Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn aminn inşallah tüm duam buGecenin sonunda balkon konusmasi değil halkla ic ice bayram yasanacak, cistak cistak
Ya niye bu kadar takılıyosunuz bunlara isteyen begenmedim atar isteyen atmazO bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydi![]()
anlamadim benim msjimin cvp i degil ki bu selena ile cok mu sohbet ettin sen o da boyle yapiyorduO bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydi![]()
Ne alakası var hizmet gitti mi gitmedi mi göreceğiz ne dalgasından bahsediyorsun sen bana yaptığım yardım paraları dekontunu attırmaNiye acılarıyla dalga geçmek için mi? Tehdit edilmiş olmalarından keyif almak için mi?
Haklı olmanı çok isterdim Nilo.Oy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oylarıkomik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
İlkokul 2, yanlış yapan arkadaşını parmakla gösterip sinir etmeye çalışan kız modelini bırakabilirsiniz bence.O bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydi![]()
Terbiyesizler, pes yaCHP söz konusu ise insanların hep itiraz ettiği konu üzerinden yok artık hala öyle birsey olmaz derdik
Bugün sandık görevlileri satasmis
Dünya kadar hakaret edip 85 yaşında kadını aglatmislar. Öyle işte. Sen niye geldin, ne faydan var. Artık kurtuluyoruz bir dahakine yetişemezsin olursun hiç ihtimaliniz kalmayacak tarzı şeyler. Sandık görevlileri tartışmaya tutuşmuş. Anneme söz verdirmistim uymamış ztn ne anlatsın? Sebep yok durup dururken imza artırırken çıkmış
Devletin de var niye burada kaç tane merkez sayarım sana ücretsiz psikolojik danışmanlık Bursada bizzat arkadaşım ilçenin müdürlüğünün başındaKeşkeee… ama işte malum ekonomi gidilmiyoo
Kim niye, ne sebeple ağlatmışlar annenizi? Akpye oy verdiği için desek, kabinin içinde nereden bilecekler kime oy verdiğini?CHP söz konusu ise insanların hep itiraz ettiği konu üzerinden yok artık hala öyle birsey olmaz derdik
Bugün sandık görevlileri satasmis
Dünya kadar hakaret edip 85 yaşında kadını aglatmislar. Öyle işte. Sen niye geldin, ne faydan var. Artık kurtuluyoruz bir dahakine yetişemezsin olursun hiç ihtimaliniz kalmayacak tarzı şeyler. Sandık görevlileri tartışmaya tutuşmuş. Anneme söz verdirmistim uymamış ztn ne anlatsın? Sebep yok durup dururken imza artırırken çıkmış
Alaman cikolari aklimdaGeliyor yeni cumhurbaşkanı![]()
Haydi ben kacarAlaman cikolari aklimda
Evet bende Fox izliyorum. Açıklamaları umudumu yükselttiKızlar niye modunuzu düşürüyorsunuz? Umudunuzu azaltan nedir? Fox tv'de Mansur Yavaş öndeyiz diye açıklama yapıyor. Size mahçup olacağımızı bile bile niye size yalan söyleyelim dedi. Olur da bir eksilme olursa geriye düşersek onu da paylaşırız dedi.![]()