun. Bu durum muhafakar kısmın verdiği mücadeleyi de baltalıyor. Bu durum size de zarar veriyor. İnsanların aklına yine yalan haber algısı yerleştiriyor. Çok güzel soslamışlar videoyu.

"Sarhoş genç" belli değil
"Kıyafete laf etti" videoda öyle bir cümle yok

Gibi gibi tam iki tarafı birbiriyle karşı karşıya getirecek şekilde düzenlenmiş haber metni.
Videoyu izlemeyen çat inanır.

Not: tekrar belirteyim. Başörtüsü yüzünden sorun yaşayan insanlar hala var MAALESEF. MaLesef diyorum çünkü sülalem kapalı benim. Görüyorum da. Ama aynı şekilde açıklara yapılanı da Görüyorum. Özgürlük herkese olmalı

Kesinlikle özgürlük herkese olmalı.
Sizlere de görüşlerinize de saygı duyuyorum
Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.

O yüzden sizin fikriniz size benim fikrim bana çok da konuşmamıza gerek yok diye düşünüyorum
Ne siz benim görüşümü, nede ben sizin görüşünüzü fikrinizi değiştirebilirim..

O yüzden ülkemiz için en hayırlı olanı olsun
Sağlıklı ve mutlu kalın. 🙂🇹🇷🇹🇷

Bir açıkla bir kapalının otobüste yer verme kavgası basına kapalı kadın saçı açık kadına kaltak dedi şeklinde servis edilseydi net rahatsız olurdum.
Bende rahatsız olurdum.
Benim açık da tanıdıklarım var ama birbirimize saygı duymasını biliyoruz.

Şu var ki orneklendirirken bile kapalı tarafın küfür ettiğini yahut hakaret ettiğini belirttiniz.
Peki açık kadınların Kapalıya aynı muameleyi yapması da yahut sizin bu ülkede işiniz yok İrana gidin demesi de sizi rahatsız eder miydi?

Hanımefendi bu zihniyette insanlara biz asla laf söylemeyiz..
Kapalı olana İrana git diyeni çok duyduk.
Yolda yürürken hakaret edeni de çok gördük

Eğer bu genç başlatmış olsa bu kadar küfüre rağmen sabırla bekler mi
Cevap dahi vermiyor

Eğer öyle olsa etrafında ki insan da haklı olanı savunur değil mi sen adamı kışkırttın diye
Ama ne yapmışlar biliyor musun bi sonraki durakta metrodan atmışlar.

Orada görüşü farklı olanlarında görüşü değişmiş olabilir.
Çünkü şimdi gençler bunlara asla sahit olmadı..
Amin demeye korkan bir millet vardı.

Şimdi Ayasofya camisinde Kur'an tilaveti okuyan bir cumhurbaşkanı var ! Elhamdülillah çok şükür..
Bu olayı izleyip görüş değiştirmek ne mana acaba ?

Şimdi Ayasofya camisinde Kur'an tilaveti okuyan bir cumhurbaşkanı var ! Elhamdülillah çok şükür..
Okuyorsa kendine okuyor, bize ne? Herkesin dini Allah’la kendi arasında
Ayakkabı kutularında saklanan dolarların, evde çıkan para sayma makinaların, devletin kaybolan 418 milyar dolarının hesabını halka versinler.

Back
X