Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halk Tv'de bu verileri söylemişti.Nedense gözlerim doldu
Ben de çatır çutur yaladım yalamıyor muymuşuzo zaman yalamasiz yapsinlar zarfi![]()
Kiz zaten o tutkala dil atmak mide bulandirici degil mi?o zaman yalamasiz yapsinlar zarfi![]()
tesekkurler orangemhttps://sts.chp.org.tr/ CHP şöyle bi site açmış ama şu an inaktif ettiler. Başka varsa bilmiyorum
Aynen ki ikisi de asla mahcup olacakları cümleler kurmaz emin olmadan.İnşAllah zemheri. Dedikleri gibi olsun. Tv gösterildiği gibi herkes Erdoğan’a vermiş olmasın
Aksi halde Biz mahçup oluruz dediler. Çok emin konuştular. Ankara ve İstanbul’da öndeymişiz![]()
Yaladığınız bir tek zarflar olsun kız kardeşlerim. Anladınız beni.Ben de çatır çutur yaladım yalamıyor muymuşuz![]()
E ben iştahla yalayıp kapattimYalamayin dediler bana da. İçine sokun dediler.
Ben şimdilik sadece gözümü dolduruyorum,akıtacağim zaman gelmedi daha.Ben de öyleyim, durup durup ağlıyorum hiçbir şeye bu kadar umutla bakmamıştım![]()
Yalamayin dediler bana da. İçine sokun dediler.
Yeni anksiyete yüklemeyin bana ben de yapıştırdım n'olcak şimdiÖyle kapatmamak gerekiyormuş açılırken yırtılabilir diye
Fakir fakir konuşuyor işte ülke refah içinde yaşarken o 500 tl yi çok görüyor nankörKeşkeee… ama işte malum ekonomi gidilmiyoo
baksana pamuk oyle diyorBen de çatır çutur yaladım yalamıyor muymuşuz![]()
Şuan göremezsiniz. Kesin sonuçlar açıklanınca ysknin sitesinden sandiginiza bakabiliyorsunuz.Nereden gorcez ben de bakmak istiyorum
Akp, Chp nin yüksek olduğu bilinen yerlerde itiraz etmiş. Tekrar sayılıyor o yüzden fark düşük. Henüz onlar sisteme girilmedi.Anlamadığım nasıl küçük bir farkla gidiyorlar. Hala nasıl bu kadar fazla oy alabiliyor![]()
Yav bi ben yalamamışım.sjsjsjshdbdE ben iştahla yalayıp kapattimyalamakda bir dünya markası olduğumdan
![]()