Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
O bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydi 😂
İlkokul 2, yanlış yapan arkadaşını parmakla gösterip sinir etmeye çalışan kız modelini bırakabilirsiniz bence.
Deneseniz yapabilirsiniz.
Sağduyu çağrısı yaptığımızda neden üstünüze alınmadınız?
Herkesin içine dahil görmüyor musunuz kendiniz?
Bu bir seçim, bir daha bir daha ve bir daha olacak.
Karakteriniz mezara kadar sizinle gidecek.
5 10 yıl sonra bu isimleri anmazken sizin bu tavrınızı koca kadın olarak misal hepimiz hatırlayacağız.

CHP söz konusu ise insanların hep itiraz ettiği konu üzerinden yok artık hala öyle birsey olmaz derdik
Bugün sandık görevlileri satasmis
Dünya kadar hakaret edip 85 yaşında kadını aglatmislar. Öyle işte. Sen niye geldin, ne faydan var. Artık kurtuluyoruz bir dahakine yetişemezsin olursun hiç ihtimaliniz kalmayacak tarzı şeyler. Sandık görevlileri tartışmaya tutuşmuş. Anneme söz verdirmistim uymamış ztn ne anlatsın? Sebep yok durup dururken imza artırırken çıkmış
Terbiyesizler, pes ya

CHP söz konusu ise insanların hep itiraz ettiği konu üzerinden yok artık hala öyle birsey olmaz derdik
Bugün sandık görevlileri satasmis
Dünya kadar hakaret edip 85 yaşında kadını aglatmislar. Öyle işte. Sen niye geldin, ne faydan var. Artık kurtuluyoruz bir dahakine yetişemezsin olursun hiç ihtimaliniz kalmayacak tarzı şeyler. Sandık görevlileri tartışmaya tutuşmuş. Anneme söz verdirmistim uymamış ztn ne anlatsın? Sebep yok durup dururken imza artırırken çıkmış
Kim niye, ne sebeple ağlatmışlar annenizi? Akpye oy verdiği için desek, kabinin içinde nereden bilecekler kime oy verdiğini?
Ben gittim bugün, kimseyle konuşmadım bile. Kimliği kağıdı verdim, zarfı pusulayı aldım geçtim. Oyu verdim çıktım. Dolayısıyla kimse ne oyumu gördü ne de ben kimseninkini gördüm. O yüzden anlayamadım yazdığınız olayın nedenini.
Kızlar bende mi sorun var? Okuduğumu mu anlamıyorum ki? o_O

Kızlar niye modunuzu düşürüyorsunuz? Umudunuzu azaltan nedir? Fox tv'de Mansur Yavaş öndeyiz diye açıklama yapıyor. Size mahçup olacağımızı bile bile niye size yalan söyleyelim dedi. Olur da bir eksilme olursa geriye düşersek onu da paylaşırız dedi. 💙

Kızlar niye modunuzu düşürüyorsunuz? Umudunuzu azaltan nedir? Fox tv'de Mansur Yavaş öndeyiz diye açıklama yapıyor. Size mahçup olacağımızı bile bile niye size yalan söyleyelim dedi. Olur da bir eksilme olursa geriye düşersek onu da paylaşırız dedi. 💙
Evet bende Fox izliyorum. Açıklamaları umudumu yükseltti🥰🥰

Back
X